Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jak mu zjahodovatěla hlava *1*
  • Je to jeden h a j z l vedle h a j z l a
    • Za čtvrt století tu množina hajzlů přerostla množinu slušných lidí, toť tragedie tohoto státu.
  • ODS brání poslední baštu svého vládnutí. P. Pecina byl vyhozen a nahrazen Langrovým koněm Červíčkem.
    Předpokládalo se, že ODS bude vládnout věčně. Nevyšlo to. Jenom nechápu proč se všichni bojí Kubiceho. Pokud postupoval v rozporu se zákonem, měl být dávno brán k odpovědnosti a dát mu k náhradě mzdu dalšího policejního presidenta.
    Všichní vedoucí pracovníci, kteří vykonávali personální pravomoci dobře ví jaký je postup v těchto nebo obdobných případech. Za nesprávná rozhodnutí by nesli osobní odpovědnost, vč. finančních důsledků.
  • Holt Prcina potřebuje dosadit na rozhodující místa v policii své kamarády a poslušné zemenovce a Červíček mu v tom brání.
  • I kdyby pan Pecina o tom věděl i víc měsíců dopředu.., tak bez řádného lejstra stejně nemohl nic pořádně dělat s tím, že dřívější ministr Kubice, jako hlavní aktér a původní rozhodce celé této věci o tom, že to není spravedlivé a férové věděl či aspoň tušil moc dobře od samého počátku a místo dočasného pověření, než se dořeší záležitost pana Lessyho, který se tam "někomu" zřejmě nehodil do hry a prostě "překážel", tak spěchal honem honem dosadit neodvolatelně pana Červíčka hned přímo na post, čímž tomu dal pořádnou, horkou "korunu" pro dalšího nástupce po něm co to teď musí za něj vytrpět a sám teď tichounce sedí schovaný, jak pšouček a dělá, mrtvého brouka, jakože není doma...To, že pan Červíček se jako chlap teď nezná k veřejnému a frajerskému vyjádření u svých slov v TV, byť to bylo jen zřejmě takové prázdné plácnutí pro diváky..to je je ještě věc další k názoru...Teď se jen čeká, kdo to nakonec vzdá a nebo se pro něj najde nějaké jiné místo i plat s takovou nabídkou, "která se neodmítá" či prostě až to nějak po česku vyšumí někam jinam...
  • Tak se mi zdá, že když jde o koryto, tak se ani Červík nezastaví před ničím.
    Nechápu, že když se někomu stane neoprávněně křivda odvoláním z lukrativního postu, že se také neuzná po očištění jeho návrat zpět. Přece pokud porovnávám mezi dvěma špatnostmi (první -nechat Lessyho vyhozeného i když se ničeho nedopustil, druhá - odvolat Červíčka z místa, kam se dostal díky pochybnému udání na Lessyho), tak mi připadá férovější a také méně poškozující zúčastněné strany návrat Lessyho.
    A ty kecy kolem jsou bez posouzení věci jako celku, jakoby ostatní svět ani nebyl.
    A že Pecina se někomu nelíbí a vypadá, jak vypadá. To tak je. A je mi líto těch, kteří toto hledisko berou jako rozhodující. Bohužel náš národ takový v mnoha směrech je a proto máme politiky, jaké máme a jsme tam, kde jsme.
  • Holt, Pecina je Zemanův odborník!
    • Pecina je Zemanův odborníka a Červíček pro změnu Langrův odborník. Který odborník bude spíše dávat možnost elitním policistům vyšetřovat ty největší kauzy těch největších zlodějů. Já tipuji toho Lessyho, proto ho také vyhodili, že?
      • Pecina je sice Zemanův odborník, ale nějak se cuká, ani jak vidno horká linka z Hradu od Virozy nepomohla a Pecina dosadil zpět Lessyho, zatímco Zeman je na straně Langrova koně Červíčka, protože oposmlouva je stále v platnosti a hoši z ČSSD i ODS prostě nemají čisté trestní rejstříky, tak se to zametá pod koberec a hraje se tu divadlo na provázku s občany, jak záleži na dopadení a potrestání zlodějů. A přitom Livie, největšího z nich ,dostane od Zemana na Slovensku trafiku. Něco tu hodně nehraje. A Viroza hraje habaďůru se všemi v tandemu s Klausem, svým siamským dvojčetem . Prostě to trvá, proto Klaus ho tak nutně potřeboval na Hradě. A to jsem Kárla von sajrajt nevolil, ve finále jsem vůbec nevolil, nebylo koho. Protože mor nebo cholera bylo dtto, akorát , že jedna ta hrůza byla česká.
      • Kárl,gut *14* das ist tschechische schweinerei.
  • Tak zde máme činnost moci. Pan ministr Pecina asI neumí číst. Soud totiž rozodl ve věci pana Lessyho,takto právem-zastavuji stíhání pana Lessyho,jelikož za svou vinu byl již potrestán kázeňsky (odvoláním z funce) a proto by byl za stejnou věc trestán dvakrát. Jelikož,ale pan ministr dosadil pana Lessyho znovu do funkce nebyl tento za svůj čin nijak potrestán a mělo by dojít k obnově soudního řízení a vysloven trest za skutek,který byl vzkonán. Rozhodnutím pana ministra byl pan Lessy vlastně osvobozen i od rozhodnutí a vyneseného trestu od kárné komise před soudním řízením. TAK SE POKRUCUJE SPRAVEDLNOST A ZACHRAŇUJÍ SE KORYTA KAMARÁDŮM.
  • Kurňa, Pecina, ty koutky trochu nahoru, kdo se na to má koukat! Ten mediální odborník nás stál majlant, tak ať je to někde vidět. A dva policejní prezidenti? Stačí tvrdit do zblbnutí, že o tom nic nevíš a půjde to do autu. Podívej se na Ratha. Tak vidíš.
    • Dede vsevede,take byste se neculil jak mesic na hnuj ,kdyby jste byl mezi dvema kameny a vedel ,ze jste udelal poradnou Botu.Tak radeji ponecha oba ,oni se vystridaji v sezeni ,dokud
      nepujde "sedet PECINA.Vzdyt se podivejte na Necas-Nagy,ten take kouka jak kdyz nastoucha
      vyklestenu byku.
      Sam si prelozte posledni dve slova ,prosim. *1* *3*
  • Prcina *12* je pašák a ta fotka je obzvlášť vydařená,podobnost s *12* -tem čistě náhodná!
    To řízení se zplozencem zločinecké ODS Červíkem *12* ale musí dotáhnout do důsledného konce, nejlépe zakončeného mrskáním devítiocasou kočkou!!! *16* *5*
    • Panzerfaust,on ma zarazeny vetry a boji se uvolnit ,aby nemel plne gate.Tvar plna napeti
      a hlava plna starosti .Ono je to kreslo dobre placene,vime?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit