Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každý je nahraditelný.Ať se jmenuje Nečas,nebo Klaus!.
    • Tak,tak, každý je nahraditelný!!!! Než takového zloděje s posvěcením všeználka, tak radši GOTTA!!! Co se to děje??? Topol hrabal pro sebe, tak musel zmizet, tohle se hradnímu pánovi fakt NEPOVEDLO!!!§ Oproti němu, já tomu ROZUMÍM!!!!
  • občane vyfoukl si mi myšlenku tak alespoň bodík a doplním vláda,která chtěla zatočit s korupcí nakonec to dopadne tak,že korupce zatočí s ní.Jak zprávy informují i VELKÝ PROTIKORUPČNÍ BOJOVNÍK radek john o tom několik týdnů věděl a společně s Nečasem držel Bobříka mlčení.Fakt tohle trojkoaliční dítě se naivním voličům povedlo.
  • ODS by nového člověka měla.Pokud by si to Nečas vyměnil s Kájínkem.
  • Ono z toho,co se ukazuje na politickém nebi vybrat slušného premiera je opravdu nadlidský úkol.Podobnou situaci popsal už Jaroslav Hašek v povídce o volbě obecního ponocného.V této povídce starosta praví:"Volba to bude těžká.On je totiž jeden větší syčák ,než druhý."
  • Hned jsem si mylel, že nikdo nepochybil. Klaus to věděl hned, ale tentokrát mu to navyjde.Konto ve
    Švýcersku se nezvýší.Nečas je jeho sluha ve vládě a to se mu líbí. Topol ho poslal někde a proto ho
    nikdo nepodržel. Nečas na čas se možná vyplní, pokud socani nebudou podlézat.
  • On by se premier našel,i nová vláda,jenom by museli být za své vládnutí trestně zodpovědní,dosud si všichni kradli a tunelovali bez trestu,včetně pana Klause a jeho choti Lyvie,jenž byla nebo ještě je v mnoha správních radách.
  • Tato aféra ukazuje v plné nahotě prezidenta Klause a jeho toleranci k rozkrádání,vždyť on první tzv. privatizaci legalizoval zlodějny. Proto jeho učeň Nečas, 18 let v ODS i vrcholové politice,náměstek na ministerstvu obrany v době kdy tam byl i Kalousek a tunelovalo se až se jejich konta zelenaly,je stále optimálním premiérem.Vyškolený,s nálepkou i vizáži čistého politika klame celou veřejnost.Dle Klause, Drobila rovněž potřebovalo ministerstvo životního prostředí,další profík,který je v pětatřiceti již multimilionář,nechutně bohatý,jak sám o sobě říká,zřejmě všehoschopný.Již chápete,proč Nečasovi i Klausovi jde o policejního prezidenta Martinů a proč má ty dvě generálské hvězdy i proč je vrchním bankéřem ODS Langer?Proč již nejsou pražané v ulicích,když je zřejmé ,proč potřebovala ODS získat magistrát. Zakázka čističky pro Prahu z dotací EU v objemu 3 miliardy měla být tou,z které by se ukrojilo půl miliardy do pokladny ODS i soukromých.A to je začátek vládnutí trojkoalice,uvědomují si občané tu hrůzu,že nejen podnikatelé-sponzoři stran,ale přímo ministerstva kradou!Zavadil a odbory mají dát prohlášení,že nebudou žádné škrty a snižování platů,ale nejdříve forenzní audity státních zakázek i zpětně,nejméně 10 let,majetková přiznání politiků a proogresivní zdanění,jinak generální stávka a odstoupení vlády.Na zloděje se doplácelo dvacet let,ale již ani o den déle!!!
  • Presidente máte pravdu. Kdo jiný by uměl takto odhodlaně a soustavně okrádat vlastní stáda? Pěkně lidem vracíte samet, lumpové.
  • Tahle odsácká mafie v čele s klausem myslí,že nenahraditelná,není už nejvyšší čas jim ukázet,že nemají pravdu?
  • Tak už i Klaus vytáhl v plné polní na obhajobu korupce.
    Škoda, že tento národ není schopen jednat. Stát se toto třeba ve Francii, byl by Nečas do konce roku pryč a senilní Klaus by se třásl v obavě před defenestrací.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit