Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Celý život jsem poctivě pracoval, učil se stále nové věci, budoval bydlení a staral se o rodinu a zbyl mi i čas na činnost prospěšnou pro jiné. A co by mi přineslo opravdové štěstí? Být mladší a mít takové zdraví, abych mohl pracovat víc než pracuji a mohl využívat plodů své práce např. na cestování a poznávání světa.
  • Peníze využité ve volném čase. *14*
  • Mít kde spát co jíst, pár přátel a hodně volného času k tomu ... co víc si přát, hodně prachů kazí charakter :)))
  • budeme mít, když se nám systémově tak jako loni, budou parazité z Afriky vyhýbat. Všude jinde na světě ženou příživníky a nemakačenky zostra od svých hranic.Najednou někdo šupákům poradil, že tady by se dalo parazitovat na účet těch druhých.Ti druzí přeci zas tolik nepotřebují lékaře, sanatoria,sociální péči.Ostatně takto to vidí i v Bruselu.Ještě že zdravé jádro Evropy zachovalo tradici a neoblomně se postavilo proti parazitování mohamedánů na kontinentě.Abychom si štěstíčko letos uchránili, čeká nás permanentní vysílání signálů,vyhánění a veřejný vzdor útočícím termitům.Oni sice budou skučet a lísat se....... Ale jen co se to tady otrká, chová se to v EU jak prasata.A proto je třeba je hnát a hnát a hnát!
  • Vy zas.aný, odporný, vlasitzrádný ku.vy!!! Kdybyste nežily v akváriu, tak byste věděly, že i když člověk v ČR pracuje od nevidim do nevidim, nemá nic jiného, než minimální nebo lehce vyšší mzdu a o průměrné mzdě si může jenom nechat zdát. To ovšem neplatí o prasácích, kde je mzda nadhodnocená oproti zbytku republiky i když ty chodící katastrofy nadělají víc škody než užitku. Měly by být co nejdříve zlikvidovány. Však už to brzo přijde. Vyčistí to čmoudové. Za tohle pánbu zaplať.
  • Systém, ve kterém žijeme, je nastaven tak, že lidé bez peněz jsou na okraji společnosti, je na ně pohlíženo s despektem, na druhé straně jsou nekriticky oceňováni lidé movití, takže bez peněz to prostě nejde...
  • Láska milované ženy...
  • "Vědci vedli svůj výzkum na reprezentativním vzorku amerických občanů, z něhož vyloučili nejchudší vrstvy, neboť jejich příslušníci by nepochybně volili peníze."

    takže normálních lidí, kterých je na světě 80%, se vůbec neptali. Normální lidé by jim odpověděli, že pokud nebudou muset otročit od nevidím do nevidím, jen aby měli na bydlení a kus žvance, mohli by si s klidem vybrat, zda se vzdát části příjmu ve prospěch volného času či nikoli. Obyčejných lidí se na priority nikdo neptá - koukejte makat, a o to, co vyděláte, vás stejně oškubeme. *1*
    • Když to REPRESENTATIVNÍ vzorek, tak z toho nemohl být nikdo vyloučen. Samozřejmě různé sociální vrstvy občanů mají různé priority. To co člověk pociťuje jako štěstí, to je velice různé podle sociálního postavení i geografické oblasti. Otrokovi by nejspíš způsobilo štěstí, kdyby se z jeho majitele stal lidumil a přestal mu uštědřovat rány bičem. Pak by ale chtěl víc, dostatek stravy, potom odpočinek, potom nemuset pána poslouchat a dělat si co by chtěl...
      Jestliže někdo nedokáže víc než "pro někoho makat", tak mu nezbude nic jiného. Proto je třeba se učit, a učit a vychovávat také své potomky, abych měl co nabídnout a mohl si dohodnout podmínky, za kterých budu zaměstnavateli prodávat svou práci.
      • Učit se, učit se, to říkal už Lenin, dokonce k tomu přidával ještě třetí učit se *1* , ale o prodeji svojí práce zaměstnavateli už nepovídal nic... *2* *2* *2* - prosím Vás, a jak Vy jste to dokázal??? Jestli jste Elon Musk, tak prosím...
        Já jen, že třeba moje skoropaní je Doc. Mgr. , Ph.D a přesto dostane jako přednášející na fakultě takové prachy, jaké dostane, žádné "lepší podmínky" si dohodnout nelze... Já to mám pro změnu tak, že beru jen ty slušně zaplacené "kšefty", kterých je zas logicky míň, patřím řekněme k té horní třetině lidí v naší brandži, ale podmínky jsou prostě dané a víc než polovinu peněz navíc proti průměru nikdo nedostane - a že ten průměr v naší branži je sakra bída.
    • Průměrný blbec, jakých může tak nějakých 80 - 90 procent populace, by stejně neměl po nějakém zázračném zbohatnutí žádný volný čas - všechen by mu sežrala péče a strach o prachy, automobily, o nemovitosti a spoustu hovadin, kravin a věcí zbytečných, které by si záhy nakoupil.
  • To jsou blbé otázky. Je vidět, že je sobota a autor nemá co dělat.
    Opravdové štěstí by mi přineslo hodně peněz a spoutu volného času je utrácet.
    • Opravdu? Budiž ti to dáno, já ti to přeji. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit