Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy

    Varující čísla jsou ukázkou toho, jak to bude pokračovat, pokud se národ nevzpamatuje a nezačne doopravdy brát nařízení vlády vážně a zodpovědně. Druhou vlnu bude střídat třetí, čtvrtá   atd.,  atd., dokud nevykapeme všichni.

  • Proc je to tady dvakrat ? Prosim o smazani tohoto. 

    Dekuji . 

  • Cela tahle " bomba " ma asi takovou vypovidajic hodnotu , jako kdyby tady nasmolili ze od zacatku novoveku lp 1492 zemrela na uzemi Kralovstvi Ceskeho do dneska nejmene miliarda lidi. Cili Cesi vyhynuli do minusu uz v 17  stoleti. Neskutece blbosti jake se dnes dari zverejnovat.. 

  • Makak

    Desítky lidí v ČR onemocnělo nemocí Covid-19 potom, co byli očkováni vakcínou proti koronaviru, reportáž TV Nova.

    https://youtu.be/KzKO8nwNyOU?t=62

    Na šokující zprávu mě upozornil Pepa Chmela, díky Jožine!

  •  1milion případů. Na takovou naši pidizemičku. A přes to se najdou zdivočelé smečky trotlů, kteří vyrazí na Václavák.Bojovat za svoje "občanská práva".  V sousední DDR nejsou žádní myslitelé. Ale pro odmítače mají připraveny detenční tábory.Přeci nejde že někdo bude trpět pod náhubkem a vedle magor bude vesele hlásat demokracii. A parazitovat na těch zdravých. Jasně že podíl mají i šmudlové od novin.Zloděje propisek a Narciska Klause vydávají málem za hrdinu.Okolo nás se pozvolna rozvolňuje. Zdejší hospodští už mají rozvolněno dávno. Jen se věří, že těm nehospodským dojde trpělivost. To ať si šizuňkové v krčmách připaví čerstvé skleněné tabulky. Moc tabulek.

    • Omlouvam se prosim hluboce za svoji neznalost. Kde ze maji pripravene pro nejake odmitace ty detencni tabory ? Cestovani casem , jak vidno uz neni utopie. Jenom ze se jim tenkrate rikalo malicko jinac. Ale pro odmitace ty tabory byly , to je pravda. Ovsem ne nahubku , pro uplnost. 

  • Bude to min.dvojnásobek. Měl jsem to a nikde jsem se nešel "evidovat". Z mladých to měla taky asi 1/2 děcek, jen o tom nevěděli....Promoření funguje, jen to vezme i někoho sebou...

  • Takze uz 10 % promorenost , jinak receno. Za rok . Cili jednoduchou mnozilkou budou Cesi promoreni , pri poctu obyvatel 10 milionu  za 10 let. 


    • dzixy

      A kolik mrtvých navíc, co umírají na běžné nemoci jako dosud???

      • Nejvýše 10 milionů. Víc toho nepochcípá.

  • A všechny škody by se to měly vyúčtovat čínským soudruhům, kteří zřejmě ten Či-Ko-Vir vyvinuli a rozšířili do světa.

    • Milý Občane, 

      a kde berete tu jistotu? Jestli z ČT/Nova/Prima, tak to pak jistě.....

      Asi jako s Lymmskou boreliozou....za mlada neexistovala a najednou se objevila...kde? A proč je zrovna lymmská? A co se v Lymmu  vojenského nachází? Hledejte a budete docela překvapen...

      • Příteli, jistotu samozřejmě nemám, ale jde o můj názor vyplývající ze známých faktů:

        Uvádí se, že ten Či-Ko-Vir se rozšířil do celého světa z Wu-Chanu v Číně, kde je prý docela "náhodou" Vojenský výzkumný bakteriologický ústav. Ten Či-Ko-Vir prý odtamtud roznesli netopýři. Jak se ti čínští netopýři "rozletěli" do celého světa a jak se dokonce dostali přes Atlantik až do Ameriky, to nechápu. A přitom ten Či-Ko-Vir má takové "zajímavé" vlastnosti, které jsou "čistě náhodou" velice vhodné pro virus určený  k vedení bakterologické války. Proto se vnucuje myšlenka, že Čínským soudruhům ten virus z onoho ústavu unikl díky "komunistickému" bo.delu anebo že ho vypustili úmyslně za účelem zredukování počtu přemnoženého lidstva na Zemi a posléze "počínštění" zbytku.

        Kéž bych mýlil.

        • Zastávám úplně stejný názor...😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit