Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Satirou…pár dílů s českými titulky – Amerika-Evropa-Ukrajina

    https://www.youtube.com/watch?v=712oMasf11A

    https://www.casopis-sifra.cz/video-vynikajici-satira-nemecke-televizi-grandhotel-evropa-muze-obcan-neco-ovlivnit-nijak-zadna-demokracie-jen-sami-lobbisti/

    https://www.youtube.com/watch?v=q0FIhgBY8Aw&feature=player_embedded
  • Na 650 000 ukrošů zdrhlo do Ruska, k nám pár tisíc
    • A teď tu o červené karkulce a nebo perníkové chaloupce.
      Uktrajinec je alespoň částečně civilizovaný člověk na rozdíl od rusáckého lidského povlu ví kde má možnost uplatnění jako člověk. Ve vychodostepní zemí rozvrácené komoušskou soldateskou pod vedením komoušskhé KGB-ckého skřeta putina to rozhodně není.
      Pokud chcete snad argumentovat "statistikou" vyrobenou v Kremlu, je to stejně relevantní asi jako když budete tvrdit že zombí z pražskho hradu mluví pravdu.
      • Oficiální ukropský data, víme imbecile Sajmone!
  • ono to tady naleze a jak má občanství místo práce začne vybírat výpalné. V hladové Rusi není už na kom rýžovat. Takže špíny mluvící v azbuce lezou k nám. Ve světě nemá nikdo rusáky rád. Rusák je slizský a podlý.V restauraci třeba v letoviscích Egypta to žere rukama a nezná to WC.Slovem odpad světa.Lebedí si to tady v kriminále.My platíme - rusák sedí. Pro to je třeba verbeži pořád připomínat, že tady ji nikdo chleba nepodá. Pro rusáka je zde připraveno jen opovržení a výsměch.
  • a copak se děje v armenii že nám o tom media nepíšou?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit