Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To jestli 4% nebo 5% je asi jedno, ale víc bych tlačil na pilu, že pokud se strany nedohodnou na sestavení vlády, tak bych jim všem poslal na účet jen jeden průměrný republikový plat. Sedět ve vládě, za nic nezodpovídat a brát 10ti násobek republikového platu je trapné a vyhazování peněz daňových poplatníků.
  • Politika a náboženství jede ruku k ruce.
    Zákony co jsou kolem zvířat ať na jejich ochranu či povolený odstřel je zvířatům úplně jedno. Žádné zvíře ať na zemi ve vodě nebo ve vzduchu žádný zákon nezajímá, Žádného tvora nezajímá nějaká hranice státu protože mu je to úplně jedno, žádné zvíře nezajímá kus papíru sepsaný politickou stranou.
    Člověk nepotřebuje k životu politickou ani jinou stranu ani různá náboženství. Žiji v křesťanském státě protože jsem se zde narodil, pokud bych se narodil jinde budu sešrotován politikou i náboženstvím zrovna tam kde budu žít. Vše je pouze dogma, politici jsou pokrytci co chtějí druhé ovládat. Pokud se tomu lidé nepostaví, tak stále půjdeme do úpadku jak morálního tak degenerativního.
  • Kolem jdoucí sousedka oslovila sedícího dědka:

    „Dědečku, co tady tak sedíte venku a bez kalhot?“
    „No, včera jsem tady seděl bez košile a ztuhla mi páteř. S těma kalhotama, to byl babičky nápad.”
  • Snížit ?..naopak zvýšit a tzv. utáhnout opratě ! Už dnes se neumí sněmovna s.r.o domluvit skoro na ničem společném., protože se tam najde dost sabotérů, co uraženě dělají oprdlinky vždy a všude i za každou cenu..Navíc., něco podobného už tu bylo za 1 republiky, kde tehdejší poslanci, právě díky velkému počtu stran.. dokázali dělat takové obstrukce, pískání, bouchání do stolu, točení tzv řehtačkami atd..že ve sněmovně ČSR létaly dokonce i dýmovnice, rvali se na chodbách jak ožralí carští důstojníci, chlastali, prali se u řečnického stolku, kde chtěl mít každý první "důležité slovo" a za C.K. monarchie, když byl ještě Masaryk poslanec, tak se dokonce v parlamentu i střílelo atd.
  • Já si myslím, že by měla být v poslanecké sněmovně pouze jedna strana. Už jsme to zažili *1*
    A 7,8% voličů na to ráda vzpomíná.
  • Piráti již neví coby, tak vymýšlejí ptákoviny. Podle nich by se do Parlamentu potom mohlo dostat více stran, než dosud. Bůh nás před tím chraň, protože ani při dnešním stavu nejsou schopni se domluvit. Jak by to potom vypadalo, kdyby bylo o několik stran víc? No a co nejhoršího, Kalousek se svou TOPkou by mohl i nadále svinčit Parlament.
  • Žádné takové Bartoši @ spol. Slibovali jste hory-doly a těží se jen "kryploměny" pro osobní obohacení-prý topení. Tak jste se hezky odkopali se sliby, jak se bude pracovat. Tak "pracovali" na ÚV KSČ samé kecy a pracovali jiní...
    Ta 4% to je narážka na dezorientaci?
  • dnes vzala Policie na vazbu v Havířově 2 bezvýznamné ekologické aktivisty a členy Pirátské strany. Slovem extra šmejdy.Tito 2 vyčuránci si založili ekologický byznys.Vstupovali do stavebních řízení namítali střevlíky, cvrčky a hlodavce. Ovšem za předestřený bonus v podobě úplatku odstoupili od návrhu. Takže takové čipery nám generuje Pirátská strana. A toto má drzost hulákat ve sněmovně?
  • Text Vašeho příspěvkuProboha, jenom to ne. Když se konečně TOP a Stan proptracovali mezi 4 procentní blby, tak přijde debilní návrh je zachránit.
  • Piráti-komsomolci TOP09,navrhli,aby se snížila hranice pro vstup do Sněmovny z 5% na 4%. Limit to chce naopak zvýšit na 7 - 8%, protože jak zkušenost ukazuje, tak Sněmovna zaplavená vyděračskými a vysírajícími trpaslíky, ztrácí akceschopnost a stává se jalovou žvanírnou. Zůstaly by tam jen větší strany, které skutečně zastupují větší množství občanů a ne jenom nějaký zájmový klub, jako je kavárna.
  • Kdo chce zaplevelit sněmovnu ještě více stranami v limitu 4 %,by měl zároveň spíše předpokládat,že se opět ozvou ty pidistrany,které obdrží ve volbách 3,99 %.Ty budou opět vyžadovat nižší hladinu na vstup do sněmovny,tedy 3 %.ATD:Je to normální?Místo toho,aby se vykrystalizovaly dvě-tři hlavní strany,se navrhuje systém s mnoha stranami.A tímto návrhem by se mohl devastovat systém v sestavování koalic.Nemělo by se takto uvažovat?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit