Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten člověk pod vlakem byl můj blízký přítel a ujišťuji Vás, že to opravdu nebyl žádný "drban", ani lůza, ale pouze psychicky nemocný člověk.. Buďte tak laskavi a projevte trochu úcty...
  • Ten pocit když jsem v tom pendolinu byla. Celou dobu jsem chtěla toho kreté*a ještě nakopat do prde*e. info pro lidi, kteří si také chtějí skočit: Skáketejte si někam jinam a né pod vlaky, nevíte co způsobíte za potíže!!!
  • Jedna se o blby,kteri chteji skodit i po smrti.Jestli nekdo chce spachat sebevrazdu-prosim,nic proti.Ale at s tim neobtezuji zakazniky CD!
  • za totáče bylo práce tolik,že jsem naprosto lehce živil v šestadvaceti rodinu,měl auto,pravda,jen mercedes východu a stavěl a postavil krásný dům,samozřejmě celý na dluh,který jsem hravě splácel a splatil. Dnešní dělník se může jít tak leda klouzat. *9*
  • Je mi líto každého člověka, který se podobným způsobem připraví o život.
    Důvody mohou být různé, ale současný hektický způsob života každý nezvládá - zdraví, rodinné poměry, dluhy apod.
  • Milý nýmande.A co my tady s tím jako.Lůza nemá peníze protože to prochlastá a prožere na uzeném.Komunista - ten nejlepší by se měl houpat na kandelábru jak kdysi v Maďarsku.Je nová doba hochu.Ten pod Pendolínem byl kvalitní drban.Zdechnout a ještě při tom naštvat kvanta lidí ve vlacích?Dobře mu tak!
  • Dnes je to samá sebevražda zlatí komunisté to takovýhle nepořádek nebyl byla práce pro všechny a dalo se důstojně žít. Avšak nebyli ty banány a toaletní papír a vložky opravdu hrůza dnes je všeho dost ale většina si nemůže stejně koupit co chce protože na to nemá a proto 3x HURÁÁÁÁÁÁ !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit