Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemravné, nestoudné a hnusné rozhodnutí poslanců
    Boris Cvek
    Je naprosto nemravné, nestoudné a hnusné, když poslanci snižují valorizaci důchodů v situaci, kdy se základní životní potřeby zdražují a kdy tak posílají (cituji Radu seniorů) „statisíce seniorů“ do bídy. Také podle analýzy pravicových Hospodářských novin „Kalouskovy úspory zaplatí hlavně zaměstnanci a důchodci“.
    Nedalo by se to pochopit ani v situaci, kdy by náš stát vzorně hospodařil s penězi, protože i tak je základní lidská důstojnost obyvatel důležitější než nová vojenská technika nebo nové silnice.
    Nicméně v situaci, kdy existují vážná podezření na to, že desítky miliard korun se z veřejných peněz každý rok rozkradou bez trestu a za asistence a ve prospěch těch samých politiků, kteří chtějí ožebračit statisíce důchodců, je to naprostá obludnost.
  • Tak tedy znovu.Slibem neurazíš a tak vám páni učitelé před volbami slibují navýšení platů o 1 %. Ve volbách pravicové trojkolce hoďte svůj hlas a oni v průměru přidají 1% a to se objeví na výplatní pásce tvůrci maturit ZELENÉHO a několika dalších pracovníků na ministerstvu.
  • Zase tu působí cenzoři,nelíbilo se co jsem napsal a tak uvedli,že jsem špatně opsala kód a příspěvek je fuč.
    • To je omyl, nauč se pracovat s počítačem. Špatně opsaný kód nic nemaže, Také jsem si to myslil, jenomže je třeba ťuknout pro nový kód. Přitom se mi již stalo, jak jsem pohnul myšítkem, že šipka mi "ulítla" na křížek a já to zrovna zmáčkl a vymazal to sám... Musíš sledovat šipku a nemačkat nic, dokud to nemáš nastaveno...Ale jinak důkaz, že to cenzura nemaže tedy nemám, možná ano, ale když vezmu, že často jsou zde vulgarity nejhrubšího kalibru a nemaže to nikdo... tak určitě to nevím, ale nějak se mi to nezdá. Spíše je třeba si hlídat urážlivé výrazy, server zaznamenává IP adresu a v případě trestního oznámení je počítač dohledatelný. Sice se obvykle dostane podle IPčka jen k poskytovateli připojení, který zná i adresu fyzickou. Vydat ji ale může jedině na základě soudního příkazu, ale už nemá povinnost uchovávat info, co kdo kde dělal, to zrušil Ústavní soud. Ale nepříjemnosti z toho být mohou, dneska je všude plno podrazů, kvůli vulgaritám asi nikdo nikoho dohledávat nebude, to by celá policie nedělala nic jiného. U soudu pak se ale lze jedině bránit tím, že IP adresa identifikuje počítač, nikoli osobu - takže platí "Plzákovo": Zatloukat, zatloukat a zatloukat. Zákon to povoluje - mlčet pokud bych způsobil škodu sobě, či osobám blízkým... Tak to jen pro info, zatím jsem neslyšel, že by kvůli diskuznímu příspěvku došlo k trestnímu stíhání. Ale je lepší vědět, co dělat a nepotřebovat to, než nic nevědět a potřebovat to...
  • Ty sliby o zvyšování platů učitelům už všichni známe, ale ve skutečnosti se jen předělali tabulky a potom sebrali odměny a osobní ohodnocení, takže platy šli neustále směrem dolů. Hanba takovéto vládě. *12* *12* *12* *16* *16* *16*
    • Je to přesně tak, odměny nebo osobní příplatky jako dříve již ped. pracovníci dávno nemají. Co zbylo jsou pouze holé platy a to ještě stěží. Další věc jsou prostředky na učebnice, které jsou v naprosto neskutečném stavu. Jde o naše děti, mám je taky. Zašmudlané učebnice, které se pomalu štítím se vzít do ruky, žádný příspěvek pro děti do 1. tříd, žádné nemocenské do 21. dne nemoci (že by vzít si dovolenou, abychom to přežili, když máme 40 horečky?), snižující se počet lidí, kteří mají inv. důchody(i když nejsou schopni práce), živořící důchodci (doplácející na léky v řádu tisíce korun měsíčně), prodlužování důchodového věku do let, kdy už nebudeme snad ani na světě - na druhé straně pro výsměch všem odpor proti zvýšení daní lidem, kteří moc vydělávají, skorumpovaní politici, kteří si se dívají jen na sebe a na své rodiny, kradou - nebojím se toho slova, říkají si o úplatky a nestydí se vůbec ničeho! Co pro to uděláme, aby to bylo jinak? Skočíme na lep jiné straně, která zrovna není u moci a snaží se o to, jen pro to aby si taky něco přilepšili, ale na náš úkor? Je z toho vůbec východisko??
      • Je z toho východisko: Volit komunisty !!! Jinak to budete mít horší a horší, zloději nemají nikdy dost. Zastavit je může pouze kriminál !!! A k tomu je potřeba ten, kdo se nebojí je tam umístit. Pravicové strany to nebudou...
  • Pracuji jako mzdová účetní ve škole. Jsem šokovaná tím, že jsou zvyšovány tabulky, podle kterých se hodnotí učitelé, když celý český národ a hlavně v budoucnu i naše děti budou mít ekonomické potíže. Zvýšení tabulek, jejich zveřejnění vede k následnému rozporu mezi pedagogy a ostatními lidmi, kteří mají čím dál tím míň peněz. Pochopitelné... Byl to snad záměr, aby se zastínili jiné problémy, např. platy vysokých politiků? Pointa je v tom, že i přes zvýšení platů pedagogů se přidělené peníze pro ně od státu neustále během 3 let snižují. Problém s platy naši politici hodili na hlavu ředitelům škol, kteří musí propouštět, ale na odstupné také nedají. Jak tuto situaci tedy vyřešit? Nejhorší je na tom to, že si celý zbytek národa myslí, jak jsou na tom učitelé dobře. Musím Vás všechny ujistit, že i přes zveřejňovaná fakta je to jinak! Zlobí mě, že tyto taktiky se podepisují na nás všech a kdo do toho nevidí, je pobouřen. Ani se nedivím!!!
  • Nevěřím, že se najde něco na navýšení...........
  • Houby přidají. Přeloženo do řeči reálných skutků, které budou následovat, je "přidání" procenta pokles odalších deset procent.. Avizovaný nárůst o deset procent vždy znamenal, že nakonec v součtu nebylo nic. Zvedl se tarif, ale ubralo se na pohyblivých složkách.. Dělalo se to tak vždycky a pochybuju, že by se na tom něco mělo změnit. Dělají z učitelů i z veřejnosti blbce.. Nejdříve je třeba nakrmit kmotry. Zde by mě zajímalo, o kolik procent si tito kluci polepší ...
  • Na jaře nám snížili plat o 10%, tak 1% přidají

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit