Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu proč tady hovoříte o narkomafii když je řeč o tunelování státních nemocnic, kde se krade nejvíce a bohuže naši lékaři jsou největší zloději této země.
  • Hlavně, že nám tady vzkvétá drogová mafie - přes heroin Nigerijská, a díky pervitinu a marihuaně Vietnamská. Tyto mafie bohatnou jak SOROS na Wall Streetu , policie nic moc, Bavoráci tlačí, justice to jistí, aby mohli tito šmejdi dále podnikat lépe a lépe, více a více a na babču si pěkně došlápli - policejní molodci - gerojové pod vedením MUDr-Pudr. V článku chybí jméno této výtečnice a jméno nemocnice, aby všichni viděli a věděli s kým mají tu čest a mohli se velkým obloukem vyhnout. .
  • A´t jdou do háje. Proti narkomanům se nic nepodniká, to každý má "povolené minimum drogy" to je v pořádku, ale proti starým a bezmocným občanům to se to vyskakuje. Lékařka je pěkná s.... !
  • Na 86letou seniorku se sesypalo policejní komando , užívala konopí - paní ležela v nemocnici, udala ji "lékařka "měla Parkinsovu chorobu a tak policisté zasáhli v plné polní a v kuklách. Lékařku na hodinu vyhodit a šéfa policie, který je tam poslal také. !!!!!!!!!!!!!

    To máme stát, - policie doslova terorizuje a zastrašuje občany jako je tykadlák, 86letou paní s Parkinsonovou nemocí a další, což se zatím nemedializuje, ale to co se děje v tomto státě je prostě otřesné. A gauneři a mafiáni jsou za vodou s miliardami ze státního rozpočtu.

    ČR bordelstán je slabé slovo. A my sedíme na zadku.
  • Zbytečné mrhání. Tzv. "nezávislé soudy" vždy přeci takovéto nadlidi osvobodí nebo dostanou podmínku aby se neřeklo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit