Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozšíření kritizovala jak sněmovní pravice, tak i Česká advokátní komora nebo Komora daňových poradců. Podle advokátní komory by to byl protiústavní zásah do zákonem stanovené advokátní mlčenlivosti.

    Běžte se podívat na Hanspaulku nebo Ořechovku, Praha 6 je tam spousta vil které patří advokátům,
    možná by bylo dobré podívat se na jejich příjmy a výdaje
  • Inu zůstáví. Ovšem asi si také uvědomují, že státní zájem je nad soukromým a tím pádem jakékoli zamlčování podvodů je bráno jako spoluvina a tím pádem trestní stíhání. Ovšem jestli mají opět nějaké vyjímky či kozí branky, je třeba zákonem jim je zavčas vyfouknout. Tak se Piráti snažte.
  • pokud se něco snaží prosadit tihle námořní loupežníci, je to vždy dopředu odsouzeno k nezdaru. Deklarovali se jako veřejní tlučhubové kteří nemají ponětí o parlamentní práci. Jasně že vyfičí jak kdysi Věci veřejné....
  • Je ke škodě nás všech, že návrh Pirátů nebyl přijat a schválen. Není se co divit, že největšími oponenty byla pravice, která doposud vládla, kejklila, a které nezákonné aktivity by vyšly napovrch. A takto to pořád vypadá v Parlamentu, ve kterém pořád sedí ti, kteří si nahrabali a nepřejí si, aby se jim na to došlo. Že se s nimi vezou i velká skupina právníků, coby spolupodílníků šmajchlů, které se velmi špatně dohledávají, je naprosto jasné. Domnívám se, že u každé firmy, společnosti, by měl být znám konečný vlastník, a dotčené orgány by měly vědět o pohybu zisků, Jenom tak by se předešlo nejenom praní špinavých peněz, ale i odlivu kapitálů ze země.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit