Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak nevím, jestli je toto vhodné jednání premiéra, spíše však primeráka. *2*
  • No odboráři by měli hájit zájmy lidí proti nesmyslným zákonům, které vyplodí vláda - odtržená od reality. Takže silná slova sice padají na jedné i druhé straně, ale jsou to lidé, kteří jsou placeni z našich daní, tak by měli dodržovat jakous takous slušnost v jednání a hledat způsoby, jak se dohodnout, aby nebyla lůza zbytečně ožebračována (lůza to myslím nás obyčejné lidi) a dělala a vydělávala a odevzdávala daně. Jenže oni nehledají možnosti jak ušetřit tím, že by hospodárně nakládali s vybranými prostředky, ale jak dál přidusit lůzu. A to je špatně a když vládní kabinet omílá pořád stejnou písničku o daních a rozpočtu, tak holt slabším povahám prdnou nervy a pak už si do huby nevidí. Nečas se nemá co urážet, ale měl by se zamyslet, proč to takhle dopadá. *9* *13*
  • Nečas nemastný, neslaný a ještě pobouřený *1*
  • Nevím o čem by měl jednat s nějakými nikým nevolenlými samozvanými odborářskými vyžírkami, které za nic neodpovídají, jen řvou, rozvracejí a škodí.l
    • Kfo volil toho Nečase,volby nevyhrali a nyní silná dvojka chemik,fyzik jen škodí.Je na čase s těmi kašpary zkoncovat a zvolit odborníky.Jedině kdo zde škodí je tato vláda a koalice,která hlasuje jak Nečas s Kalouskem pískají.
      • To není pravda vyhrál to můj tatínek vrchní gay nečásek nejen na čásek tra tra la ličky la *14* *14* *14*
  • Nečas -trefená husa se ozvala. I Nečasovi musí být jasné, že tak špetně se občané ještě neměli, než jak za jeho vládnutí.
  • Hulvát Zavadil už od pohledu-slintal
  • Ať táhne se svojí vládou do prdexe! Pryč s hyenami!
    Ať žije KSČM a ostatní slušné levicové strany. Proletáři spojte se!
    • U soudruha Peppone začíná alzheimer. *1*
  • Navrhuji zákon O PROTIPRÁVNOSTI KAPITALISMU A O ODPORU PROTI NĚMU: Parlament konstatuje, že Kapitalismus, jeho předáci i vyznavači je odpovědný za způsob vlády v naší zemi v letech 1989 - 2012, a to zejména za programové ničení tradičních hodnot evropské civilizace, za vědomé porušování lidských práv a svobod, za morální a hospodářský úpadek provázený justičními zločiny a terorem proti nositelům odlišných názorů, nahrazením fungujícího socialistického hospodářství destrukcí, rozkradením a tzv. privatizací státních podniků a majetku, zneužíváním výchovy, vzdělávání, vědy a kultury k politickým a ideologickým účelům, bezohledným ničením přírody v zájmu kapitálu, a prohlašuje, že ve své další činnosti bude vycházet z tohoto zákona.
    § 1 (1) Kapitalistický režim a ti, kteří ho aktivně prosazovali, a) upíral občanům jakoukoliv možnost svobodného vyjádření politické vůle, nutil je skrývat své názory na situaci ve státě a společnosti a nutil je veřejně vyslovovat svůj souhlas i s tím, co považovali za lež nebo zločin, a to perzekucemi nebo hrozbou ztráty zaměstnání vůči nim samotným, jejich rodinám a blízkým, b) systematicky a trvale porušoval lidská práva, přičemž zvlášť závažným způsobem utlačoval některé politické a sociální skupiny občanů, c) porušoval základní zásady socialistického právního státu, mezinárodní smlouvy i své vlastní zákony a prakticky tím postavil vůli a zájmy kapitálu, kapitalismu a jeho představitelů nad zákon, d) používal k perzekuci občanů všech mocenských nástrojů, a to zejména:
    * donucoval k sebevraždám, vraždil je a žalářoval je ve věznicích a při vyšetřování a v době žalářování vůči nim používal brutální metody včetně psychického mučení a vystavování nelidským útrapám, * svévolně rozkrádal jejich majetek, porušoval jejich vlastnická práva a rozkradl majetek v socialistickém vlastnictví státu,
    * znemožňoval jim výkon zaměstnání, povolání nebo funkce a dosažení vyššího nebo odborného vzdělání, * ekonomicky jim zabraňoval svobodně vycestovat do zahraničí,
    * povolával je k výkonu prací a to bezplatně na neomenou dobu pomocí pracovních úřadů
    e) pro dosažení svých cílů neváhal páchat zločiny, umožňoval jejich beztrestné páchání a poskytoval neoprávněné výhody těm, kteří se na zločinech a perzekucích podíleli,
    f) spojil se s cizí mocností a teroristickou organizací NATO a od roku 1996 udržoval uvedený stav pomocí jejích okupačních vojsk.
    (2) Za spáchané zločiny a další skutečnosti, uvedené v odstavci 1 jsou plně spoluodpovědni ti, kteří kapitalistický režim prosazovali jako funkcionáři, organizátoři a podněcovatelé v politické i ideologické oblasti.
    § 2 (1) Zejména pro skutečnosti uvedené v § 1 odst. 1 tohoto zákona byl režim založený na kapitalistické ideologii, vlády peněz a majetku, který rozhodoval ve jménu kapitálu o řízení státu a osudech občanů v Česku od 17. listopadu 1989 dodnes, zločinný, nelegitimní a je zavrženíhodný.
    (2) ODS, TOP 09, LIDEM a všechny strany prosazující kapitalistické zřízení jsou organizace zločinné a zavrženíhodné a ve své činnosti směřují k potlačování lidských práv a demokratického socialistického systému.
    • A proč se překábátění komunisti stále snaží "budovat kapitalismus", který si sami vymysleli na strašení lidí? Žádný kapitalismus neexistuje, to jenom vymysleli komunisti.
      • Proč jsi změnil nick, petr byl etalon imbecility něco jako absolutní nula *16*
  • Odbory by měli místo kydů jednat. Generální stávka, dokud alespoň něco máme, jasný zavadil, nebo ti to ještě nedošlo blbe!
    Pokud ne, jdi do pr*ele, na samet už není čas *16* *16* *16* *16*
    • Jistě, generální stávka. aby se život v zemi zcela zastavil, aby nastal totální rozvrat a levičácká lůza začala loupit a terorizovat lidi. To bude ten pravý socialistický ráj.
      • Proč jsi změnil nick, petr byl etalon imbecility něco jako absolutní nula *12*
  • Za pravdu se modří ptáci vždycky styděli. *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit