Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    celej život dělaji na tenhle stát a stát se na ně vyse.e *16*
  • Důvod proč kalousek zřídil druhý důchodový pilíř - zapadá. Nikde se nemluví o tom,že to byla protistátní a protiobčanská zlovolnost. Šlo o službu soukromým fondům a jejich bankám s oslabením hlavního důchodového pilíře na kterém stojí většina důchodců. Kalous pak mohl tvrdit, že peníze na důchody nestačí. Taková nerozumná prasečina u nás autorům projde jako nic. Nikdo se nezabývá motivací kalouska a jeho poskoků v TOP a ODS. Nikdo si nevšímá jejich neuvěřitelných lží kterými to zdůvodňovali a podezřením,že šlo o vesmírný kšeft,kterým by si finančníci (volební sponzoři TOP a ODS) na desítky let zajistili mastné zisky ze státních peněz. ( Tvrzení,že nebudou stačit peníze na důchody - protože roste počet důchodců - nemá vliv na na oběm prostředků na důchody.Na to stačí rostoucí produktivita práce .
    A mimochodem - práce pro lidi se neřeší. Nezaměstnanost roste a systém to jako metlu
    lidstva neřeší. Z toho roste extrémizmus,náboženský fanatizmus,agrese mezi lidmi a války. Jde o to ,že zcela podplacená mediální a umělecká sféra a jejich veřejnoprávní
    média tuto neslýchanou kalouskovu propagandu a křivárny - neřeší. Práší kožich Zemanovi,
    který se stará o stát,chová se moudře a koriguje zmetky v parlamentu. Tož tak.
  • Alespoň mohli také uvést, zda se podařilo peníze ve II.pilíři zhodnotit, protože ve státní díře se nic nezhodnotí. Je to fiasko důchodové reformy a současní i budoucí důchodci tak budou nadále jedni z nejchudších v EU.
  • Toho chlapíka odněkud znám! Není to profesor od Zimmermannů? To by znamenalo, že článek je opět mystifikace!
  • Je to velká ostuda, jak se stát chová k důchodcům ! *12*
  • KIMCID
    celej život na něco nebo někoho doplácíme

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit