Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.yr.no/place/Czech_Republic/Zl%C3%ADn/Vala%C5%A1sk%C3%A9_Mezi%C5%99%C3%AD%C4%8D%C3%AD/long.html

    tak tady máte ty mrazivé :-) dny jenž mají přijít (oni asi na tom severu pro mínusové teploty používají barvu červenou a pro plusové teploty barvu modrou - máme se ještě hodně co učit v tomto absurdistánu)
  • Kydy, kydy, plac, plac. jak uz jsem drive psal, na Morave je pres den stale slunecno a teploty kolem deseti stupnu. Dnes melo udajne snezit a byti pod bodem mrazu. Psal jsem, ze je to blbost, jelikoz metelologove sezrali k svacine vsechny rosnicky v zavarovackach. No a mel jsem pravdu. Tech minusu jsem schytal nepocitane, ovsem, mile ovce, jste zase vedle a bezte becet s minusy o dum dale. Jste trotlove a dem.nti. A stejne tak budouci tyden bude sice chladnejsi, jelikoz dorusta uplnek, ale vypada to tak na Morave pres den plus pet az sedm a slunecno, v noci misty par stupnu pod nulou. Ovsem situace stejna, ptacci budou v noci dal zpivat a vanice se nedostavi. No a tak ted me zase minusujte vy idioti, co znate z pocasi jen hlasky v televizi, prasata. *12* *12* *12*
  • No já už myslel,že si takové počasí objednaly RWE,ČEZ a jak se ještě ty ostatní zlodějské spolky jmenují aby jsme jako ušetřili za plyn a elektriku.
    • *2* *1* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit