Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit

  • Před těmi neobolševiky měl být národ varován už před volbami!



    Ze zpráv v tisku staršího data snadno zjistíme, že onen Bartoš je neobolševik, prezentující FALEŠNOU VIZI, že tzv."Piráti" jsou "mladí liberální "ajťáci" a studenti", co chtějí změnit stát směrem k lepšímu, k tzv."transparentnosti" - což je jen SPROSTÁ LEŽ! "Pirátské strany"všech zemí(včetně
    Česka)zastřešuje a koordinuje tzv. "INTERNACIONÁLA PIRÁTSKÝCH STRAN" (PPI-Pirate Parties International) - už od dubna 2010 - ULTRALEVIČÁCKÁ nadnárodní saubande, podobná bývalé bolševické "Internacionále"!



    PPI má sídlo v Bruselu, odkuď koordinuje a řídí všechny "pirátské strany" - jako Moskva koordinovala a řídila bolševiky od roku 1917 až do rozpadu SSSR kolem roku 1990! 

    PERLOU - co by měla být tesána do kamene - je, že president této"Pirátské internacionály"je - MUSLIM - jistý Guillaume SAOULI (Švýcarsko) a viceprezidentkou Ms. Bailey LAMON - ultrabolševická aktivistka, hlásící se k anarchismu a MARXISMU, obdivovatelka Baadera a Meinhoffové i dalších vrahů z "Rotte Brigaden"!

    Za ČR jsou v předsednictvu této (k evropským hodnotám destruktivní) Pirate Parties International jsou z České pirátské strany Jakub MICHÁLEK, Marcel KOLAJA a Vojtěch PIKAL - pozor na jejich řeči! 

    Jsou podobní vůdcům tzv. "Rudých Khmérů"
    (původně také studentů a "studentů", někdy i
    absolventů pařížské Sorbonny, i jiných vysokých škol ve
    Francii, původem z Kambodže - během studia v Paříži napojených
    na prašivé francouzské komunisty) - z jimi provedeného puče a
    "vlády" se Kambodža stále ještě obtížně
    vzpamatovává! TA SEBRANKA PROVEDLA - pod dohledem a s oporou čínských a zpočátku
    i vietnamských bolševiků - v KAMBODŽI STÁTNÍ PŘEVRAT a poté
    cílenou destrukci Kambodže, ze které se tato dodnes
    nevzpamatovala! A PŘI SVÉM NÁSTUPU K MOCI - BĚHEM OBSAZENÍ
    PHNOMPENH - MĚLI TAKÉ PLNÁ ÚSTA IDEÁLŮ A MARXLENINSKÝCH POUČEK!

    • Nemohu si pomoci, ale charakterizujete-li osobu jako: "ultrabolševickou aktivistku, hlásící se k anarchismu a MARXISMU...", máte v hlavě velký zmatek. Pokud jste to bez rozmyslu odněkud opsal, tak také. I když jste to velmi pravděpodobně neopsal, tvar "Rotte Brigaden" je opravdu originální.

      Že byste použil punkovou slovní hříčku, to vzhledem k obsahu a skladbě vašeho textu nepředpokládám.

      Používat libovolná cizí slova jako nadávky jistě lze, ale risoto fiakru jest značné a následky zřejmé.

  • krmelec

    No doufam ze se to stane .cim drive budou pryc   tim pro vetsinu lepe .stejne jako Lidem  .nebo ted  sesup dopryc TOP09 +KSČMa ČSSDa KDUCSL I STAN  .všichni tito se stavaji nevolitelnymi .Takze vitezstvi piratu v pristich parlamentních volbách  bude mit velice horkou pachut .proste nebudou mit s kym tu koalici sestavit a když ji sestavi ? alespoň se uvidi koho za další 4 roky vzadnem pripade nevolit .nebo si snad někdo opravdu mysli ze pro většinu je volitelny někdo kdo nebude hajit narodni a etnicke zajmy ? Někdo koho prvním pocinem bude vlezt do riti v BRUSELI a 4 roky tam byt  schovany? nebo ze pestrost co se etnicity tyce z nas všech udela lepsi lidi? a ještě si to zaplatíme z nasich dani ..Myslim ze  spouste jejich naivnim volicum  to otevre oci  a Babis si vpohode pocka v opozici a další volby ?smete vse  co mu bude stat v ceste  ..Takze ja osobne uspech piratum preji .cim drive ukazi svoji pravou tvar tim drive zmizi v propadlisti dejin .

  • Dana

    Stejně se piráti neudrží, jsou to moc chlapci, kteří nemají zkušenosti a hlavně jejich politika nebo světové myšlení se neslučují s většinou voličů....to je možná v Praze ale podle výsledků v komunálních volbách ani toto nestačilo na vítězství....a v parlamentních volbách už vůbec jsou k smíchu jen , jak otevřou ústa a zahraniční politika to je přímo strašné a nemožné....sami se o sebe neumí postarat a budou chtít se starat o Afričany to je přímo na hlavu:-))))

  • Snad ten koráb je plachetnice.......

  • Ať je to jak chce, jsem rád, že Hřib dostal příležitost. Věřím, že nezklame. Přeji mu k mandátu hlavně energii, kterou bude potřebovat v boji s hlupáky. Je také dobře, že konečně snad už odzvonilo všem kamarádíčkům, kteří nás všechny už stály opravdu hodně.

    Držím palce !!!

  • Mimořádně výstižná je přiložená fotografie. Jak ti kluci vzadu před sebou ženou Pospíšila. Parlamentní všehoschopnou vtěrku. Tady toto před časem vykřikovalo do světa, že největší předpoklady na primátora Prahy má on! Arogancí a vrozenou blbostí si nic nezadá s nějakým Kalouskem. též vševědem.Topáci jsou jak komáři.Ještě že všichni komáři přes zimu pochcípají.

  • Bude to mít nesmírně těžké. Koaliční "partneři" ho v tom nechají pořádně vymáchat. Rozhodně

    si na ně musí dát pozor.Nesmí jim věřit ani pozdravení! K čemu ale ta práce pak bude vypadat?

    Je to boj o koryta, on je nezkušený nováček.

  • Dobrý předpoklad, aby na Prague Pride byla bohatší účast a více příznivců .... mnozí se jistě těší


  • /P.Hřib/ :"Tak já to tedy vezmu,když to jiný nechce".To je přesný postup Stalina v SSSR,když zemřel Lenin.Byl v tom obdobný kalkul?No,trochu jiný rozdíl,zatímco Stalin poslal svého odpůrce Trockého do vyhnanství v Mexiku,tady zatim totalita nehrozí a p.Hřib -komsomolec od Pirátů-se nemá čeho  obávat.Pouze Pražáků,kteří ve vinárnách a pivnicích budou záhy "rozebírat první krůčky komsomolce Hřiba".A chtělo by se věřit,že to bude tak tvrdá kritika-ne-li ještě tvrdší-,než za éry p.Krnáčové.Jó,a opomenul jsem pražské umělce,ti buďto dolejzaj,nebo vymýšlí různé intriky.Praha je Praha.

  • josef.servit.9

    Piráti si nechali tu geoveš v kožichu? Bude jim obludně škodit, což již za zády koaličních partnerů činí!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit