Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pavlíku Pavlíku.Ovšem ty sám ,kdyby jsi se nevnucoval napravo, nalevo tak s tebou nebude též nikdo mluvit. Není důvod.Jsi nikdo. Jistě ale uznáš.Pro toho z Kremlu jsi ten poslední, se kterým by chtěl mluvit.Fajn pocit,co?

  • Koukám že soudruh komentátor Strašík nesnese  kritiku a boji se komentářů prod svým článkem.

    • Pan redaktor Vás tím chrání, abyste se náhodou nedostal do křížku s Kladivem na slovo. Inkvizitoři nespí. Vidí Vás a vědí o Vás. 

      • mun.go

        Ano. Například pod článkem "Výrok o říši zla je aktuální i po čtyřech dekádách" pro změnu není diskuze vůbec.

        Očekával jsem alespoň něco nepolitického o MDŽ. Taky nic.

      • Na takovou nulu kterou nikdo, jinde nezná. Já rád hodím bobek.To. Jsou novináři ale článkaři.

  • Když byl Kolář velvyslancem v Rusku,nevadil mu nehorázný plat,cpal se kaviárem a hltal Stoličnou vodku. Pil ruský čaj ze stříbrného samovaru a manželku oblékal do kožešin.Jen skončil,stal se z něj Rusofob. Opravdu férový člověk.

  • Zuzana Majerová Naprosto přesné shrnutí Jany Markové.                                                              Americký lobbista Kolář dosadil za pomoci desítek milionů korun (těch o kterých víme) atotálního nasazení médií, herců, neziskovek a Bůh ví čeho všeho ještě, jako „našeho" prezidentado té doby široké veřejnosti zcela neznámého Petra Pavla. A už si na nic nehrajou.Pavla, poskoka amerického vrchního velitele NATO pro Evropu. A ten si právě bere za poradce vAmerice čerstvě proškoleného bývalého poslance, mandátu se klidně vzdal, STAN Farského,který tam studoval federalizaci Evropy.Taky jste se tenkrát ptali, proč to Farskému stálo za to? Už to chápete? Vybrali ho jakonejvhodnějšího kandidáta spolupráce a evidentně se trefili.Pořád se tu oháníte Ukrajinou, tak se sakra podívejte, kam ji podobné zásahy dovedly. Jedinýrozdíl je, že tady nehoří náměstí a neumírají lidé. Tady nemáme divoký Majdan, ale zcela klidnépřevzetí veškeré moci. Opravdu to nikomu nedochází, co se děje? Že to není žádná spontánnílíbačka s Čaputovou, ale roky připravovaný plán? Fakt to nevidíte?A ZÁVĚREM. Jen se podívejte kolem, jak lžou. Od zvýšení daní, které slíbili nezvyšovat, až pobrutální cenzuru všeho, co nejde se stranou a vládou. Od změn mobilizačních zákonů ideálně vprvním čtení, po prosazení korespondenční volby. Od ničení našeho zdravotnictví po nekoncepčnímiliardové nákupy armádní techniky. Od nedostatku léků, po odchody do důchodu až na hranicismrti a sešlostí věkem. Od přijímání a implementace statisíců uprchlíků po nezřízené zadlužovánínašich dětí nesplatitelnými ukrajinskými dluhy.A víte co je úplně nejstrašidelnější? Oni už se tím vůbec netají. Už si myslí, že nás mají a užje jim to úplně fuk. Je konec. Nikomu z nich naprosto nezáleží na osudu této země. Nanašem osudu. A jestli se vám zdá, že to jde nějak rychle, tak to je přesně ten důvod. Čekalipříliš dlouho a už čekat nebudou. Teď to půjde ráz na ráz. Chtěli, abysme si jenom klekli,ale my jsme sebou pro jistotu praštili na všechny čtyři do bahna.A tohle si, obávám se, budeme muset vypít až do dna. Zase

  • Když už jednou srovnal Putina s Hitlerem,tak s ním nikdy mluvit nebude.Ani osobně,ani po telefonu.Tak nevím co řeší.

  • Pobavil bolševik.Jinak soudruh Pávek bude po Háchovi,Gottwaldovi a Havlovi další co bude mít při inauguraci mši Tě Deum. To o nevymýšlí!Církve žehnají normalizačnímu bolševikovi.

  • goyim

    Putin se baví s velkými hráči, ne s posluhujícími komedianty. Navíc šašek Stoltenberg (a další) pokračují v psychopatické rétorice "Ukrajina bude v NATO až válka skončí", takže o čem by se jako chtěl s Putinem vůbec bavit, když expanze NATO na Ukrajinu je alfou a omegou té války? Tím vlastně Putinovi říkají, že oni jsou ti, kdo nikdy nebude vyjednávat a radši nechají Ukrajinu padnout. Prakticky říkají Putinovi vem si celou Ukrajinu, protože jinak jí prostě nacpeme do NATO. Neskutečná idiocie těchto "lídrů". I když na druhou stranu... že by to byl záměr? U těchto prokazatelných válečných štváčů (viz. podkopaná mírová jednání v březnu 2022 Borisem Johnsonem) by mě to vůbec nepřekvapilo.😂

  • Makak
  • Ano veliteli, ten čtvereček je skutečně kulatý...

    Pávek v roce
    2016 prohlásil, že do politiky nepůjde a bude se držet svého kopyta -
    vojenské problematiky. Dnes radí i prezidentům a to ani sám prezident
    není... Do roka z něho bude Centrální mozek lidstva a to se mu po pěti
    letech už asi nebude chtít skončit, jak teď plácá... Reichle, Paroubku,
    Babiši, Okamuro... ! Reichle, Paroubku, Babiši, Okamuro ... !

    S
    nositeli názorů z opačného politického a intelektuálního břehu
    nediskutuji a známé firmy z nich ani nezačínám číst. To by už bylo
    smysluplnější naoperovat kaprům opční víčka, a učit je mrkat.
  • Takže k bandě Fialových chytráků přibyl další- a ambiciozní. Špatná zpráva pro tuto zem. Takže člověk, který s Putinem nejednal, tak vykřikuje: "S Putinem nyní prakticky nelze mluvit, Rusko musí ustoupit".Jen pro připomenutí těm, co si o tom člověkovi dělali nějaké iluze: S jeho první ženou zřejmě ( myslím si) podle něj  také nešlo mluvit.I když se za komunistů zřejmě snažil po svém, viz citace z jeho řivotopisu z roku 1987: ( https://www.idnes.cz/volby/prezidentske/2023/petr-pavel-zivotopis-prezident-kandidat-hrad.A221123_085710_prezidentske-volby-2023_rapc ) v rámci onoho "nutného zla"jak nám nyní vypráví, ve svém životopise, za minulého režimu, udal na svoji první ženu, že je politicky neuvědomělá. cituji ".. mou pomoc ale potřebuje v oblasti politické orientace a přehledu". Což pro ní znamenalo likvidaci karierního postupu.  Přeci podle jeho dnešního tvrzení nikdy nikomu neublížil. Následně, ač měl dvě děti se s ní rozvedl a vzal si jinou, kádrově a politicky uvědomělou. A nyní nás bude poučovat a vyrábět konflikt s Ruskem? Tak takové tady opravdu nepotřebujem. Už takhle nám nadělali dost problémů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit