Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to o jiném, náhodou jsem na to narazil, když jsem četl článek o tom, jak zde vzrůstá výskyt svrabu a v diskuzích paní argumentovala, že svrab byl na vzestuou i v 80 letech, kdy prý žádná migrace nebyla.

    Ale ona samozřejmě byla. Už asi málokdo si vzpomene, jak se jezdili "pomáhat" Kubánci. Já nevím co, ale něco mně to hrozně připomíná. 😀 Článek si samozřejmě snadno vygooglujete, když zadáte do vyhledavače kus textu z citace.

    No a teď z toho článku o Kubáncích:

    " Nejčastěji měli
    poškozený sluch, trpěli oční vadou
    nebo nějakou formou kožního one?mocnění. Jiní pracovat odmítali a byly
    s nimi kázeňské problémy"

    "O „Kubáncích na práci“ mlčelo nejen
    Rudé právo, které jinak své čtenáře
    pravidelně zásobovalo zprávami o vystoupeních vyhlášeného kubánského baletu, přehlídkách kubánského
    filmu či numizmatických a filatelistických výstavách s kubánskými
    skvosty, ale zmínku o nich nenajdeme
    vůbec v žádných, regionálních ani
    specializovaných, například podnikových, novinách typu Škodovák.
    Není přitom zcela bez zajímavosti,
    že maďarský (rovněž cenzurovaný)
    tisk ve stejné době přinášel zprávy
    o kubánských dělnících a dělnicích
    pravidelně a rozhodně přitom nešetřil
    kritikou. Potvrzuje to hypotézu, že
    vůči programům internacionální solidarity byli občané Československa
    opravdu velmi skeptičtí. O výhradách
    obyvatel k zahraničněobchodní politice vůči Kubě (ale i jiným zemím)
    koneckonců pregnantně vypovídalo provolávání „Živíme Kubu, sušíme
    hubu“, které podle pamětníků znívalo v prvomájových průvodech.
    Rozhodně nebylo v zájmu státních
    a stranických orgánů občany v tomto
    směru jakkoli dráždit.

    Československo přijímalo do svých
    podniků Kubánce, stejně jako jiné
    cizince, formou „daru“ na základě
    principu internacionální solidarity.
    Hradilo jim cestu, ubytování a zavazovalo se poskytnout jim odborné
    školení a zvýšit jejich profesní kvalifikaci

  • Peníze se samy tak nějak rozfrcaly nebo se zadřely za nehty neziskovkám? 

  • Jsou dvě pohlaví a každé má své omezení. vše ostatní je chyba DNA .Tečka.

  • Přišel mi rozhovor sluníčkáře s herečkou Bohdalovou na téma počtu pohlaví. Ta hájila počet dvou pohlaví s tím, že se ptala: A kde by ta další nebo jiná pohlaví měli ? V podpaždí ?

    U zvířátek, například šneků, se vyskytuje hermafroditismus, oboupohlavnost. Některé ryby si mohou změnit pohlaví. Když je málo samců, změní se samice na samce. U savců se to kromě zdejšího politického jelimana mezi adminy, nevyskytuje.

    V prvé řadě je třeba mít na paměti, proč se razí tak bezbřehá tolerantnost k geům, pedofilům, transkám,  k operativním změnám pohlaví třeba u 12tiletých blbínků, ke 12ti pohlavím a podobně. Je to jedna z forem prosazování sionNWO, aby se zničily klasické rodiny a snížil se počet obyvatel na Zemi.

    S nositeli názorů z opačného politického a intelektuálního břehu nediskutuji a s gustem je ani nezačínám číst. To už by bylo smysluplnější péct zdejšímu politickému jelimanovi fašírku z proamerických bolševiků.

    • Zopakuji dnes ALLENA DULLLESE – hlavy politické americké zpravodajské služby v Evropě a bývalý ředitel CIA v roce 1948 řekl, cituji:„Literatura, divadlo, filmy – vše bude reprezentovat všechny a parazitovat nejzákladnější lidské city. Budeme se snažit podporovat ty, kdo budou působit na lidské podvědomí kultem sexu,sadistického násilí, sadismu, zrady. Jedním slovem vše nemorální ve vedení států, bude převládat chaos, budeme nepatrně, ale aktivně a trvale propagovat psychicky narušené úředníky, vládu úplatkářů, kritizovat hodnoty a poctivost, slušnost a morálka bude terčem posměchu a nikdo je nebude postrádat. Bude to přežitek minulosti, hrubost a arogance, lež a alkoholismus, drogová závislost, zrada a nacionalismus, nenávist mezi národy – to vše budeme pěstovat v podvědomí lidí. Jen velmi málo kdo bude schopen pochopit co se děje. Ale tito lidé budou bezmocní a žít ve výsměchu. Najdeme způsob jak promluvit a umlčet, udělat z nich odpad Sovětské společnosti.Budeme trhat duchovní kořeny, likvidovat a ničit základy ruské lidské morálky. Těmito způsoby budeme ničit generaci za generací. Začneme s výchovou lidí v dětském věku a dospívající mládeže. Vždy budeme sázet na mládež, nastartujeme rozklad, zkázu a zrádcovství a tak docílíme všeho."

      „Znič mládež a porazíš jakýkoli národ. Zbavíme jejich společnost od mladé generace, vychovám ji na sexu, rocku, násilí, alkoholu, kouření, drogách, prostě zbavíme jejich společnost budoucnosti.Hitler byl hloupý chlapec, choval se příliš otevřeně, zbytečně prováděl neuvěřitelně velkou práci.Spálit milióny, vystřílet a pohřbít za živa. Zanechal krvavé stopy. My působíme chytřeji. Nezanecháváme stopy, lidé budou mít strach o svůj život, který nebude mít žádnou cenu. Strach o svoje pracovní místo o které mohou přijít během okamžiku, strach o budoucnost. Pomocí strachu budeme vládnout lidem. Pod rouškou demokratických reforem, nabídneme slovanskému dobytku monarchii a každé z nich loutku – prezidenta. K tomu více lesku a hluku. Malý monarchismus je dobrý v tom, že veškerou energii lidových mas nasměřuje na píšťalku. Tak odvádí pozornost od naší aktivní práce pro kontrolu obyvatelstva a všeho co potřebujeme především my. Rozdělíme moc infrastruktur, obsadíme je svými lidmi. Armády, bezpečnostní služby a speciální sólové jednotky budou podřízeny prezidentům a tím pádem nám. Budeme mít v rukou pouze provázky uvázané na ruce prezidenta a budeme za ně tahat tak, jak potřebuje my pro uskutečnění našeho obrovského projektu.“ (Konec citátu)... Ale to není ještě všechno. Čteme dál. Cituji:„Slované, mezi nimi Rusové, Bělorusové, Ukrajinci jsou nejvíce neovladatelné národy na světě. Vzpurné díky svým přirozeným fyzickým a intelektuálním schopnostem které geneticky zdědili po svých předcích a které není možné změnit. Slovana, Rusa, Ukrajince, Bělorusa je možné jen zničit, ale ne podmanit. To je důvod proč všichni podléhají likvidaci a zpočátku výraznému snížení jejich populace."

  • Zase jen umělé a zbytečné vyvolávání rozporů mezi lidmi. Tentokrát mezi muži a ženami. Gender, to je pastva pro všechny agresivní a nedoceněné sufražetky a tyhle dotace je jenom živí. 

    Ve svém okolí, (a že jich je) pracuje mnoho žen a myslím si, že žádná takovou hloupost nepotřebuje. Dovedou se o sebe docela dobře postarat i bez prázdných hesel a kampaní. A já jsem tomu rád. Vyrůstal jsem s babičkou, maminkou, dvěma sestrami, může mě někdo podezřívat z toho, že bych jim nepřál rovnost? 

    Je to stejně hnusná kampaň, jako stavět proti sobě mladé a důchodce. 

    Pokud nás někdo rozděluje, tak to nejsme my, obyčejní lidé, ale média, politici a přitroublí aktivisté všeho druhu. Ti jediní z toho mají prospěch. 

    • Rozděl a panuj.

      Je to pořád do kola, už po tisíce let. A pořád to funguje. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit