Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Njn. meee--e-e-e-dium hrde hlasa, ze slimaky srdecne vita a snese jim modre z nebe. Kde jsem neco podobnyho cetl? Ajooo, to bylo stary vydani goebelsovske propagandy v novinach z osmatricatyho. *12* *16* *12* *16*
  • ilir
    jEN ZAPOMĚLI NAPSAT-KTEŘÍ CIZINCI ?? Ti 600 let se přizpůsobující ?? ti z musulmánska ?? bo snad ti šikovní pěstitelé trávy to dobry-to pásuje.....
    No to nás zachrání,dokud dřou místní rodilí dělníci a platí daně na ně-je hej,naše invalidy,důchodce necháme v bídě a pochcípat....horší bude až nebudem moct a jich tu bude více než původních obyvatel-již nyní jsme jejich otroci-pak nás podřežou,dcery budou jich děv, ..ky.....skvělá práce našich multikulti atlantických vazalků!!!!!
  • inu...vítr se vrací.....efekt zrcadla.....
    • ať si tam kdo chce plácne mínus, když neunese tíhu pravdy a pomůže mu to v léčbě komplexů....mně to nevadí... *3*
      • Cože?
  • To ilustrační foto s typicky českou mladou dvojicí nesedí. Tam měl být vousatý chlápek v turbanu a tři kroky za ním postava v černé burce s pěti dětmi okolo.
    • KIMCID
      To je Voloďa a Tamara *3*
  • Je to urážlivá diskriminace a ironie, když český stát v Česku, vytváří lepší podmínky pro multikulti cizince, než pro vlastní lidi co tyto cizince v absolutní většině živí ze svých vlastních peněz i na svůj úkor ve všem a jsou stále víc a víc vazalové ve vlastní zemi..!
  • Tento týden jsem si dal vycházku Prahou z Karlova nám. do Vodičkové a dopr.prostředkem na Bohdalec.Téma jsem si zvolil opět žebráky a cizince.Výsledkem jsem nebyl překvapen,protože jsem ho předem předpokládal,ale chtěl jsem věřit,že to takové nebude a ono jo.Na karláku dva mladíci obtežující kolemjdoucí před poliklinikou,silně zapáchající,hulící asi marjánku a náznak,když nedáš propálíme ti kabát,svetr apod.Další část cesty proběhla celkem dobře až na pár cizinců,kteří nás obtěžovali na to či ono přispějte na UK.,Rumunsko apod.Vrchol byl na Bohdalci u st.busů směr J.M.Potácející Uk ,špinavé s uváleným batohem dva kroky v před a tři vzad.Opravdu posila pro tento stát a vrcholem bylo vykonání potřeby ve křoví a následné nastoupení do busu, zřejmě předtím umytý,protože tam byla ještě mokrá okna.Raději jsem počkal na nový spoj jako další přihlížející.Pozn.určitě neměl Opencard.
  • Čechy čechům!!! Cizáci pryč!!! *16*
  • Dušoval jsem, se,že již se tady nebudu vyjadřovat,ale zjistil jsem,že mi ještě mozek funguje a tento článek mě vytočil do běla.Cenzor tady řádí jako černá ruka a pak to samé ,co mě nedovolil publikovat vidím ve všech televizích u nás.Mám vnučku,která se narodila a matka nedostala porodné,ale navíc by v 18 letech přišel na ní a na další děti exekuce např.,když jsou děcáku,že neplatili za odpad.Tehdy jsem se rozhodl,že pokud budu vidět,že vnučka je zde vykořisťovaná ,udělám vše,aby odchod do ciziny navýšila.Ale dnes jsem slyšel,že snad tato hloupost bude odstraněna.O kvalitě cizinců můžu vyprávět a chystám se napsat třetí část procházek Prahou.
    • Kam ale jít, v celém tzv. západním světě vládne multikultura, tzn. imigrace, míchání ras, podpora duhových průvodů bukvic, pozitivní diskriminace apod. Nejčistější a nejrozumnější země na Evropském kontinentě, kde ještě tyto zvrácenosti nepodporují a naopak podporují tradiční hodnoty je akorát Rusko a Bělorusko.
  • To je analýza. *11*
  • Hlavně díky cizincům? A to je na tom to smutné. Že je v současné době pro většinu rodin ekonomicky obtížné pořídit si více jak jedno dítě. Pokud bude takovýto trend trvat, tak do roku 2100 budou Češi v ČR v menšině.
    • K tomu nedojde, to, co se děje v Evropě zas skončí vítězstvím nějakýho hnědýho magora, kterej udělá "pořádek".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit