Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nedala bych ani suchý rohlík ,je mi 64 let a stále pracuji,kdyby tato společnost dala lidem práci ,měli by kde bydlet a co jíst ,takže jsou za to zodpovědni ti co nám vládnou at jim dají najíst ze svého královského platu.Já si musím k důchodu přivydělat, abych mohla důstojně žít a některým se pracovat ani nechce,raději budou čekat na milodary a takových sociálních vyžírek je tu taky dost,co si ze sociálky nechají vše zaplatit a žijí si nadpoměry.
    • jo,souhlasím,některý ty diškriminovaný chudinky mají na sociálních dávkách i 90.000,-Kč měsíčně,porodné na druhé dítě jistě dostanou ty ženy a dívky co pracují-opět určeno jen té diškriminované skupině!!!
      Kapitalista dostane když zaměstná invalidu 8.000,-Kč měsíčně-proč ty peníze nejdou přímo tomu invalidovi !!
      Proč si postižení a pozůstalí musí platit z daní kriminálníky ??!!! Proč se najednou jedná o zvýšení platů vězňům kteří event.pracují ?? A poslanci,ředitelé stát.podniků se statisícovími platy by měli ze zákona přispívat na důchodce,zdravotnictví atd. 25% z hrubého příjmu !!!!
      Poslanci si přidají a třeba zdr.sestry,ošetřovatelky nedostanou ani ho, v,no !!!! Jsou to horší jak čuňata co tu 25 let vládnou-zlději !!!!!
  • ... a já na to zase říkám, tolik přebytků je známka plýtvání. Asi se bude muset upravit cena. *8* *7* *8*
  • dnešní KSČM nemá zájem o dělníky,o občany,ale o svoje konta a koryta !!! To by museli vstát z hrob§ ti,co za to lepší i zemřeli,ti co něco v tomto dnes již čekostáně vybudovali a ně ta banda břídilů so si říká KSČM !!!
    Když někdy čtu ty jejich camci v HN-tak by je museli tatíci nakopat do podzádí !!!!
  • ubožáci po pětadvaceti letech zlodějen a podvodů!Žeňte už konečně ty swině od koryta swiňským krokem!!!!
  • Ten hlad, bída a nezaměstnanost jsou všechno následky činnosti posametových vlád.Ono, když se tak podíváte na poslední období, tak v čele jedné stál eminentní gauner, toho vystřídal Hurvínek, který sebou nechal smýkat tak podlahový mop a ten současný připomíná Spejbla, který se sice snaží vehementně každému radit, ale sám má ve všem eminentní binec.Pan Skupa by měl radost.Většina normálních lidí má ale vztek!Ještě, že jsme v NATO? které ten binec v naší zemi chrání!Dobře to Havel a spol. vymysleli!
  • Vážení to je vizitka společnosti -děti nemají na obědy, přes milion lidí žije v pod hranicí životního minima ,v chudobě .vybíráme potraviny pro hladové to je panečku režim to je demokracie - at se zeptají komunisty jak to dělal že nebylo bezdomovcu ,nebylo hladových dětí ve školách -jak se říká lína huba holý neštěstí -věřím že komunista by si to nenechal pro sebe a rád by poradil . hlavně že HDP vzrostlo o 400% od roku 89 .ty lžívé blavy s medií jim nikdo nesežere.
  • Tak jsem včera večer přetrpěl na Nově film o kmotrovi Mrázkovi, a nestačil jsem se divit jakou že to demokracii v našem státě stačil tak rychle zavést lhář a podvodník Havel a jeho klaka.V té souvislosti jsem sobě vzpomněl jak se tuhle jistá parta zpitomělých intelektuálů vysmívala socialistickému realismu a začal jsem chápat, jak kladně na naši generaci zapůsobí novodobý kapitalistický realismus jehož může být tento film základním kamenem!
  • Další věc, na kterou se komunisté za celou dobu své vlády nezmohli.Ono také jejich základní chybou bylo , že nedokázali tu armádu bezdomovců a hladových chudáků vyprodukovat.Jen je mi divné, jak se za těch komunistů ti lidé ve spolupráci se státem dokázali o sebe postarat.Holt nám chyběl světovej lhář a podvodník Havel a jeho parta disidentů, zlodějů a tunelářů.
  • Dnes bylo v TV že je u nás 15 procent chudáků a stále to roste, brzy tady bude chudoba jako v USA.
  • za komunistů jsme na tom byli táák ZLE,že jsme si mohli dovolit posílat potravinovou pomoc do zaostalých států a dnes jsme na tom v tom zářném kapitalismu TÁÁK DOBŘE,ŽE NAŠI PRACUJÍCÍ RODIČE NEMAJÍ NA JÍDLO VE ŠKOLÁCH Z PLATŮ PRO SVÉ DĚTI A PRO NAŠE ŽEBRÁKY POŘÁDÁME SBÍRKY ABY NEZDECHLI HLADY A KDYŽ DĚTI POTŘEBUJÍ OPERACI TAK SE VYHLÁSÍ SBÍRKA !!! Zato islamisty ,fašisty a 600 let se přizpůsobující minoritu operujeme a léčíme na své náklady-z našich daní a zdrv.pojištění !!!!OOO,vlády od kokty oo jak se máme v tom kapitalismu dobře !!! Usamani a jejich análalpynisti s knížepánem rozkázali,že se máme dobře,tak se musíme mět dobře i když chcípáme hlady !!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit