Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Úlevné diskuzní pšouky možná snižují vnitřní pnutí - žádné pozitivní řešení však ještě nikdy nepřinesly.

    Nejzkorumpovanější jsou čeští kolektivističtí, ba stádovití voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na zhruba rovnoměrném zisku „standardně klauzemanovsky“ získaných hlasů pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje, vzniklé rozpadem „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Rozumný člověk,než se rozhodne koho volit,tak potřebuje vědět,které strany budou na volebních listinách a jaký mají tyto strany program.Teprve potom se lidé rozhodují,komu dát hlas.Což je rozumné.Takže proto mají,po právu,zatím času dost.Nejvíce voliči čekají na tvrdou levicovou stranu mladé generace.Jinak budou dávat hlas komunistům.
  • Nejvíc mně oslovil Babiš, jeho program je dobrý.
  • Těm stačí kroužek do nosu, chlívek a nasypat do koryta. I tak se dá žít. Zdroj voličů KSČm. Hlavně se o nic nestarat.
  • Můžeme volit buď KSČM nebo Bobošíkovou, rozhodně ne TOP09, nebo Lidovce to je banda lumpů!! Nevím proč strana Lidová když je vyloženě protilidová, to fakt nechápu.
    • Ty asi nemáš cím chápat, blbe.
      • Vol KSČM hloupá huso, je to nejlepší strana!!
        • Pro čůrá.a tvého kalibru je dobrá!
    • Já jsem rozhodnut volit KSČM, jediná strana bez průšvihů která to myslí s lidma dobře.
  • Určitě nevolit komunisty, dále Babiše,Bobo,Bártu a stranu pana prezidenta a samozřejmě ještě Okamuru
    • Ty jsi Vlku JUDr nebo PUDr ??
      • A ty jsi šul´n, nebo p´ča?
    • Takže už ti, Vlku, zbývají jen ti prověření zloději a lumpové, ODS, TOP09 a ČSSD. Nu, komu dáš hlas? Pochlub se.
  • Dnešní volby jsou stejnou fraškou, jako ty komunistické. Je nám podsouváno, že volbami můžeme něco změnit a zvolit do čela státu ty nejlepší a nejčestnější. A opět, jako ovce, zvolíme ty, které nám strany předhodí na svých kandidátkách a kteří jsou stranickými šéfy vybráni jako ti nejposlušnější a nejtvárnější nebo jako ti, co do stranické pokladny nalili nejvíce peněz, případně je prosazuje ten, co tam peníze nalil. A budou takovíto kandidáti hájit zájmy voličů nebo zájmy toho, kdo je na teplé místečko do sněmovny prosadil? Na to si soudný člověk odpoví sám. Volby jsou tak jedno velké divadlo s hloupým obecenstvem a stále stejnými herci, kteří občas změní role, či místo na scéně. Celý tenhle systém je shnilý a zralý na zhroucení.
  • Lide jsou hloupi a porad voli pravici,s prisluhovaci,novymi stranami pri modrych,kteri se klepou,jak si nahrabou penize,u koryt a pak lide budou zas brecet,jak jim exekutori berou barak apod.,nebot smycka bidy se utahuje stale vic a bude...Modri tu vse likliduji cilene a ozebracuji lid,napachali tu jen skody...Same zlodejny,sizeniny,braky,chemie v jidle,E,klamy,okradaji lid,stale zdrazuji a sobe plni konta,nenazranci...Jedina KSCM by tu udelala poradek,aby tu bylo lip...Volby nic neresi,stale bude vetsi bida,nez i blbci pochopi,az o vse prijdou,koho maji volit,aby tu zaclo byt lip a nenahravali vse zlodejum,co tu vse nici,modrym...
    • Emo, s tímto názorem jen potvrzuješ,že tvé nejvyšší vzdělání je zvláštní,respektive jen základní škola.Nebo se mýlím???????????????????,
  • Já vím zase přčressně koho volit nebudu. A to jsou na prvé místě komunisti. Je výsměch právu, že ti rudí zločinci vyznávavající fašistickou komunistickou ideologii, že nesedí v kriminále. Zákokny na to máme.
  • Jenom KSČM je záruka skutečné demokracie a vzrůstu prosperity ve všech směrech v České republice. Jedině KSČM myslí poctivě s občany této republiky. Za jejím vlády jsme patřili mezi nejvyspělejší státy světa. A to se buržoustům a imperialistům nehodilo. Po roce 1989 ti největší zločinci a zaprodanci uchvátili moc a všechno zničili a rozkradli! *3*
    • Trestní zákon č. 40/2009 Sb.,:
      § 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k POTLAČENÍ PRÁV a SVOBOD člověka…
      § 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
      § 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, KOMUNISTICKÉ nebo jiné GENOCIDIUM nebo ZLOČINY nacistů a KOMUNISTŮ PROTI LIDSKOSTI…
      bude potrestán ODNĚTÍM SVOBODY až na DESET LET. A jelikož

      1) KSČ podporovala, propagovala a veřejně projevovala sympatie ke komunistické ideologii, veřejně popírala, zpochybňovala, schvalovala a snažila se ospravedlnit komunistické zločiny,
      2) KSČ(m) jako pohrobek KSČ PODPORUJE A PROPAGUJE ZRŮDNOU KOMUNISTICKOU IDEOLOGII, která prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, proto

      3) členové KSČ(m), její STOUPENCI a SYMPATIZANTI hlásající veřejně zrůdnou komunistickou ideologii, se dopouštějí trestných činů podle §§ 403, 404 a 405 TZ, za což jim hrozí až DESET LET ODNĚTÍ SVOBODY.
      • Tečko, tenhle zákon je v naší republice viditelně porušován. Nebo znáš snad nějakého komunistu, který by byl za hlásání své ideologie trestně stíhán? Co s tím uděláš? Podáš stížnost k Ústavnímu soudu nebo k Evropskému soudu pro lidská práva? Dej prosím vědět, jak jsi pořídil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit