Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blíží se volby a tak se každý na každého snaží nakydat co nejvíce hnoje...

    Fakt je ten, že Babiš je sviňa prvního řádu...
  • Oba "politicky korektně" moc dobře ví, že tu jde o něco jiného..karty už jsou rozdány a v Německu se už mluví o Babišovi, jako o pravděpodobném předsedovi vlády ČR a to i v zájmu "nadnárodních i jiných mocenských skupin"..Navíc i "Brusel" jasně mezi řádky "politicky" naznačil., že jejich "vyšetřovací "vyjádření o Babišovi atd..se "zřejmě nestihne" do voleb., ale "asi" až po volbách..
  • Chovanec, turbostudent z plzeňských práv & Pelikán, co práva vystudoval řádně na prestižní UK. Kdo je věrohodnější?
    • Po pravdě řečeno - ani jeden...
  • ale na druhou stranu musím říct, že to co se teď proti nim děje, je naprosto evidentní takzvaná "negativní" reklama. kdybych neměl jinou možnost sám bych je na protest volil.....teď je otázka...ten kdo jim tu "negativní" reklamu dělá, dělá to vědomě s tím že je chce podpořit anebo se jedná o tlupu prostoduchých hlupáků kteří se snaží zachránit za každou cenu svá mizící koryta?
    • aha, takže pokud něco šlohnu před volbama jako politik tak je nevhodné to vyšetřovat ? ten Babiš vám, ale vypral mozek...
      zlodějina je prostě zlodějina a žádné volby nemají přednost
      • vanhorne
        "Babiš vám, ale vypral mozek"
        To nebyl Babis, ten jen napekl koblihy, ale jaky prasek na prani a jake projimadlo do testa namichal, je jedno z jeho tajemstvi.Hladovcum ty koblihy ale chutnaly, zadne neprijemne nasledky se u nich zatim neprojevily.Mozna az po urcite inkubacni dobe, po volbach se projevi.☺
        • také napéct koblihy a vyhrát volby. Jenže ono je snažší hloupě žvanit a pod trapnými výmluvami maskovat svou lenost a neschopnost. Neschopný si vždycky najde výmluvy proč ho někdo lepší převálcoval, jednou je to výmluva na koblihy, příště se najde jiná bajka......
          • vanhorne
            "výmluvami maskovat svou lenost a neschopnost"
            Ty jsi musel tech koblih zbastit velkou hromadu, ze te tak proplachly.
            Podle tebe, lide kteri se necpou do politiky jsou lenivi a neschopni?Kde beres takove"lidove"moudra, v Čapím hnízde na politickem skoleni?Ta prava lidova moudrost tvrdi opak.Podle nazoru velke vetsiny lidi, ten kdo by se jinak neuzivill se tlaci do politiky.
            Ty do politiky asi fushujes, kdyz mne upozornujes, ze v politice mam moznost stat se pilnym a uspesnym, dekuji za radu. ☺
      • žes kradl 25 let 100 000 korun a teď když hrozí, že se na tebe přijde, tak měsíc před volbama poukazuješ na souseda který ukradl 1 korunu.Ty máš nejmíň co kázat, máš právo maximálně tak držet hubu a doufat že se na tvá svinstva nepřijde......jinak jsi v pozici Jacka Rozparovače který si stěžuje že jeho soused prý trhá mouchám křídla....
  • nejvice je zkorumpovana policie potom statni zastupci a pak soudci.je to sebranka jakou svet nevidel.o politicich ani nemluve.je to vsechno parta šmejdu.slusni lidi nechodi k volbam protoze nic nezmeni.všichni jim lžou.
    • To je ta stále přežívající komunistická stepní "morálka". To bude otázka generací než se to podaří napravit. Kam šlápne ruská bota tam sto let nic neroste.
  • Babiš alias bureš se bude chovat jako Dr,áth. Protahovat soudní proces do doby, kdy žalobci budou postiženi Alzheimerem, případně zemřou stářím. Na milost od Ovara se spoléhat nemůže, nevíš dne a hodiny.
  • vážné obvinění od pana ministra Pelikána. Pokud něco takového řekne novinářům a pak následně raději se zveřejněním rozhovoru nesouhlasí, jsou to takové žblebty na úrovni "spletla se nezkušená účetní". Měl by to vysvětlit a nebo se omluvit!
  • fosilie
    Tak zrádce zrádců chce vysvětlení k pravdě?Ale čemu se u něho divit?!Po volbách se jistě ukáže kam se Chovancova korouhvička otočí!Nebo za ušetřený peníz půjde studovat další vysokou školu?!Titul by se jistě hodil!A v diskuzi jsou ještě blbci,kteří se jej zastávají,některé části národa degenerují!
  • Zmetci, jako Pelikán, Bureš a ožralý Zeman musí po volbách jít do hayzlu! Divím se, že Zeman dnes nevystoupil s chválou na okupaci ČSSR v 68.
  • Nemá spíš ten tlusťoch vysvětlovat ,jak studoval,jak podrazil Bohuslava a potom ho na kolenou odprosil a potopil své kumpány,jak provedl reformu policie ,která nyní plní jeho doporučení?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit