Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli jsou normální strana ,jak tvrdí,tak je vyloučení jednoho řadového člena,pokud se prokáže ,že má na svědomí korupční jednání,nemůže poškodit. *1*
    • Myslím, že už hodně poškodilo. Lidi jim nevěří. To je problém malých stran, které chtějí být ve vládě...
    • Řadového člena ne, ale vůdce sekty vulgo smečky ano. :-) Ale je fakt komedie (a ted nekoukejme na to, že si to Kočí zaslouží, protože je to pizda), že vyloučí ze strany někoho za to, že přijal úplatek od Bárty a Bártu nevyloučí proto, že to nebyl úplatek, ale půjčka. *1* To je možné jen v literatuře (Kocourkov), nebo ve Věcech veřejných, což jsou nejv. komici polistopadové politické scény. Kam se hrabou sládkovci nebo zelení...
  • A je to zde "Pátá kolona" pokračuje ve své destrukci a demontáži VV. Podívejte se prosím komu prospěje vyšachování VV ze hry. Kolika vlivným bylo šlápnuto na kuří oko, jak v dopravě tak ve vnitru a v obraně. Jaké penězovody byly ohroženy. Reakce byla předvídatelná, nešlo o to zda ale kdy. VV jsem neměl rád ale mohu říci, že v příštích volbách je volím. Nepřipomíná vám hledání a odstraňování "vnitřního nepřítele" určitá období v českých dějinách?
    Přeji hezký den.
    • ? *1*
      Co to? Zatím se jen hádají mezi sebou a rozkládají zevnitř. Neměly do té koalice lézt. Komu že by propsělo odstřelení VV a jejich odchod do politického důchodu? - no především, občanům této země. a to ze dvou důvodů --- jednak kvůli tomu, že bychom se zbavili všech těch klaunů typu Johna, Peake, Babáka, Bárty, Klasnové, Paggia, Dobeše, Chaloupky, Skokana, Kočí a spol a taky proto, že by ODS neměla s kým sestavit vládu a šla by do riti. Vaše konspirační teorie na tom nic nezmění. Důležité je, aby se vzala ODS, TOP s VV za ruce a táhly společně do háje.
  • ... ale jestli chce VV takhle pokračovat, tak už zbyly jen dvě partaje ... KSČM a Národní strana (všeobecně)
  • VV taky zmodrali, tak jako kdysi zelení. Jenom se vylučujte, volte mezi sebou nové vedení, a dopadnete, tak jako kdysi zelení. Mám pocit, že se historie opakuje. Důvěru většiny lidí jste ztratili. Opět malá rozhádaná strana, která zapomněla na svůj volební program v den voleb..
    • To, že dopadnou jako zelení bylo 100procentně a naprosto neoddiskutovatelně jasné v červnu 2010. VVéčkaři se tomu vyhnout prostě a jednoduše nemohli. Tedy mohli, ale muselo by nastat něco, co v českém politickém rybníčku nikdy nstat nemůže. Musela by je opustit touha po korytech a museli by umět uvažovat logicky. Kdyby zůstali jedno volební období v opozici, tak by posílili a stali by se možná etablovanou stranou. Já jsem je opakovaně před tím, aby lezli do té příšerné koalice varoval a psal jsem jim loni v létě, že na to šeredně doplatí. Jsem rád, že jsem se nemýlil. Nic jiného si totiž za to, jak se vy\smáli svým ovcím voličům nezaslouží.
      • Máte pravdu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit