Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karel

    Myslím si že je příliš brzo na rozvolňování protože superpřenašeči(malé děti) můžou kovid zase roznést po republice.

    Když bylo v Číně třicet(ve druhé vlně) nakažených uzavírala se celá města která nesou srovnání s velikostí naší republiky a v disciplinované jižní Korei omezují již od 300 případů nikoliv u "tří tisíc" jako u nás.

     Musíme zastavit toto neštěstí a většinu peněžních ztrát místních zaměstnanců v soukromém sektoru kompenzovat a šetřit na správném místě ve státem placených a dotovaných organizacích,  dokud  se neověří účinná vakcína. Proto  by bylo dobré ještě počkat měsíc či dva a udělat si druhé vánoce(uspořádali je mé osobě kvůli vážné a " do té doby nevyléčitelné" nemoci v dětském domově před 60 lety), v červenci až úspěšně potlačíme všichni spolu koronavirus.

  • Tak nevím - těžko se hledá logika = když bylo pozitivně testováno cca 13000 - 15000 občanů, tak byly obchody plné a lidé "o sebe zakopávali"...

    V současné době je pozitivních cca 4000 až 4500 a v obchodech musí být pouze omezený počet nakupujících...

    Tak to muselo dát makačku toto vymyslet...🤔

    • Jak chceš aby debilové vymysleli něco pořádného?

      • Fakt je ten, že co se proticovidových opatření týče, někdy nad nimi zdravý selský rozum zůstává stát...🤔

  • Tahle dementní vláda nažene lidi k obchodům a vytvoří velké fronty kde se lidé nakazí ještě více než předtím. Nebo to je záměr vlády aby se nakazilo více lidí a vláda mohla uplatňovat tvrdší opatření déle? Pravděpodobně ano.

  • Vládní voluntaristé volají po zodpovědnosti a občanské uvědomělosti a zároveň si počínají jako nebezpeční experimentátoři, pro něž má cena lidského života bagatelní hodnotu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit