Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... doufá, že brzký pád současného Bohuslava Sobotky povede ke konsolidaci jak ČSSD, tak i levice ... No, možné to je. Ale na druhou stranu: pan sobotka měl po tři roky permanentní šanci torpédovat a potopit neschopnou nečasovu vládu se (všeho) schopným kalouskem. Tuto šanci nevyužil a to se v politice neodpouští. Takže mu teď v boji o pozici partajního alfa samce zatraceně scházejí kladné body.
  • Ryba smrdí od hlavy. Stojí za povšimnutí četnost personálních změn ve vedení našich "významných" politických stran po roce 89. Podle mého soudu je to důkaz ukrutného boje o koryta, proto se do politiky nehrnou odborníci a slušní lidé.
  • Sobotka je hlupák, který zastupuje levicovou stranu a přitom se snaží o likvidaci Rusnokovi vlády. Když měl možnost sestavit vládu, utekl jako malý kluk. Svým jednáním si možná sám pod sebou podřízne větev. Možná se dočkáme toho, že spadne na hubu, stejně jako Jidáš Kalousek. A dobře mu tak.
    • xyz Vážení soudruzi, nejen "jasný Sokole"! Ten s oteklou hlavou tvrdí, že by Sobotka
      neměl vůbec být šéfem ČSSD, podle Tebe zase je hlupák! To nejsou vlastní myš-
      lenky, ale úvahy toho, kdo si dnes ještě může dát dvě tři sklenky vína! Zítra to už
      bude nebezpečné!
  • Bohušek Sobotka by měl po volbách dělat ministra financí.Dříve bychom dostali podporu od EU.Již se na to těším. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • Samochvála od Prciny pěkně smrdí.
    Kdyby byl tak dobrej, jak o si o sobě myslí, tak by po 4 letech jeho ministrování člověk nezavadil nikde o zloděje a podvodníka.
  • Strana si ho zvolila tak se potom nedivte.
  • Není radno ustupovat pitomcům a opilcům; oni si na to velmi rychle zvyknou...
    • Ještě kecej, že ty jsi sám abstinent, ty fleku od h o v n a !!! Sám bys vychlastal kozám pití a vykouřil psovi ocas a ukazuj na druhé, tupče !!!
      • Pišto, soudíš podle sebe, že.
  • Jak současní komunisté tak ČSSD má ve vedení výstavní lumpy.Pokud chtějí tyto strany,aby je bral v budoucnosti národ vážně,tak by si měly udělat předčasné sjezdy strany.A všechen politický dobytek,který se jim dnes vyvaluje ve vedení od koryt vykopat.Jinak straníky obou stran,čeká při dalším zbídačování národa,zlinčování v ulicích, spíše než nějaká sláva.I když pravičáci mají stejnou vyhlídkou.
  • Plně s Pecinou souhlasím.Pokud straníci ČSSD nemají na to,aby místo Sobotky mohli za předsedu zvolit slušného člověka,tak by raději měli všichni straníci ČSSD zalézt do boudy a nevystrkovat čumák.jinak přes něj při revoluci pořádně dostanou.Stále větší části národa začne docházet,že ČSSD není nějaká spása národa,ale stejný spolek lumpů,jako pravice.Chce to dostat k moci mladou generaci tvrdé levice.Ta hned po nástupu k moci začne splácet nasekané dluhy i za cenu že to bude lumpy i hlupáky pořádně bolet.Žádné rozumné řešení,kdy se nechá všem zlodějům co za třiadvacet roků nakradli a přesto se země vyhne státnímu bankrotu nexistuje.To chce tvrdé znárodńování majetků všech co ho po údajné revoluci nahrabali.Včetně majetku restituentů.Pak tvrdou měnovou reformu a kruté trestání všech,kteří se na zbídačení této země podíleli.
    • zlo v ČSSD nyní dělá jedině Sobotka,je třeba jej odvolad a ve straně bude klid a budou spokojeni i voliči této strany.Sobotka tam nemá co dělat.
      • ... blbost, je potřeba jich tam odvolad víc :)))
    • Průměrnej Čech, když dostane příležitost, krade. Mladej nebo starej, průměrní jsou zde téměř všichni. Nadprůměrným není politik, který se tam nejvíce vtíral, ale moudrý starší muž, který se na funkce necpe a stojí opodál. Všechno je to jen boj ega nebo skupinového ega, prostě jsme asi většinově velmi nízcí.
    • ... pak negramoty jako tebe naučit psát :)))
  • Naopak. Ukřivděný Zeman válčí s ČSSD. Přitom si za první prohru v prez. volbě
    může sám. Lákal Grosse tím že se může stát jeho nástupcem ale nakonec
    se rozhodl pro Špidlu. Naštvaný Gross mu to pak vrátil. *2* *2*
    Nechává svého hradního poskoka Mynáře útočit na Sobotku. Děje se to
    s jeho souhlasem. Pokud to Mynář přežene tak ho Zeman na oko pokárá.
    Tak se to dělá. Vůdce stojí stranou a jednají podřízení.
    Lidi nadávaj na Grosse Špidlu a přitom sám Zeman je prosadil do min. křesel
    a neschopný Špidla se stal s jeho požehnáním jeho nástupcem.
    Je ovšem pravda že Sobotka je slabej předseda a nevůdčí neosobnost.
    Nemá ho ovšem kdo nahradit. Možná tak po funkcích lačnící Hašek. *2* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit