Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    "V prohlášení uvedl, že přebírá plnou zodpovědnost za chyby řeckého státu."

    V ČR by neodstoupil za žádnou cenu ani jeden z ministrů fialové pětihlavé saně.

    • axel123

      Proc by mel ale minister dopravy odstoupit za chybu, kterou zpusobil radovy zamestnanec. Podezrely je vypravci ve ktere ten vlak stal, nebo projizdel. Podle clanku to tam jeste vsechno jezdi na rucni obsluhu. Obsluha v predchozi stanici si musi nejdrive vyzadat potvrzeni od nasledne stanice, ze vlakova cesta je volna a svoleni. Az pak muze dat strojvedoucimu rozkaz k odjezdu, nebo projizdejici vlak pustit do dalsiho oddilu. Oddil znamena usek mezi dvema oddilovymi navestidly. Tak se aspon za nas jezdilo a komunikace se vedla telegrafem /./

      • mun.go

        Vedoucí vždy odpovídá za své podřízené. Konkrétní zavinění lze jstě vystopovat k určité osobě, ale vedoucího to nikdy odpovědnosti nezbaví. 

        Tak to bylo, je a bude - odpovědnost je na tom nejvyšším. To si pětikolka ani fialový signalista neuvědomuje.

        • alicia1

          Tak to v Cesku by se ministri dopravy  za poslednich 10 let museli vystridat nejmin 10x. Protoze tech mimoradnych udalosti se odehralo az nad hlavu. Kdysi projeti navestidla koncilo kriminalem automaticky.

          • mun.go

            No vždyť to píšu nahoře: "ČR by neodstoupil za žádnou cenu ani jeden z ministrů fialové pětihlavé saně" - o předchozích vládnoucích uskupeních ani nemluvě ... drží se svého koryta zuby nehty.

            Na Slovensku se Fico jako premiér s ministry nemazal. Udělal ministr chybu - bez cirátů jej Fico odvolal. Slovenská vláda padla loni v prosinci a "v demisi" bude vládnout až do předčasných voleb, na které se nijak nespěchá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit