Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky jsem si vzal půjčku na opravu chlívku, ale studoval jsem ty papíry celé odpoledne, mě nenapálí.
    • Mě vždycky říkával táta, až si našetříš tak si to kup, a on byl kapacita, uměl zadrátovat hrnec že vypadal jako nový.
  • Mi komunisti sme zviklí nečíst a podepisovat protože vjeříme straně a vládě! To se nemohlo v našem socialistickém blahobytu vůbec stat! Čest!
  • s v i nn ě ,dělaj to vše schvalně
  • Za blbost se platí. To je stará moudrost.
    A brát si úvěr? Mě vždycky doma učili: když něco chceš, tak si na to nejdřív vydělej, ušetři a teprve pak si to kup. Jenomže svobodná demokratická země poskytuje výběr zboží, služeb a možností, o jakých se nám za komunismu ani nesnilo. A někteří méně soudní si mysí, že musí mít všechno co vidí.
    • Takový problém tečko nemáš, žiješ z dávek tak se tě to netýká parazite!! *16*
  • My ze začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy, plné štiplavého kouře z hořících černých skládek a odporně páchnoucích, jedovatých ropných lagun, si nejsme docela jisti tím zda jde o nepozornost lidí anebo o podvodné jednání firem. Budeme asi napadeni různými pravičáckými zmrdy a nazvání ortodoxními komunisty, ale přesto si tady na severu Moravy myslíme, že lidé byli v minulém režimu zvykli na to, že s nimi bylo jednáno férově. Nepamatuji si, že by se za minulého režimu někdo stěžoval, že jej nějaký podnik nebo instituce podvedl, nechal podepsat nějakou nevýhodnou smlouvu, půjčku nebo podobně. Naopak kdokoliv si vzal půjčku měl jistotu cca 4% úroků, žádných poplatku za vedení účtu a už vůbec neexistovaly poplatky za předčasné splacení úvěru. U novomanželských půjček nám ještě ten nelidský režim odepsal myslím 4000,- za jedno dítě. Neslyšel jsem o tom aby existovaly zástavárny, kde vám dnes přeochotně rádi půjčí na skoro 1,9% denní úrok a na druhé straně zcela legitimně vykupují kradené zboží. Normální člověk by si myslel, že to je Sodoma a Gomora, ale omyl - je to ten nejkrásnější, svobodný režim s 600.000 nezaměstnanými a 200.000 bezdomovci, s důchodci, kteří mnohdy vybírají zbytky z popelnic, s dětmi, které houfně umírají pokud si nezajistí předem vybrat peníze na operaci nějakým nadačním fondem, bez kterých by se už dávno naše zdravotnictví naprosto zhroutilo. Náš štajger vždycky říkal:"syncy. mě se zdá, že ten svět nezničí ani fašisté ni komunisté, ale oligarchický fašizmus neboli banksteři, kterým nestačí miliardy zisků, oni potřebují stokrát, tisíckrát větší zisky a pořád je jim málo". A měl synek jako vždy absolutní recht...!
    • Přesně jste to popsal.Naši lidé,kteří žili v demokracii do roku 1989 nikdo nikdy nepodvedl,proto na tady ten absurdistán nejsou naučeni,který sem zavlekl Havel se svou bandou.Tady byl pokrok a radost ze života.
      • Kritiku, nejdřív si ujasni obsah pojmu demokracie a pak se vyjadřuj. Pokud se ti stýská po komunismu, odstěhuj se do CCCP, tam se ho Puťka snaží obnovit. Anebo do severní Koree, tam mají rozvinutý komunismus.
        Pokud sem někdo něco zavlekl, tak to byli ruští nájezdníci po válce, kteří dali našim komunistm "know-how". Po r. 1989 měl rozhodující moc vlastizrádce, agent KGB, psychopat Wenzl Klaus Kikina Pružinskij a jeho banda ODS. Havel byl president, tedy pouhý "kladeč věnců", jak se sám charakterizoval, protože president má minimální rozhodovací pravomoc. A jestli sem Havel něco "zavlekl", tak to byla morálka, odpuštění komunistickým zloduchům. V. Havel byla morální autorita, k níž chová civilizovaný svět stále velkou úctu.
        • My ze začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy, plné štiplavého kouře z hořících černých skládek a odporně páchnoucích, jedovatých ropných lagun, se smějeme tomu tvému moralistovi. Havel, kterému nikdy nešlo o nic jiného než o majetek, neměl s morálkou vůbec nic společného. Za minulého režimu takoví špinavci jako Ritig seděli v base a bylo to nanejvýš spravedlivé. Havel a pak Klaus takové zmetky omilostnil - takže se v jeho případě nedá používat slovo morálka. Byl to alkoholik, který si vzal veš z Krnova. Nic víc nic míň. Náš štajger vždycky říkal:"syncy. mě se zdá, že někteří v těch internetových diskuzích jsou hloupí jak ten nnn...! A měl synek jako vždy absolutní recht...!
  • Zjednodušit !!! Po přečtení několikastránkových smluvních podmínek zjistíte, že nevíte co jste četli. Novelizace Občanského zákona , přidat jeden paragraf "Pravidla půjčky" asi tak na 3 - 5 řádků aby to případný čtenář snadno pochopil.
    Adresy obou stran, rodná čísla, doba splatnosti, čísla protiúčtů, úroky do 3% jako nám dávají banky na naše účty, při nesplácení 10% navíc a případně soud a každý to pochopí a nemusí nic studovat nebo si obstarávat předražené právníky kteří převážně nic nevyřeší. To co tu dnes a denně řešíme je pouze v zájmu bank a ostatních "půjčovatelů".
  • tomascech
    Ideální by bylo, kdyby každý nepotřeboval zlodějské až lichvářské úvěry od různých institucí vůbec. Ale....to v zemi se směšnými výdělky není téměř možné.
    • opravdu musis mit VSECHNO a HNED? kdyz nato nemam tak si nepujcuji!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit