Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obyčejné lži,vozi je na plných trajektech! Ten kompars na člunu bez pádel či motoru verite že doplaval až z Afriky jen tak??
    • Novinář-fotograf si samozřejmě situaci nejprve připraví dle svých představ. To samé bylo i s tím utopeným dítětem před rokem nebo dvěma. Novinářské hyeny udělají cokoliv, aby dostali nějakou cenu
  • Každého lidského života je škoda,, pokud je to člověk slušný, přičinlivý a dobrý občan, ať je z jakékoliv země. Ale že tolik lidi utonulo, není ničí vina, než samotných migrantů, kteří o nebezpečí plavby věděli a přesto se na ni vydali za vidinou "lepších zítřků". Pokud by se nevydávali na pochybnou plavbu, nebylo by utonulých.
    • Ti lidi jsou v takové situaci, že tahle nejistá plavba je pro ně lepší než zůstat tam, kde jsou.
      • Ti nelegálové mají takový strach z války a chudoby, že utíkají co můží a přitom kromě svého mobilu zapomenou i na svoji rodinu a doklady. A Evropou díky tomu strachu utíkali ne do první bezpečné země, ale třeba až do páté. Tedy pokud to bylo zrovna náhodou Německo nebo Švédsko, že? *1* *1*
        • Tak jak by si reagoval ty, když každá první bezpečná země je přeplněná a nelze se uživit. Ti lidi rozhodně nechtějí být přítěží. Rozhodně nejde jen o mladé muže, spíš tak 1/3 muži, 1/3 ženy a 1/3 děti (tj. pod 12). Doklady paradoxně mohou být přítěží ve chvíli, kdy žijete pod zločincem jako je Asad. A země Vyšegradské čtyřky taky neskýtají bezpečí.
          • Chorvatsko, Slovinsko, Rakousko byly přeplněné? Víš, co je na vás sluníčkářích úsměvné, že lžete, ale tak primitivně, že to musí odhalit každý a to snad i malé dítě.

            "Do Řecka přicházejí hlavně Syřané, Afghánci a Iráčané (58 % jsou muži), zatímco do Itálie
            přicházejí Afričané, zejména Eritrejci, Nigerijci a Somálci (75 % jsou muži).
             První dotazníková šetření mezi příchozími do Evropy se omezují na Syřany a nejsou
            reprezentativní, nicméně dávají aktuálně nejpřesnější obrázek o uprchlících, kteří přišli
            v roce 2015.
            Příchozí jsou převážně mladí muži do 35 let, polovina svobodných a bezdětných. Jen 16 %
            doprovázejí na cestě jejich děti, 17 % doprovází manželka nebo manžel. Více než polovina
            (58 %) uprchlíků plánuje zažádat o sjednocení rodiny *1*
            • Studie přes rok stará na datech ještě starších a navíc celkem na vodě.
            • Tak tady máš ten zdroj, Rostíku. A kupodivu to není žádný Sputnik, že ty kavárníku? :-)))
              http://www.evropskehodnoty.cz/wp-content/uploads/2016/02/Profily-syrsk%C3%BDch-uprchlk%C5%AF-a-jejich-migra%C4%8Dn%C3%AD-strategie.pdf
            • Tak za prvé, trpaslíku, já nejsem sluníčkář.
              Za druhé. Ani v Chorvatsku a Slovinsku to není dobré, tam se jen tak na vlastní nohy nepostaví.
              Za třetí. Bez uvedení zdroje jsou to jen čísla. A zdroj podle všeho bude jasná propaganda. Tedy defakto žádný zdroj.
      • Sociální vyžírky a nemakačenka z Afriky. Skuteční uprchlíci ze Sýrie se tlačí v Turecku a i tam je jich cca 10% ze všech. Většina je z Iráku, Pákistánu a Afghánistánu. Jinak, co si zaseli...
        • Píše nemakačenko z České Republiky.
          Afghánistán, Irák a Jemen jsou problémy, na nichž mají místní jen pramalý podíl. Ostatně i Daeš je důsledkem intervence USA a Evropských států do Iráku. Turecko uprchlíky prakticky neuznává, i když ti lidi opravdu mají nárok. V Libanonu to dospělo do situace, kdy 1/4 obyvatelstva jsou uprchlíci ze Sýrie. Z toho důvodu jsou tito lidé(uprchlíci) nuceni jít dál, neb to už je velmi nestabilní stav.
          Afghánistán a Pákistán jsou v současnosti hodně nestabilní země, Afgánistán v důsledku minimálně čtvrtstoletí proxy války(SSSR proti USA, respektive Talibanu, dnes Taliban proti USA). Jemen je prvotřídním příkladem proxy války(Ve skutečnosti jde o skrytý boj Saudské Arábie(se zbraněmi Západu) a Iránu(spojence Ruska)). Sýrie je složitější, s Asadem tam nikdy mír nebude, ačkoliv jej tam chce Rusko a Irán(nebýt jejich pomoci, tak už tam dávno Asad není), Daeš je důsledkem invaze do Iráku, a pak jsou tu různé skupiny částečně osvobozující, částečně myslící na svoje zájmy(např. Kurdové).
          Ovšem země v Africe na tom zdaleka nejsou dobře, byť se o tom moc nemluví.
  • Chybí mi tu počet zachycených a vrácených do místa původu.. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Ani jeden...
  • To člověku pěkně vylepší dovolenou, když na pláži najde nějaký ten dobře vyzrálý mořem vyplavený kus...
  • Máá.....álo
  • ryby nakrmené a je klid
  • Když to přečteme a posoudíme,dojdeme k závěru,že za všechny utopené ve Stř.moři mohou Evropané.....Tím,že si pro migranty snad nejezdí na pevninu.A převaděči a mafie se nám smějí do ksiftu,neboť oni rejžují,doslova zlato za každého migranta.A že se jich přitom mnoho utopí?Jejich starost to není,oni inkasují dopředu.Tak co s tím?Tvrdě stíhat převaděče.Cha cháá,na to je Evropa příliš humanitní.
  • Každý produkt má své zákazníky...
    Produkt: když přijdeš budeš do konce života zajištěn finančně zdravotně a sociálně. Budeš mít svobody a žádné závazky nebo zodpovědnost.

    Zákazník: kdokoliv je ochoten za dozivotni blahobyt riskovat s pravděpodobností 1-2% smrt...

    Víte co je vrchol, že mi stále víc připadá že západníspolenost se znazi vyměnit industrializovanou Evropu plnou skládek za Afriku... Je tam teplo, solární energie zajistí vše od klimosky, dopravy, čisté vody, robotizovaneho pěstování rostlin atd. Jsou tam suroviny důležité pro moderní technologie, narozdil od Evropy, kde je tak max uhlí a uran. Navíc my cesi bychom tam mohli mít moře ;).... Jednou to původní občané EU zabalí a nechaj tady těm emigrantům zadlužené státy s vycerpanou ekonomikou ;)
    • Parazit bude vždy následovat svého hostitele.
  • čím víc se jich utopí, tím víc se jich zachrání=nebudou se pokoušet o přeplavbu Středozemního moře.
    čím víc jich Frontex z moře vytahá, tím víc se jich utopí - budou se o to pokoušet stále další a další.
    Je hezké číslo, že se utopilo 5098 a k tomu poznámka, že jich reálně bylo mnohonásobně víc. Takže takovéhle číslo je k prdu, protože nikdo neví, jestli jich bylo 20000 nebo 200000.
  • nevím zda mám plakat nebo se radovat
    • Dobré rozpaky *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit