Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na to,aby mohli zloději,kteří se před dvaadvaceti léty prolhali k moci, krást,policisty nepotřebují.Spíše naopak.Proto se jejich stav záměrně snižuje,aby šla zlodějům zlodějna lépe od ruky.
  • Vše má svůj účel - Bárta vlastní bezpečnostní agentůru a Kubice je také bývalým a možná i současným vlastníkem bez. agentůry, když nebudou policisté, kdo na to bude mít zaplatí si bezpečnostní ag. a kdo na tom vydělá, no ti co tu policii rušili. Klidně zrušme celou policii, ale proč máte potom tolik soudců a státní zástupců, když nebude policie nepotřebujeme ani je. Jsou to jen alibistická gesta, všichni víme že bez policie by to nešlo ani bez toho buzerování na silnicích, protože ti arogantní řidiči a je jich čím dál více, se ozývají, zrušit, pak vám sejmou dítě a ujedou a budou tu psát kraviny. Jen skusme poznat hranici, kdy budeme toužebně volat po zvášení počtu, kdy se budeme bát vyjít na ulici silnici, vždyť i politici se bez nich neobejdou, kdo jim hlídá paláce a je samotné, ať si zaplatí ochranku, tak to mají zadarmo, je mě z toho na blití *16*
  • Pan Lessy se sice Paměti národa jeví býti sympaťákem, nicméně je a s ohledem na principy výstavby českého gestapa i nutně musí být bolševikem,milujícím zbytnělou masu poslušných,oddaných a všehoschopných podřízených...Čechy nemají vnější shengenské hranice natož moře,jen pár letišť...ideálním počtem policistů,ke všemu ve své naprosté většině reorganizovaných pod velení starostů s DEMOKRATICKÝM MANDÁTEM,je tak 15000...není proto divu,že nadbytečných cca 20-25 tis. tzv. policistů, v absolutní většině estébáků či jimi "vychovaných mladých",se nezabývá ničím jiným než organizováním zločinu všeho druhu včetně nájemných vražd! *5*
    • Skoda,ze Te neznam,rad bych Ti za toto pravdive gesto zaplatil panaka,ale jen v pripade,ze nejsi volic vv,ods,kscm a hruzny cssd
  • Že je policistů málo není pravda. Každý ministr, každý "šéf" má pocit, že by měl "vládnout" velkému ansamblu. Když nebude tolik policistů všude po cestách, kde zbytečně "buzerují" řidiče, bude jich ve městech dost na hlídání kriminality. To ostatní pohlídají městské policie. I vojáci křičeli "málo nás, málo nás" a najednou i málo je dost. Méně byrokracie a více práce, přímé, která naplňuje jejich poslání - pomáhat a chránit.
    • Městská policie jod toho,aby měřila rychlost u cedule na výjezdu z města.
  • Pan Lessy by taky mohl říci kolik z oněch 41224 lidí sedí v kanceláři. *3*
  • Asi budou muset jít sloužit na chodník i mluvčí co tlachají v médiích
  • I tak je policistů nepřiměřený počet, vyšší než mají okolní státy v přepočtu na obyvatele. Paradoxně je jich více než za socialismu, není to finančně k utažení.
  • se jim ani nedivim, jsou bez motivace, pravomocí a jen musej poskakovat jak ods píská a navíc jim pořad inspekce čumí do prstů *1*
    • Vážený,nevím proč máte hanu jen na ODS. Ona je nucena konat,tak jak zní koaliční smlouva a jak se proti všemu staví pan Bárta-vedoucí mluvčí VV,které nemají předsedu,který by za ně mluvil. Víte policii ubírají síly hlavně konečně rozvinuté kauzy z let 1998-2006 (mostecká,gripeny,pandury a pod),které jsou pozůstatkem vlády těch,kteří Vám dnes slibují nápravu,ale dělají vše aby náprava nebyla možná,jelikož by se potom nemohli vrátit ke korytům i když svým chováním a vystupováním by jste je tam rád viděl.
  • Přátelé ti co tak závidíte ty renty, zavedl bych místo povinné vojenské služby, povinnou službu u PČR nebo HZS. Aby jste věděli proč tu rentu berou. Ta práce jde s tím člověkem až do konce života, troufun si říct, že v některých případech to má až náběh do syndromu válečného traumatu, kdyby jste byli denodenně konfrontováni s takovým množsvím násilí, brutality a hnusu, ještě by jste pak byli rádi, že Vás nešoupnou rovnou do blázince.
    • A věříš, že se mi tvůj názor líbí. Jo, je to dobrý nápad obnovit povinnou službu pro mladíky. Je jedno jest-li u policie, nebo u armády či hasičů. Já jsem pro!
  • Potřeba počtu státních policistů je určitě ovlivněna a snížena vznikem městských policii.
    Kolik potřebuje občan státních a městských policistů???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit