Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Člověče nešťastná, kde jsi byl když se "bojovalo" klíči! Počítám 5.třída na základce. Takových "pomocníků" a stranických ideologů tady bylo!
    • KIMCID

      a zase je.v poslanecké sněmovně vznikla skupina lidi co má lidem vysvětlovat jak je důležité být v EU.s tímto programem mají jezdit po školách a vtloukat to dětem do hlav.taková doba už tu byla kdy se nedal prostor udělat si vlastní postoj a názor.

  • Nová strana hlavně sleduje naplnit si kapsy. Nejlépe je řeči "politiků" vůbec nečíst,nejsou pro život důležité, stejně nic změnit nemůžete.

    To je můj názor.

    Opík Praha

  • dzixy
    Zdá se na obzoru další prostoduchý "zakladatel "pravdy a lásky". Jak je možné jej brát vážně, když si protiřečí. Porazit Babiše není pro něj prioritou, ale přitom by chtěl vyhrát volby a tím porazit Babiše. Teď na Babišovo ANO ještě dlouho nikdo nebude mít navrch. Ukázal, že to umí. Ani bláhový Jaroš, který zatím ukázal jenom kecy a protiřečení.
  • Nepotřebujeme měnit povahu národa. Vzpomínám, na to nadšení po listopadu 1989, než jsme pochopili, že opět nejde o národ, ale o prachy. Potřebujeme velké morální lidi, jako byli bratři Čapkové nebo Karel Kryl. Potřebujeme, aby stát řešil to, co je třeba, nevymýšlel nová a další omezení, příkazy a zákazy. Potřebujeme svobodu ve svém rozhodování a výbornou vymahatelnost práva. Aby všem bylo jasné, že lumpárny se nevyplácejí. Že zlo je potrestáno a dobro odměněno. 

    • Takové názory jsou ozdobou  občana.Mám radost, že je u nás většina. takových. Nejsme všichni "kujoni".

      Opík, Praha

  • Proč pořád mluvíme o nějaké národní povaze. Jsme jako jiné národy,  ohýba nás pouze prostředí,  ve kterém  žijeme.  

    Co je v současné době  charakteristické - vymezování.  V TV,  novinách v tisku si honime triko různými přívlastky jako jsou zlaté české ručičky,  úspěchy jednotlivců  v NHL, dokonce i v podvodech je "český  človek' tzv. vynalezavý a nepřekonatelný.  To se týká i dalších super vlastností. Jsme národ zbabělý, o čemž nás má přesvědčit  rok 1938, 1968. Za chvíli jsme národ naopak hrdinů, to když mluvíme o husitství nebo o roce 1989. Jsme národ mstivý (vystěhování Němců ). Atd.,atd.

    Ne jsme národ jako jiné. Buďme vlastenci, važme si svých hrdinů, nepodlehejme tolik cizím vlivům, nepfebirejme cizí moresy, v době zlé buďme jednotní.  Neopovrhujme chudým lidem, jenž nás často svou prací živí. Nehoňme  se za penězi.  Skromnost je často základem pozitivní morálky.  Nevyvyšujme  se nad slabší a neponižujme před  silnějšími.


    • dzixy
      Poslední odstavec beru. Ale mám pocit, že píšeš ze záhrobí Vaclave🙂
  • Taková strana tu již je:     

    https://www.facebook.com/groups/407509796324540/?ref=bookmarks

  • Nalimst
    To není vize, to jsou bezduché bláboly... Chlapec vydělal krvavý prachy v Kataru - mezinárodního sponzora terorismu a džihádismu a za ně tady chce šířit optimismus???:):) asi se smíchy pos... Ten hňup nic nepochopil - měnit naší národní povahu je nemožné, změnit se musí politici, ne my... Naší povahu nezměnili Rakušané, nezměnili jí nacisté, nezměnili jí ani komunisté a ty Jaroši jí tuplem nezměníš:):) A vůbec, co se mu na naší skvělé a originální povaze nelíbí??? A sakra proč se nepřestěhuje do Kataru, když se mu nelíbíme - to je jako bych dělal ve fabrice na čokoládu a chtěl po vedení, aby se v ním vyráběl toaleťák... To my jsme Jaroši to vedení, to ty se změň a nebo vysmahni někam, kde mají lidé povahu, která se ti bude líbit - třeba ve Francii je touhle dobou moc hezky - taková pravá vánoční pohodička, klid a mír. Nebo takové Německo, pokud nemáš manželku nebo dceru, nebo děti, je to moc pěkná destinace. Odkud tihle lidé pořád lezou - mě osobně se líbí tahle zem tak jak je - nechci na ní vůbec nic měnit - vůbec nic. Nechci tady vyžírky z Afriky ani islámské fanatiky a nechci být součástí stupidní a totalitní EU - nejsem frustrovaný, ani se nemám špatně - mám se skvěle a jsem spokojený a chci, aby to tak zůstalo jak pro mě, tak pro moje děti a jejich děti atd.. Ať se zbytek Evropy a zbytek světa klidně postaví na hlavu - pro mě ať si válčí, střílejí po sobě, zabíjejí se, zapalují auta - když se jim takový život líbí tak ať si dělají co chtějí - hlavně ať nelezou do mé země a netahají sem odporný islám či své odporné zvyky a přiblblé názory. Nemáš žádnou šanci marketére, ale když se chceš zbavit peněz, tak si kandiduj... 
    • dzixy

      Český "Soros", toho Maďaři pěkně vypráskali.

  • Češi jsou kelto-germánský slavizovaný národ.Proto pociťují svou státnost tak slabě,protože jim není vlastní.Americký kult úspěchu je nezralý ,my už jsme dál,takže jestli tu chce ten mesiáš zase cosi vnucovat,tak jen dál rozšíří panoptikum pidistraniček.A Babiš? toho volí lidi jen ze vzteku.Nám chybí šibenice-revoluce prošla a nikdo se nehoupal a tak lidi neví čí jsou a kam patří.Příští revoluce už půjde na kost a pak už bude jasno.  

    • Obyvatelé ČR jsou převážně původní Slované. Ale to po tisíci letech není podstatné. Jsme buď dobří, slušní, pracovití, mírumilovní, nebo ne a jsme pravý opak kombinací těch negativních vlastností. Kelti a podobná kmenová příslušnost stará tisíc let na tohle nemají žádný vliv. 

      Autor článku je naivní. K těm cca 300 partajím jen přibude další a zapadne, jako většina, do zapomnění. 

      Současnost je šílená. Tolik pitomců a výmyslů proti civilizaci, zdravému rozumu a vývoji lidstva nebylo nikdy. Může za to pitomost, kterou někteří nazývají, bůh ví proč, (liberální) demokracie. Tradice a zvyky, ze kterých jsme vyšli a na kterých jsme se vytvářeli, se ruší, pranýřují a naopak se vyzdvihují neskutečné kraviny. V Kanadě třeba 33 druhů lidského pohlaví,  jinde se pronásleduje bílý heterosexuální muž jako zvěř. Křesťanství násilně ustupuje islámu a židé si mnou ruce tak, jako vždy. Snaha o jeden společný a univerzální evropský svaz je horší pitomost, než snaha o sovětský svaz kdysi, ale velmi podobná, nesmyslná a nemá šanci. A za této situace si  kdejaký odkundes a posluhovač  z Kataru myslí, že něco změní v české republice. Co změnil v Kataru? Udělal z těch primitivů  demokraty? Pokud ne, tak je v tomto svém snažení nejen pošetilý, ale směšný.😈

    • Další kravina z Goebelsovy dílny...

  • Konečně někdo s inteligencí a přehledem. Je jasné, že mezi těma fosíliema se bude vyjímat víc než dobře a , že tím jim odebere voliče.
    • dzixy
      Nekonečný naivo🙂
  • Již teď je evidentní, že v pozadí Jarošova podivného marketingově-politického projektu stojí lidé nevěrohodní a tisíckrát provaření. Zřejmě půjde o vylepšenou mutaci podvodného marketingově-politického projektu TOP 09 z dílny zkušeného politického hochštaplera Kalouska.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit