Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A ještě jednou. Když Rath neuspěl v ODS ani ČSSD, přijde požádat o členství do TOP 09, přivítá ho Kalousek a zavede ho k panu knížeti. Karlíku Rath by chtěl k nám do strany, Karlíkovi padla hlava únavou. Kalousek, hurá, kníže souhlasí, kývl hlavou.
  • Je vidět, že jsme Češi. Rath je blbec, co se nechal chytit a dobře mu tak, teď bude mluvit a pod heslem " Když chcípla koza mě, ať chcípne i sousedovi", vykecá i to, co není pravda, proč s tím nevylezl hned na začátku, vždyť měl možnost o tom napsat hned po zatčení, když měl čas na zákony o vězeňství. Kdyby ho nesebrali,určitě by nikdy o chudácích vězních nenapsal ani slovo, ona ho totiž ta lůza začala zajímat až v Litoměřicích, dokud byl na svobodě, tak ho nějací vězni nezajímali. A jeho odposlechy, vždyť on sám stále řve, že s odposlechy je manipulováno, v čí prospěch, kdo a co mu slíbil když před volbami udělá takové svinstvo. Je to dobře načasované, ale rozumné lidi to neovlivní, stejně jako výrok Kalouska, že teď budeme utrácet víc než loni, najednou mu nevadí, že se budeme více zadlužovat. Nečas v pořadu "Máte slovo" hýří úsměvy. Ale ano, všechno to špatné jsme již udělaly, volby se blíží, tož hoďme lůze kost a pár drobných a oni nám zase dají požehnání a zůstaneme hezky u svých koryt. Vždyť po restitucích je i Bůh na naší straně. Jsme opravdu takové stádo hlupáků? *16* *16* *16*
  • pak po odhalení bude voličům doporučena jako jediná volitelná strana, a to strana jejího manžela LEV 21. Takhle se dělá předvolební kampaň. *2*
  • Takové je to v naší zemičce.
    http://www.youtube.com/watch?v=SDBjZihS89g
    *9*
  • Bohužel dnes již i bývalí voliči pravicových stran, znám jich několik, jsou tak zhnuseni touto zločineckou vládou která i zavedla zločinecký systém za posledních 20 let, že volí KSČM a to proto, že je to jediná nezkorumpovaná strana!!!!
    Je to smutné,ale logicky k tomu došli!
    Já se jim nedivím, když vás několikrát zločinec(podnikatel) obere pomocí insolvence o mzdy a pak nemůžete sehnat slušně placenou práci tak jste v náruči KSČM.
    ...a z celého srdce přeji těmto Tykačům , Klausům , Topolánkům, Kalouskům, Bakalům, bývalým vekslákům, a všem nabobům co zločinně přišli k majetkům aby nastala nová revoluce a můžou si tomu říkat nový únor 48 , že Nečasi a Schwarzenbergu!!!
    Pak bude dost na důchody i soc. dávky pro nemocné a postižené!
    ...a ještě další zdroj, církvím odebrat jejich zločinně nabytý majetek a využít jej pro potřebné a nemocné, přestat platit církevní hodnostáře a't si je platí ti co je chtějí poslouchat ze svých příspěvků!!
  • aspoň by se občan dozvěděl jaká je to špína kolem stran napříč politickým spektrem, *16*
    možná až na jakousi lidem, na kterou všichni kálí... *2*
  • Tě pic! Tá má kozenky! Co to mluvila? To mi uteklo. *1*
    • Má je vyšprajcovaný a to co povídá nestojí za řeč *1*
  • Aby té Paroubkové nevypadly k.zy. To má na toho SexyMozka?
    • Ne, to ona ukazuje svůj vlastní "sexy mozek". Alespoň víme, kterým orgánem doopravdy myslí !!!
  • Proto si zkorumpovaná koalice Ratha šetří na soud před volbami. Hezky to načasovali.
    • Krutá pravda, ano hezky to Nečasovali!
  • Nevím v čem je problém! Ať se vyjasní na politické scéně i při svědeckých výpovědích poslanců ČSSD nebo ostatních stran. Ti, co mají máslo na hlavě se musí bát toho, že se začne roztékat do očí a přestanou normálně vidět - uvidí pak červeně?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit