Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A uš je to tu, teď píšou na seznamu.cz, že by v téhle chvíli vyhrála voly levice ze 34,5 procenti, VV a Top 09, by se pomalu do parlamentu nadostali. Nemyslíte si že je to trochu pozdě pochopit, že volby které proběhli, mněla vyhrát levice? Vůbec se nedivim, že levice začíná zesilovat a že komunysté taky.Tyhle reformy, by nikdy levice takhle razantně neudělala. Všechny zákony,které dnešní zlodějsá vláda prosadila, ja jedna obrovská zlodějina.Ano chápu, že státní pokladna není bezedná. Když se podívám kolik lidí v Čechách dělá na černo, neplatí daně, sociální a zdravotní pojištění, to samí platí i pro cizince, tak jenom v tomhle sou obrovské sumy, které v té kase chybí. Jaké mají platy ředitelé nemocnic,bank, Čezu, to jsou přece vyhozené miliardy,to semé platí pro manažery firem, za co berou obrovské platy, to samé politici a i poslanci a senátoři.
  • Když už tady někteří diskutující hovoří o tom, kolik že je v tomto státě odborářů a zda mají právo mluvit za celý národ, měli by si položit stejnou otázku o této vládě - kdo tuto vládu chtěl, kolik lidí ji volilo? Myslíte že to bylo víc lidí než kolik je v odborech?
    *1* *1* *1*
  • gemo, když tak čtu tvé příspěvky tak mě maně napadá, že když Pán Bůh rozdával blbost tak jsou tací, kteří si šli třikrát.
    • a panacek udelal zertik *1* ze me to od tebe neprekvapuje *1* *1* *1*
  • Když se o pár příspěvku níže Petr ptá, za koho mluví, když odborářů je jen 600 tis. Já nejsem bohudík odborářem už 22 let, ale mluví i za mne, mluví totiž za velmi silnou většinu, která má dnešní vlády plné zuby. Jenom brát, nic nedat, nemocné a staré nechat bez pomoci - to jsou ti novodobí vládcové. Ale když pan prezident potřeboval vyměnit kyčelní kloub, to mu dali zadara a ještě ten nejlepší. My ostatní takové právo nemáme. Nikdo neví, co je nadstandard, ale už dnes je uzákoněno, že se musí zaplatit. Přitom pan Heger nevypadá hloupě, ale blbosti z něj padají jak z osla. A Kalousek když otevře ústa, jako by se chlév otevřel. *10*
    • Honzo, také už 22 let nejsem odborářem. Jestli ty jsi odboráře pověřil, aby tvým jménem mluvili, já nikoli. Já se řídím Ústavou, podle které jsme parlamentní, nikoli "odborářskou" demokracií, ve které vykonávají občané správu země prostřednictvím svých volených zástupců, tj. poslanců, senátorů a místních zastupitelů. Bohužel, tyto volené sbory nejsou díky tuposti a stádnosti některých mých spoluobčanů takové, jak bych si přál. Ale přesto je to o mnoho lepší než před r. 1989, kdy jsme žili v koncentráku obehnaném ostnatým drátem a dráty s vysokým napětím. to nejcennější co jsem získal je SVOBODA, kterou jsem předtím neměl. Záleží ovšem na každém jak s tou svobodu naloží.
      • To vypada na lysohlávky
  • Myslim si že, pokud by odbory chtěli svrhnou tuhle vládu, tak by se musel zvednout celí národ a udělat takovou akce, jako byl 17. 11. 1989. Pak by to mělo nějaký smysl, ale jinak to nemá smysl. Odbrářů je málo. Boužel co si lidi zvolili, to mají a kvůli blbcům, kteří volili pravici, to takhle vypadá.
    • Venco Plzeň, a co chceš dokázat "svrhnutím vlády"? Myslíš si, že vláda ČSSD-KSČ(m) by byla lepší? Že by jí snad pomohli ti Marťani? Rozdělit le pouze to co je a hodnoty se vytvářejí jedině cílevědomou a účelnou prací, nikoli řvaním a svrháváním vlády. Levicová vláda nám tady vládla půl století. A výsledek? Ze země po válce bohatší než Švýcarsko udělali zemi téměř rozvojovou.
      • Rozvojovou zemi plnou korupce z ní dělají disidenti a banda zmrdů posledních 20 let za přispění takových kryplů jako jsi ty *16*
        • gemo, doporučuji ti méně emocí a více myslet. Jinak bys mohl vypadat jako, no řekněme osoba poněkud mdlého rozumu. Pokud vím, tak tady celé půlstoletí neomezeně vládli komunisti. Nevím , že by tady vládli nějací disidenti. A komunisti před dvaceti lety akorát rozkradli, pardon rozprivatizovali majetek, který předtím ukradli jeho vlastníkům, na rudkou kůži navlékli jinobarevné převleky a po bolševicku vládnou dál. On totiž bývalý komunista je totéž jako bývalý černoch.
          • Nemám zájem k tomuhle blábolu něco dodávat. Nauč se číst *16*
  • Petře holt moskove závity máš řádně zanešené.To co je v českém ďoličku je hnus a bahno které
    je pokračováním nevědomosti a tupé závisti.Za dvacet let se nic neyněmilo jen přibilo tupého
    chování mezi lidmi.
    • Nováku, máš pravdu, souhlasím s tebou, jen nevím proč bych měl mít zanešené mozkové závity.
    • Ale změnilo k horšímu. Z prakticky soběstačné země rozkradené ruiny *10*
      • Opět souhlasím beze zbytku, změnilo se toho dost ale k lepšímu toho je jako šafránu. A nemalou zásluhu na tom má závist, stádnost a neuvěřitelná tupost tohle národa který se již po dvacet let nechává opájet suchým okoralým rohlíkem a ani není schopen si vzpomenout na ty disidentský kecičky řečičky o krrrálíkárnách ve kterých se (údajně) nedá bydlet*, zničenému životnímu prostředí které je ovšem dnes o mnoho horší.. (viz článek na této stránce o vzduchu jaký dýcháme). Hanba vám vy sprostí omezení lháři, akorát jste před 20lety využili vhodné situace aby jste mohli začít rozkrádat, rozprodávat a demontovat tento stát pod pláštíkem demokracie a "neviditelné ruky tržního hospodářství". To vše pro sebe, známé a přízeň minimálně do pátého kolene a to vše pochopitelně na úkor zbylé tzv. mlčící většiny. Ale dobře Vám tak, každý národ má takovou vládu jakou zasluhuje!!!
        *zajímavé že se v nich bydlí dosud a ty co dnes staví developeři jsou králíkárny doslova a stojí to navíc miliony *7*
      • Zatímco jiné země, např. po válce Němci znovu budovali svou téměř zničenou zem, tak my jsme po půl století budovali socialismus. Takže každý máme to co jsme si vybudovali.
        • Díky tobě a podobným, chaos, nefunkční policii a armádu/viz povodně a bandu vyžraných dobytků v parlamentu. Byl bych moc rád, kdyby každý psal za sebe a neschovával se za ostatní *16*
          Je zajímavé, že takové krysy jako ty vylezou jen když jde o jejich prospěch
          • gemo, zřejmě máš problémy s pochopením přečteného textu. Připadá mi, že mluvíš,resp. píšeš tak nějak "z cesty". Pokud s mým názorem nesouhlasíš, očekával bych nějaké věcné argumenty v čem a proč se mýlím. Na emocionální výkřiky se logicky reagovat nedá.
            Přeji ti hezký den.
            • pokud ty argumenty nevidíš tak jsi d*ment a nebo je nechceš vidět a tím pádem jsi samolibý d*ment *10*
  • Jménem koho mluví ten sislavý odborář s odulým prasečím ksichtem? Pokud vím, odborářů je necelých šest procent občanů, tj. necelých 600 tisíc. Je to samozvaný občany nevolený spolek. Ten gauner z příspěvků tupců, kteří mu platí za to, že vyvolává rozvrat. Měli by ho poslat na galeje a tvrdě makat dvanáct hodin denně.
    Nechtěl by ten tupý bolševik vládě poradit jak to dělat bez reforem když peníze nejsou? Možná by jenom stačilo přestat platit cikánům "skočné" a "lenošné" a "lemplovné", údajně to dělá ročně třicet miliard.
    • Ale výhody, které odbory i když v malém množství využívají všichni, včetně úprav zákoníku práce, i ty ty joudo, to se ti líbí viď . Jsi tup a tupem zůstaneš kryple blbej
      • Mýlíš se gemo, žádné výhody z odborů nemám a nikdy jsem neměl, jen jsem musel platit příspěvky. Pokud jde o zákony, ty vytváří legislativci a přijímá je moc zákonodárná, tedy volený parlament, který je k tomu účelu podle Ústavy určen. V civilizované zemi jsou zákony věcí logické úpravy systému a nikoli toho co si kdo vyřve.
        • Ty si blbej jak víko od rakve *10*
          • gemo,
            1. nevím, jestli je víko od rakve blbý a proč by mělo být blbý, naopak má svůj účel.
            2. nevím z čeho usuzuješ na mou blbost. Mýlím se snad? A když ano tak v čem?
            • 1, to mělo být jen přirovnání,
              2, viz odpověď výše
  • Tak to vypadá,že příští rok bude už docházet k veliké rekvalifikaci vládních činitelů a politiků,na jiný obor.Vzhledem m další plánované výstavbě atomových elektráren,bude třeba kopáčů uranu,jako soli.
  • Pane nebo soudruhu děláte to dobře že Vám to členové žerou blaho máte z jejich příspěvků a o co vlastně bojujete ? Tržní hospodářství se reguluje docela samo nabídkou a poptávkou, vaše blafání není poptáváno
  • Mimo to, co má co zloděj a gauner vysvětlovat? Zloděj bude obhajovat že vás okrádá? Dej si na palici mokrej hadr blbe!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit