Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mam vazne problemy s pameti, tak jsem navstivila lekare v Plzni - neurologa. Vice mene se mi vysmal, rekl, ze kdyby to mel byt Alzheimer, do dvou let to poznam, protoze skoncim v ustavu, ale spis uz ne. Takze o cem je tady rec?
    • jestli máte problémy s pamětí, měl by vás váš praktický poslat za psychologem a následně za psychiatrem, neurologické vyšetření jsou v tomto případě podpůrná. váš neurolog je blbec.čím dříve se na alzheimera přijde, tím víc se zpomalí.
  • ilir
    Ale zato se dobře staráme o vrahy,násilníky,zloděje--mají veškerou lékařskou péči,ubytování,ošacení atd. zdarma.Také se staráme pečlivě o 600 let se nepřizpůsobující spluobčany a nově zabezpečíme i imigranty ,aby se jim tu líbilo,nemuseli nic dělat-stačí,že se budou množit !!! A VLASTNÍ NEMOCNÉ,STARÉ A INVALIDNÍ OBČANY I POSTIŽENÉ DĚTI NECHÁME POCHCÍPAT ,MAX.BUDEME SBÍRAT VRŠKY!!!!!
  • jediné slušné ústavy pro lidi s Alzheimerem jsou v okolí Pahy, Průhonic, jinde nikde nic, na Moravě vlbec nic, všechny peníze shrabuje středočeský kraj, vyděláváme je ale všichni.
  • Klidně může být.Tady prostě nejsou peníze.A těch ještě ubude pokud se tady vnutí vetřelci z Afriky.Je to vycepované odolné hned tak něco to neskolí.Ale přivleče to sem nemoci a nákazy které neznáme a které bude třeba nákladně léčit.Navíc nákazy kterým africký vandák hladce čelí ale našince to klidně zabije na 2 doby.A aby k tomu nedocházelo demonstruje se v Praze se šibeničkami.Protože těch na vládě se příliv chátry nedotkne.Ale běžní lidi s tím budou mít potíž! Takže Chovanče ministře to je jenom začátek obrany zdejšího lidu!
  • Díky panu Babišovi a jeho zneužívání postřiků, jako je Roundup, bude nejspíš lidí s Alzheimrem prudce přibývat. Kromě poruch plodnosti, alergií a poruch imunity mají tyto postřiky, kterými, nejen jeho podniky, zaplavují českou (pro Babiše cizáckou) půdu, a kontaminují české potraviny, také prokazatelný účinek při vzniku Alzheimra. *11* *11* *11*
    Jeho spor s panem Radou si krutě odskáčou zcela nevinní lidé v okolí. *12*
    • blbosti, počty těchto pacientů souvisejí s délkou přežití a zvyšují se v Evropě všude.....i tam, kde jméno babiš nikdy neslyšeli.
  • Neúspěšnost léčby je vidět na Semjonovi Blbečkinovi (Simonovi)
    • S neexistující dvojkou Tečka Simon tu otravuješ jenom ty,
      Jsi ulhaný Rusák a zloděj nicků *12* *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit