Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ti co nechtějí Babiše - jdite všichni do perdele§§§
  • Píše se: ..." kdyby ho nebylo, jednak by neexistovalo, nemělo by prostředky na svůj rozjezd, ale také by ho volilo mnohem méně lidí, jestli vůbec někdo." A co tak hrozného by se stalo? Čtvrt století to šlo bez ANO, šlo by to i dál. Změna by ale byla. Za miliardy z dotací pro Agrofert by se například mohly stavět dálnice.
    Jinak článek zřejmě napsal někdo z Agrofertu, protože opakuje Burešovy bláboly. že nechtěl do politiky atd. Skutečný důvod? Ve volebním programu před rokem 2013 měli socani zvednutí daní pro velké korporace o 2%! TOHLE byl hlavní důvod, proč šel konfident STB do politiky. V koalici s majitelem velkých firem už nešlo zvýšení daní prosadit. Při zisku Agrofertu několik miliard by ty 2% byly hodně velký balík každý rok.....
    (Volby nakonec vyhrál i Hitler. A taky ho jeho voliči chtěli)...
    A za co stojí strana, která se opírá o jediného člověka? Je někde v civilizovaném světě něco takového? ...Na druhou stranu Bureš přece neustále popírá, že jsou stranou jednoho muže. Má možnost to dokázat....Jestli poslanci za ANO myslí svůj program vážně, musí ho prosazovat i když jim chlebodárce zavřou. Zřejmě jim jde ale o zdroje příjmů bokem od miliardáře, proti kterým je ovšem poslanecký plat maličkost...
    Dejme tomu, že by 2013 socani trvali na Ŕathovi jako premiérovi.... To by Zeman také trval na presumpci neviny? Před zákonem jsou si Rath i Babiš rovni! Rozhodnout musí soud, ne samozvaný soudce Zeman!!!!
    • Mýlíte se, dálnice je možno stavět pouze z dotací pro dálnice, stejně kanalizace pouze z dotací po kanalizace a z dotací pro nepěstování vojtěšky lze pouze nepěstovat vojtěšku.
      Použití dotací je průběžně kontrolováno a prokazování uznatelnosti (k proplacení z přiznané dotace) jednotlivých položek v rozpočtech je mnohdy obtížné až nemožné.
      Není možné převádět finance ani mezi kapitolami rozpočtu jedné stavby.
      Při objevní takových nesrovnalostí následnou kontrolou se dotace vracejí, ve zprávách se zmínky o vrácení objevují až nepříjemně často ČR není schopna vyčerpat přidělený objem dotací.
      Tolik k vašim dohadům a odhadům.
  • p1871942L
    Koho tam dát.Kalouse velkého.Ten ponese prapor demokracie do roztrhání těla.To Česko to dopracovalo.Ahoj
  • Platné volby--- petice, odstoupení. Platné volby--- petice, odstoupení. Jak dlouho to chcete dělat???? Proč nechodíte k volbám???? Nebo jste se teď probudili??? Te je jako hrát fotbal a po první půlce revize pravidel. Nepřipadáte si hloupě???? I ti cigoši mají více rozumu. Když mu na pracáku víc nedají, tak už tam nejde.
  • I kdyby jich sehnali 2 miliony. Má to nějakou oporu v zákoně a ústavě? Řekl bych že ne a tím pádem odstupovat nemusí. Referendum by asi bylo něco jiného, ale to není. A také - který imbecil by dal do zákona platnost takového referenda půl roku či rok po volbách. To bychom tu měli referenda stabilně. Prostě jsou to jen žabomyší války a snahy zhrzených a vývojem událostí už totálně zpitomělých "sluníčkářů" prosadit si svou bez ohledu na tu jejich vyřvávanou demokracii.Je to obrázek zpitomění části národa a pokud to opozice nevidí a nekritizuje, nepatří do politiky. I ona totiž ví, že jediná možnost jsou předčasné volby.
    • Přesně.
      Dvacet tisíc podpisů v referendu je nic.
      Dvacet tisíc lidí na náměstí je síla, které je údajně nutno ustoupit.
      To je pro některé organizátory společenských akcí důvod, proč za žádnou cenu referendum nechtít.
  • Na ty demonstranty patří z práškovacího letadla vylít kejdu. A Svěrakovi v tom vymáchat hubu,je to prašivý pes.
  • Tu petici si podepisuje na wc papír a pojmenujete to Chátra komediantská a kníže vám to orazítkuje svou hnědou DNA.
  • Milion podpisů v petici Bureš vůbec nebude řešit.

    Fanklub StB má 1 500 000 členů!!!
    • Když ono to udávání je takový krásný český koníček... že už to nevnímáme tak zle...
      • Koníček pravíte?
        Jak jste to zjistila?
        A pokud je to pravda, pak Váš možná, můj určitě ne.
  • To je právě ten problém... Moc chutná... neviděla jsme ještě chudého politika. A pokud někdo čerpá státní a evrop. dotace, tak je optimální mít informace s předstihem a konec konců Babiš říkal, že koupit Mafru byl nejhorší jeho byznys.. .. ale ponechává si jí..takže bych tomu
    co říká moc nevěřila... Finanční z tohoto hlediska efekt nehraje roli... a nejhorší na tom je, že etika a mravnost a předvídatelnost je vlivem podnikatelů politiků pryč... je zajímá pouze výsledek...a demokracie...ta je na obtíž.. a že lidem nevadí, že je trestně stíhaný.. je fakt problém těchto voličů.../ Kájínek je také velmi obdivovaná postava/ Babiš-politik slíbí vám vše, na co si pomyslíte, jen s tím rozdílem, že ty sliby, za které je volíte, tak to společně zaplatíme.... *2*
    • Ty výpustky nejsou tak roztomilé, jak předpokládáte.
      Co kdybyste se je naučila používat jinak, než z neschopnosti zformulovat větu?
  • Organizátoři nesmyslné petice pozapomněli na to, že jejich tlak je zatím pouze na morální stránku Babiše. Nic více. Zapomněli však na to, že výsledky voleb dali mandát ANO a to stvrdil i prezident jmenováním Babiše složení vlády. Proto současná petice je naprosto zbytečná a pouze dehonestující Babiše. Blokem úspěšnosti chorého výmyslu jsou výsledky voleb, jmenování prezidentem, probíhající jednání o vládě se stranami v Parlamentu, což je vše dle Ústavy, dle našich zákonů a vše v demokratickém duchu. Proto jakoukoliv petici, demonstraci kohokoliv, natož politicky naivních studentů, spatřují jenom jako jednu z možností, jak kalit vodu, šířit neklid a nejistoty, rozdělovat lidi názorově rozdílné, a to vše stranami, které se nemohou smířit, že jejich vládnutí je u konce a začíná nová politická éra. Vše podle Ústavy, vše jako člen EU a vše podle přání většiny občanů ve svobodných volbách.
    • S tím se dá i nedá souhlasit... ústavu si pan Prezident vykládá po svém....Pokud Zeman bude chtít, tak Babiš bude vládnout bez důvěry celé volební období... A nejhorší na tom pro mne je to, že se spojuje s krajní levicí a krajní pravicí a teď do toho naskočila i Čssd A když se podíváš facebook profil komunistů nebo třeba Okamury, tak se zděsíš, co se nám to vylouplo ve sněmovně. a s těmito partajemi právě tento pán , Babiš, spolupracuje... ono tak v životě nemůže fungovat... on tím legalizuje komunisty a fašisty..... A kdyby odstoupil, tak si myslím, že by Ano udělalo koalici s ODS.. jak si přál... o co mu tedy jde? Jasně pouze o něj... protože pokud by rozumný politik dosáhl určitého posunu v jednání i za cenu odstoupení z pozice, protože požadavek dem. stran je logický a dobrý, aby trestně stíhaný člověk nebyl premierem.. velmi nám to stěžuje pozici... Demokracie je proti takovému manévrování s ústavou bezbranná...
      • Komunisté nejsou legální?
        Jsou-li, jak je může někdo legalizovat?
        Může být strana účastnící se parlamentních voleb nelegální?
        Nebo, jako ostatně obvykle, zase jen žvaníte?
        Dokážete popsat jediný důvod, proč a která fašistická strana, kterou Babiš legalizuje, je nelegální?
        Co je to "facebook profil"? To je volební progam nebo snad stanovy politické stany?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit