Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • goyim

    Nikde zmínka o tom, že už zaplatili přes 5 miliard dolarů na pokutách za všechny možný podvody? To se nehodí do propagandy. ;}

    Jinak před pár dny vyšla masivní studie postavená na základě předchozích asi 30 studiích. Závěr? Lockdowny snížily úmrtnost na Covid o 0.2%. Zasmějme se. Teď jen otázka, kolik lidí spáchalo sebevraždy nebo jinak umřelo v souvislosti se zmraženou ekonomikou. Gratuluji zkorumpovaným politrukům, udělali přesně opak toho, co od začátku tvrdili ti tzv. "dezinformátoři", kteří byli umlčeni, tzn. maximálně se zaměřit jen na rizikovou skupinu lidi a včasné nasazení léků. To ale tolik nevynáší, jako plošná vakcinace všech, že ano. Hlavním zločincem je Fauci z NIH, který lhal a umlčoval od začátku. Fauci financoval laboratoř s kontroverzním výzkumem ve Wuhanu, lhal o tom kongresu, lhal o rouškách, lhal o přirozené imunitě a postaral se (spolu s šéfem NIH), aby doktoři, kteří měli jinou taktiku proti viru (výše zmíňenou), byli ostaveni. Tenhle člověk by měl dostat křeslo. 

    Ve fake news médiích je ale Fauci dodnes oslavován a omlouván - protože byl proti Trumpovi. Neskutečná fraška, opět dokazující, jak jsou jistí politikové, big farma a korporátní média propojení.

  • Není nad to, zbohatnout na prodeji šuntu a zmetkového zboží. Nemám nic proti tomu když firma vyrobí a draze prodá třeba luxusní Mercedes nebo spolehlivou bezporuchovou Toyotu, ale skutečně nechápu, jak téměř násilím nám nějaký "obchodník" uplácející politiky vnucuje svůj starý rozpadlý Trabant s nefunkčníma brzdama a zadřeným motorem, navíc za cenu Mercedesu a Toyoty dohromady a bez jakékoli záruky. Prodat násilím předražený nefunkční rozpadlý vrak. TO JE BYZNYS!!!!!

  • Klíčem jsou ty začerněné smlouvy mezi korporacemi big pharma a zkorumpovanými neoliberálními vládami. Co jsou v těch smlouvách za svinstva, které nesmíme vědět až do roku 2076? 

    • Je tam napsáno, že Pfizer neručí za žádné škody na zdraví. Právníci Pfizer každého poškozeného odpálkují. Pro cenzora. Proč jsi smazal příspěvek kde jsem psal o chlapci z Francie, který po první vakcíně navždy oslepl. Bylo to na CNN Prima a není to žádné dezinformace.

      • Možná právě proto, že to není dezinformace.....🙂  kolikrát já už za posledních dvacet let zažil různými způsoby a na různých místech tyhle "režimní kontroly pravdy" kdo na vlastní kůži nepoznal, neuvěří.....

  • Nedávno jsem poslouchal v rádiu Bubílkovou a ta řekla velmi znepokojující fakt. Prý se zjistilo, že drtivá většina politiků v USA má nakoupeny akcie Pfizeru už asi 2 roky. To je ale překvapení, že?????????????????? To se to ale mastí kapsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prostě USA je vzor celému světu, jak se mají vydělávat prašule. Pak stačí uplatit poskoky v EU a už máme jasno, proč je v EU schválena tato vakcína a nikoli ruská či čínská. No, nedivme se, jde přeci o životy lidí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit