Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bylo nebylo, jednou jeden mafián - kšeftař prodal někomu zbraně a munici (možná Islámskému Státu, možná Ukrajinské Národní gardě), a potřeboval zahladit úbytek ve skladech. Povolal si tedy dva maníky a takto jim pravil: "Kluci jedni potřební, blíží se Vánoce a určitě potřebujete nějakou tu korunu, tak mám pro vás kšeft! Půjdete do skladů munice a v každém přilepíte trošku plastické trhaviny na nějakou bombu nebo na jeden délostřelecký granát a dáte k tomu jeden mobilní telefon, toť vše."
    Maníci souhlasili a vydali se splnit úkol. Když byli ve třetím, čtvrtém skladu, napadlo mafiána - kšeftaře zavolat jednomu z nich jak jsou daleko, ale spletl si číslo a zavolal na "telefon rozbušku" (možná schválně, aby odstranil svédky). Potom už v klidu volal na další "rozbušky"... Komu to připomíná Vrbětice, tak ho musím upozornit, že jsem si vše vymyslel, protože jsem Fan Tasta.
    • Však on už to někdo z místních vykecá, jako u nás vždycky všechno...O tom odpalování přes mobil se všude píše, ale nikde nic bližšího ( celkem pochopitelně ). Ale určitě tam musí být nějaké zadání kódu, nebo jiná pojistka, co kdyby to číslo někdo vytočil omylem nebo volal nějaký nabízeč něčeho?

      Obyčejný primitivní časovač - zpožďovač by taky stačil.
  • Ano, ano, tak je to správné, tak to má být...

    Slušní, hodní a nevinní musí trpět, aby si zm+di a padouši vydělali, to je ten pravý kapitalismus.
  • Je podivné, že ještě neodstoupil ministr obrany. Jak je možné, že by měla naše armáda hlídat soukromé sklady vojenského materiálu, jak je vůbec možné , že se ani pořádně neví co v těchto skladech je. A když už jsou hlídany armádou , jak je možné to co se tam právě děje.
    Hlavně, že naši žoldáci hlídají dobře v Afghanistánu.
  • Otazkou je, jestli to bylo k odpaleni predem pripravene, nebo to byla "nahoda", nebo tam byl skladovany mj. bily fosfor.
  • Teď už snad opravdu nikdo nezjistí, kolik tam té munice doopravdy bylo. Kdyby to chtěl náhodou někdo odvézt a spočítat, bude nutné to ještě několikrát bouchnout. U ISIL se prý našla nějaká česká munice, ale to budou ještě zásoby z dob Saddáma. *1* *1* *1* *1*
    • Ale to je přece záměr , aby se nadalo zjistit kolik čeho ve skladech bylo....
  • Co jsme to za stát, že vojenské objekty hlídají za velké peníze soukromé firmy, zatímco naše armáda za neskutečné prachy dělá CO????
    • Naše armáda za neskutečné prachy kupuje a pronajímá starou vojenskou techniku, které se "prodejci" a pronajímatelé chtějí zbavit...
      • Není na velitelství nějaký major Terazky?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit