Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bárta má pravdu,musí se přiblížit soc.demokratům.Vidí i normální problémy prac.lidí.Kalousek a Nečas by neměli vládnout jenom pro své zájmy a těžit z lidí,kteří pracují a přitom se nemohou ani užvit.Špatná vláda,která nemyslí na normální lidi a snaží se je odřít z kůže.
  • Rath - poprvé má pravdu. Bárta si zcela určitě svými kroky získal spousty příznivců a jeho obliba poroste na rozdíl od pana Ratha (toho mediálního metrosexuála)
  • Do opozice VV nešlo proto, že by to dopadlo jako s mnohými stranami - jedny volby a konec, protože by nedokázaly udělat nic. Takhle je ve vládě vidět kus práce, i když se to mnohým nelíbí, ale dělá se narozdíl od vlád minulých. Ale půjde-li VV s ČSSD, zklamou i tak voliče, tedy i mne a taky to bude jejich poslední účinkování.
  • Program VV a CSSD se hodně shoduje,to bylo vidno už před volbami.Pokud VV nebudou moci svůj program prosadit,tak bud zklamou voliče,kterým slibovali,nebo by měli přejít do opozice.Stejně mě není jasno,proč do oposice nešli hned.Nečas ze svého neustoupí a VV nesplní co slíbili. *6*
  • Současný stav ani se snad nedá komentovat.Jen mě napadla paralela k situaci v Egyptě.Když si přečtete co přivedlo Egypt k nepokojům tak je to vlastně to samé co se stalo u nás v 89.Tady je odkaz na celou diskisi.

    http://aktualne.centrum.cz/zahranici/blizky-vychod/clanek.phtml?id=689755&online

    Jinak přidávám poslední odpověď Šádí Shanaáha,který to opravdu vysvětluje.

    Otázka: Jako jedna z příčin nespokojenosti Egypťanů je uváděna vysoká míra nezaměstnanosti. Došlo v poslední době k jejímu nárůstu z nějakého důvodu?

    Šádí Shanáah: Dobry den,k narustu nezamestnanosti a ke ztrate existencnich jistot doslo zejmena po liberalizujicich ekonomickych reformach a privatizaci v 90. letech,ktere vyustily v to, ze se lide napojeni na rezim dostali k ohromnym majetkum (za vyhodnych pujcek a pod trzni cenou)a ke drive statnim podnikum. Tyto podniky nebyly vetsinou konkurenceschopne a nekdy nebyly ani vedeny z duvodu uspechu, ale naopak byly po kouscich rozrpodavany. To vedlo k masivnimu propousteni a nekdy k velkym nepokojum.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit