Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Jan Servít.Každého,kdo si bral kuponovou knížku,je třeba brát jako zloděje okrádajícího tento stát.Proto mu je třeba znárodnit veškerý majetek na náhradu škod této zemi a důchod vyplácet jedině na holý zadek bejkovcem.
  • Paroubek je gauner,který už měl dávno se svými spolustraníky z ČSSD kopat uran pro Temelín.Potom by jej nejspíše nemuseli lifrovat šupem na přátelský pokec s katem.
  • Nic jiného, než úplná změna volebního systému, nepomůže:
    Čím byl ve skutečnosti Listopad 1989? Dovršením Února 1948. Tehdy byl uloupen majetek za biliony, avšak „revoluční" (neústavní) cestou. Tak si to soudruzi a jejich „prognostičtí“ superagenti oposmluvně „zlegalizovali“ pomocí jednorázové, účelové a umělé „strany modrého ptáka“ a „oranžového levého padělku“ namísto bývalé ČSSD. „Lůze" rozdali kuponové knížky, vrátili zničený majetek několika přeživším restituentům (včetně ochočeného mouřenína Havla). Teď rafinovaně svádí všechno svinstvo na ekology, restituenty, pokrokáře, eurofily, zprostituované katolíky, (nikoli však na jim spřízněné voliče KSČ) a každý volič je jim dobrý v jejich absurdní opofrašce: „Každý chvilku krade pilku“. Ohánějí se"standardní parlamentní“ kleptokracií (superagenta a opravdu, ale opravdu vlastizrádce Pružinského, která je pro něj „opravdu tím nejlepším možným řešením“). Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly (TGM).Viz návrh: "Právní stát" na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-oban-nikoliv-koist-politik dále „Demokracie jako náboženství“ Andrease Poppa na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/vzdlavani/330-andreas-popp-o-demokracii-novem-naboenstvi
    • Ty jsi ještě tady? já myslel že jsi už dávno v Bohnicích. Jane Servíte.
  • Umí ten lump pouze vymyslet vznostný název nové strany a ve svém lumpáctví jí vydávat za levicovou.Levicovou politiku měl dělat,když dělal předsedu vlády.Tehdy uměl pouze tuto zemi zadlužovat,pro sebe hrabat a ještě se s tím vytahovat.Takovou stranu může volit pouze král českých blbů.I když pravice mu bude ještě fandit,aby rozdělila levici.A lidé ,v domění,že volí levici,volili politické lumpy,kteří jsou vždy si plácnout s pravicí,jen když budou politická koryta.Tato země potřebuje nejvíce,vystavět dostatek katovských mučíren.Ty osadit těmi nejkrutějšímy katy.Na těchto mučírnách pak prolhaným politickým lumpům,v humánním duchu,roztrhávat hubu,od ucha až k uchu.
  • Kdyby se Paroubek raději hlásil o místo kopáče uranu,pro Temelín.A tak pomáhal odpracovávat škody,které této zemi nadělal.Ještě se ten lump vydává za levičáka.Skutečná levicová strana zloděje tvrdě zavírá a rozdává jen z toho,co dokáže vyprodukovat.Proto uměli komunisté vládnout čtyřicet roků,bez zadlužování této země.Každého lumpa,který se dere do politiky a neumí hospodařit,bez zadlužovýní této země,by měl hnát volič,bejkovcem,na pracovní místa kopáčů uranu pro Temelín.
  • Paroubek je pouhý žvanil.
  • to mafiáni a prasata dělají běžně. Asi mu radí čičikočka dobytkovi *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit