Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.chmela

    Jediná správná a poctivá reakce EU by bylo odstřižení se od ruského plynu a ropy do 24 hodin po jejich kydech o odstřižení. Zatím jen už vícenež rok jen kecají a mlátí prázdnou slámu. Šašci včetně našich fialových šašků kteří, ještě navíc, jsou ve válce s kdekým.

  • TheGGG

    ať je rusák jaký chce, NS pro něj byly výborné páky a nedává sebemenší smysl, aby je ničil, respektive by mohl sabotáž nahrát přímo na svém území.... todle vypadá jako klasická levárna jů es a ej, kteří potřebují utáhnout obojek kolem krku evropanů....

  • Biden řekl, že když Rusko půjde na Ukrajinu, že Nord Stream 2 úplně skončí. Nyní se vymlouvá, že to tak nemyslel. Tak jsem zvědavý jak proti Americe Evropa důrazně zasáhne.

    Kdo je pachatel zjistíte, když si položíte otázku, v čí prospěch se to stalo. Kdo potřebuje prodávat nekvalitní břidlicový plyn.

  • Zřejmě v tom bude mít prsty mimozemšťan Bidet.

  • Z USA nepošlo nikdy nic dobrého otom by mohli indiáni vyprávět 

  • Člověk nemusí být ani příznivcem Putina, ani zapřísáhlý zastánce EU, aby mu docházelo, kdo je za sabotáže odpovědný a komu to hraje do karet.

    "Zastavení toku plynovodů není v zájmu Ruska ani Evropy." Koho tedy?
    Ušatých sabotérů, kteří takovou akci oznámili předem nebo zelených mužíků v modrožlutých neoprenech, kteří to za své živitele udělali? 

    Počkáme si na vyšetření. Pokud v tom tedy média nemají dopředu jasno. 

    • všichni podezřelí maj dost důvodů  , RF že prostě plyn nebude , Ukrajina pochopitelně nechce aby nepřítel měl penízky a USA by  definitivně převzali zásobovaní za penízky Evropanů , tak babo rad . Jo mohli to taky bejt Norové neb to je též jejich zájem , či majitelé uhelných dolů a nezapomínat na dřevorubce těm je taky hej .😎

    • Medvěděv něco říkal že Rusko může védst válku ruzným způsobem a představitelé Ruska odmítli teorii o výbuchu , tady něco smrdí . Docela bžunda bude až si začnou stříhat  optické kabely . No v každém případě bych na baltu nedával cigáro na uklidnění .😎

      • https://www.newsweek.com/video-biden-saying-end-nord-stream-resurfaces-after-pipeline-leak-1747005

  • josef.chmela

    Státům EU chce stále někdo pomoci odstřihnout se od nedemokratického ruského plynu a ti géniové v EU to stále nechápou.

  • Před začátkem války  na Ukrajině prohlásil veřejně Biden že NS zastaví.Tak nemusíte hledat viníka.

  • Je to v podstatě jen a jen toho "Ruska" a Ukrajiny  privátní věc. 

    Čím více si tam toho zničí, tím více (po skončení konfliktu) na tom

    zbytek světa vydělá. Ropa  není  tak špatné platidlo - a oni jí mají

    více, než dost) . . . 

    Stejná ... jako napadení Československa 21.8.1968 - oba státy na

    tom měly v podstaqtě svůj podíl... 

    • nejenom že blbneš a už nevíš kolikátého je , ale v 68 nás napadl Sovětský svaz plus ta komunistická verbež okolo a nástupcem SSSR se prohlásila RF . Žádný válečný konflikt kde hrozí použití zbraní hromadného ničení není privátní věc .

      Možná se mi to zdá ale vypadá to že fanklub Babiše a Zemana , spolupracuje s Rusákama a Čínanama (!těma lidovejma) jako trolí kolona na internetu , že by nějaká inklinace k totalitce ?

      • Jako že v roce 1968 nás napadli Sověti tedy i ty Ukrajinci. Poslal je rodilý Ukrajinec Brežněv.A pak nás tu  svou přítomnosti oblažoval nějaký Kličko senior. A teď nám pověz co to má společné z dneškem ?

        Čssr není,SSSR není tak že o čem to meleš?

        • nu nejni už ani ČSSR ty tupá hlavo ze 75ho roku a komunist být internacional v tej době se za to žes Rus či Ukrajinec nacionalist tak v lepším případě 10 godov v gulagu , ty splašená kremlole z Rosijskoj federácii.😎

          • Škoda že neumíš česky ,pak bych si to přečetl, ty ukrajinská onuce.

      • Pane Martinko, slovo "lidový", tedy i "lidovej", je odvozeno od slova "lid", v singuláru tedy zní "člověk". Co je na tom slově významově špatného, prosím?

        • no asi tak jako svoboda v Libérii , samozřejmě že nic  , ale oni se ty totáče děsně rády označují za lidové , tak mi napadá že všechny ty komunistický bordely byly lidové mimo Sojuzu , nás , a už si to ani nepamatuju kde následoval po lidové republice socialismus .😎

        • mun.go

          Slovo "lid" je kolektivum – singularium tantum - a má pouze tvar jednotného čísla - a to i když znamená množství lidí ...

          Jména pomnožná, hromadná a látková

          Hromadná jména v češtině

          K tématu sabotáže - je třeba se ptát: 

          Cui bono? / To whom is it a benefit? / V čí prospěch?

        • Myslíte, že ten žlučovitý pán ví, co je to singulár? 

          • hlavně že víš co je singulár a už víš íču co je totalita neb kdyby to tady bylo s tou demokracií tak špatné tak jako kremloboti makáte na uranu a zadáčo , singuláre.😎

            jo a žlučník mam v pohodě , drobet zlobí klouby , ale to už je pokročilé mládí😛

            • Přeji (bez ironie) včasné uzdravení. Dlouhodobě nemocné klouby často trápí mozek. Ale Vy jste nejspíš takový lidový prudič a Vševěd. Ještě, že jste, člověk by se jinak ani nepobavil. Tak hodně zdraví pane Martinko. 

              • Reakce na příspěvek:

                dík za přání , ale v pokročilém mládí už prostě lecos nejni jak má být 😎

  • V skutočnosti najviac zo včerajšej diverzie na dva plynovody „Nord Stream“ — „nevediac kým“ stŕpol Taiwan. Pretože „Pandorina skrinka“ bola otvorená a ostrov je z takýchto aktivít veľmi smutný. Komunikačné káble do Spojených štátov možno rozseknúť raz-dva, zvyšné nápor neutiahnu. Všetky strany potenciálneho konfliktu majú dostatok technológií na takúto diverziu. Po takejto operácii je možné Taiwan vziať holými rukami ako slepé mačiatko. No a, samozrejme, pozdravujeme Japonsko. Víťazmi sa nakoniec stanú tí, ktorým všetko prechádza cez vlastné kontrolované územie, od plynovodov až po komunikačné káble. Sú to Rusko a Čína.

    Aj Spojené štáty majú všetky IT hi-tech centrá mimoriadne úspešne usalašené v dátových centrách Írska. Bez podmorského kábla nezostane z legendárnej kapitalizácie Apple, ako aj ostatných spoločností, nič.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit