Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to stát který je před totálním kolapsem, lidé se tam střílejí navzájem jako zajíci, vrahové mordujou lidi a domy padají, kolik zbývá ještě tomu zlostátu do konce, asi už moc ne!!
  • Take v koncentraku komunisticko-estebacke mafie se hroutily budovy. Psat se o tom ale nesmelo. Znam priklad meho pritele, ktery takove zhrouceni rudou mafii ukradene a neudrzovane budovy zazil.
    • Když Pánbůh rozdával rozum asi jsi chyběla.
    • Pokud pojedete do USA velký pozor, Problém se štěnicemi má v současnosti většina měst. V každém místě, kde žije hodně lidí anebo kde se pohybuje hodně lidí, jsou štěnice," řekl Michael Porter z Kenntucké univerzity televizní stanice MSNBC. Studie, která je v USA první ucelenou oborovou zprávou zaměřenou na štěnice, zároveň podpořila závěry Kongresu z loňského roku. Populace tohoto parazita v zemi se podle nich v uplynulých několika letech zvětšily o 500 procent.
      • Já bych tam nejel ani pod pohrůžkou. *2*
    • Milá Radko, jestli tím koncentrákem komunisticko-estebácké mafie máte na mysli Československo před rokem 1989, pak máme oba zcela protichůdné pohledy na realitu. Měli bychom se ale držet prokazatelných faktů: před rokem 1989 se nezhroutil díky porušení bezpečnostních a stavebních předpisů ani jeden dům (včetně těch králikáren, o kterých lhář milénia Havel, tak procítěně hlásal ve svých dojemných veřejných proslovech...). Stávaly se neštěstí (úniky plynu atd..) a ty zapříčinily pády - ovšem tohle bylo orgány VB šetřeno. VŽDY! A tisk o tom psal. VŽDY! A taky za ty věci byli viníci po zásluze potrestáni. VŽDY! Dnes není potrestán nikdo. Justiční mafie funguje perfektně... Jestli tohle nevidíte, pak je zbytečné něco psát. Doporučuji pouze sledovat dozvuky povodně a s tím související články o tom, kdo z politiků (absolutních laiků a ignorantů zákonů...) rozhoduje dnes o tom zda připustit vody z přehrady v době záplav a jak kvůli zisku elektráren a plavebních společností přicházejí statisíce lidí o majetky vytopením. Pokud Vás to nepřesvědčí, patříte zřejmě mezi stádo ovčanů, kteří dokola volí stejné zloděje a korupčníky a nikdo je nezmění. "Česká stračena" není schopná měnit myšlení na pastvě... S úctou Kmotr z Ostravy...
  • Potřebuje ještě někdo lepší důkaz, že kapitalisti nedodržují bezpečnostní předpisy a šetří na všem i kdyby na to měli doplatit nevinní lidé svými životy anebo zdravím. Kapitalismus je zrůdný režim a nic horšího už člověk člověku nemohl přiravit. Ožebračit, okrást, odklonit, zprivatizovat a vytunelovat. Žádné mravy, žádná morálka, jen zisk a mamon se počítá...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit