Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nevím, já daleko raději využívám té práce, kterou máme u nás v práci a nešel bych určitě sloužit Babišovi, jako to dělá většina republiky jen za těch pár papírů, kterým se je kupuje... Ubohé a trapné. I lidé v monterkách ale dokáží přemýšlet ne-babišovky, nezapomeňte.

  • Co jste si zvolili do prdlamentu a na hrad, to tam máte, že stádo ovcí a p.tomců. Ale dostali jste koblihu a slib, že bude líp. A co slibovala vlastizrádná smečka OkatéMůry a konfidenta StB (bývalého) Falmera... Tak si zpívejte jak za komunismu "teď když máme co jsme chtěli..."😛😠

  • KIMCID

    Bican s tebou se nepočítá

  • Podle nejmenovaného zdroje by se strana ÁNO měla v horizontu několika měsíců přejmenovat na stranu HEJ.
  • test
  • Neměl by skončit i čobolák co podvádí při dotací?Na živnostníčky zaklek ta čobolácká swinka ,ale na pracovní agentury které podvádí ve velkém tak ty se tady rozmnožili jak houby po dešti  a kdepak jsou sliby hradního opilce jak s nimi zatočí.Jo jo jak říkaj Slováci u nás ve fabrice ,vy česi jste ozajistní kokotii ked jste si udělali premiérem podvodníka kterého ani doma na Slovensku nemohli vystát a bohužel maj pravdu.Ještě chybí těch  půl mega Ukrajiců aby tu mrvili mzdy stejně jako Slováci před 15 lety.Tak ho nezapomente volit za koblížek přesladký.

    • Těch půl mega Ukrajinců zde skutečně chybí, nadbytek pracovních míst přináší bohužel zvýšení ceny a snížení kvality práce.

      Mrvení mezd je možné pouze za nedostatku pracovních míst.

      Snižování mzdových nákladů je jednou z mála cest k zisku a je to základem úspěšného podnikání.

    • Mule Mule ty lopata od rybníčka zas rozdáváš moudra? To zas z tebe vypadly gigantické myšlenky. Hnojem smrdíš až sem. A vidíš to? Pan ministerský předseda kočíruje vládu. Ty tak maximálně povoz s hnojem. Krásný pocit, co? Celé měsíce tady mastíš svoje prasečí výkaly a ono to není nic platné.Vidíš a tak už to zůstane.Tak zas ráno oblékni montérky, zabal brzdu se špekem do novin ať jsi u vás  v té fabrice první u mašiny. A ať ti nevyteče chladící kapalina!

      • Teda nic mi do toho není,ale lopata s hnojem u rybníčka,povoz a hned vedle obráběcí stroj s chladící kapalinou ve fabrice,ten pán musí být docela machr když to všechno zvládá.

      • Vážený okoune, další ukázka voličů ana, nejen, že pohrdáte mladými ale už i těmi, kteří pracují rukama. 😍

        • jak krásně to zní pan ministerský předseda to bude prémie - kobliha,to už jako je každý podvodník ministerský předseda hm,hm,hm.U slepejch vokounů to holt tak je.🙂Jo a s tim kočírováním to taky není tak slavné přeci je to něco jiné než kočírovat podvodné dotační projekty.

        • Mýlíte se zásadně. Ilustrace nedostatečné mozkové kapacity jedince neschopného zvládat více  než základní životní funkce není pohrdáním těmi, kteří pracují rukama.

          • pokud někdo píše tak je to víc než základní životní funkce,ale v tvoje schopnost lézt do vyměšovacího systému jednoho čobola je samozřejmě více.😂

          • Blb z asociace nenažraných oberzmrdů davá příkazy,máš pravdu již 33 let každé ráno vstanu a jdu do práce a kupodivu na tom nevidím nic špatného a pokud ti tady chybí těch půl mega Ukrajinců tak já bych radši aby zde bylo 500 000 mladých občanů České republiky a Ukrajinci,Slováci a nevim kdo ještě, necht si budují svoje státy a jsou nám oporou ve světě a my jim.Pro tvojí informaci oblékal jsem léta montérky a dnes už to je trochu jinší a na rozdíl od tebe nemusím každé ráno lézt do erdele pomazané olejem z řepky.

            Prej tvuj vůdce bude předsedat komisi proti korupci,to už si vážně děláte bžundu neb tam posadíte největší kuunnduu,proč se tvuj vůdce  nestará o svoji rodnou zemi?Jo tam už toho moc k ukradnutí není.

            Pokud se ti moje příspěvky nelíbí tak na ně ty blbe z agrofertova nereaguj,když se mi nelíbí diskuze na tiscali tak sem nelezu.Já zapomínám že to by ti vůdce vynadal a strhnul gáži,nebo na tebe taky něco ví že musíš🙂

            • Jenom na úplný okraj: Ukrajinci jsou také bývalí spoluobčané Čechů a Moravanů, na pradědův hrob do Chustu jezdím zapálit svíčku každoročně.

              V rámci EU a budoucích ESS je existence národních států pasé.

              Nemohu mít vůdce, on totiž zemřel v roce 1945, zanechav svůj Protektorát východostepním nájezdníkům.


              • Reakce na příspěvek:

                Já se nehádám ale musí budovat svoje státy jak Ukrajinci tak Slováci nebo jiní on to nikdo za ně neudělá.Chápu i finanční hledisko, ale pokud se nebudou rodit občané těchto států a ty co se narodí utečou tak se nic nezmění ,naopak.To může platit i o nás za 30 let pokud půjdeme jen za ekonomickou prosperitou a EU by se neměla snažit rozbít národní státy a národní ekonomiky už jen z toho hlediska že zde není společný jazyk,protože se zánikem národních států v EU zanikne velmi krátce i EU at se to bude jmenovat jak chce.

                Teda doufám že tím vůdcem nemyslíte nejznámějšího občana Rakouska v dělinách světa.

                • Reakce na příspěvek:

                  Myslím, vůdce byl jen jeden, to dá rozum. V dějepise nám pan profesor vysvětloval, proč a kdy bylo zrušeno původní lejstro "Vůdčí list" a proč byl "mašinfíra" nahrazen "strojvedoucím".

                  Co mínite "národní ekonomikou"? Historické sjednocení "národního" a "státního" je pasé, znárodněné podniky jsou zpět v soukromých rukách, státních podniků jsou jednotky, kapitál je nejen nadnárodní, ale globální.

                  Státní ekonomika pak je prostá loupež - odebrání části výdělku pod pohrůžkou vězení a následné přerozdělení uloupených peněz. Je to krajní hledisko z dílny anarchokapitalistů nebo Misesových obdivovatelů, ale právě proto je ostře ilustrativní.

  • Nejvíc se těším na den, až otevřu zprávy Tiscali.cz a jako hlavní zpráva dne bude to, že někdo zhasnul toho rudého, udavačského zmrda Bureše. 
    • To se asi nedočkáme neb ten má kontakty všude,bohužel ale stačilo ho nevolit a když už tak stačilo nevolit opilce na hradě neb ten mu dal nekonečno na ovládnutí ČR.

      • Jak to mluvíš o našem nejčestnějším soudruhu presidentovi?
        • prasedentovi?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit