Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud se při pochodech DSSS nenechají uvedení strhnout ke slovním i pěstním soubojům s okolím a zařadí do svého programu sociální hesla jako,že kdo si dluhy nadělal,tak ať si dluhy zaplatí,tak obliba této strany bude stoupat.Je třeba začít důsledně hájit zájmy mladé generace.Hlavně neprosazovat valorizaci důchodů,pro ty důchodce,kteří pomáhali tuto zemi rozkrást a politickým šíbrům ke korytům.Je třeba prosazovat,že každého kdo se podílel na zbídačení této země,je nutno tvrdě potrestat.Aby tato strana nebyla nadále obviňována z rasismu,tak si dát do programu,aby stát zajistil všem Cikánům práci,jako to dokázali komunisté.Pouze zde je to riziko,že by,při prosazování tohoto požadavku, z řad protidemonstrantů,někteří Cikáni,začali masově zdrhat.
  • Liška dělá dobře :-))) všichni vidí jací kreténi ve straně zelených jsou. Alespoň je už nikdo nebude volit a bude zase o hovádka,( živený státem) méně. *11*
  • http://aktualne.centrum.cz/domaci/spolecnost/clanek.phtml?id=693770
    • Moc jsem nepochopil váš odkaz - pouze snad jste-li zastánce a fandíte-li cig...šům a tzv. "humanistům" - typu profláklého Kocába a spol. Nikdy jsem nebyl příznivcem, tím méně členem strany typu DSSS. Pokud ale bude pokračovat stále se rozšiřující trend - cikáni jsou bozi a vy všichni jim jen ubližujete, prisám-bohu jdu do toho taky. Jsem už v důchodovém věku a nechci zde po sobě znechat zem zpustošenou loupeživou násilnickou verbeží, které se nikdo neumí postavit. Policie měla řádně konat, ne jak je jejím zvykem pouze asistovat a hnát tu cik...skou pakáž hnát až by jim hořelo za zadky.
  • Nejsem v žádném případě zastáncem krajních řešení, ale aspoň někdo ukáže, že si od těch cigo..kých spra..ků nenecháme donekonečna srá..t na hlavu. Zářným příkladem co dokáže vypotit tzv. "humanista" byli "výblit..ky" Jílkové v jejím posledním pořadu, kde se svými cikán..skými kumpány - no nemá to cenu dál komentovat - takovou zrůdnost názorů se jen tak nevidí.
    A pokud se týká dnešního zásahu Policie - konečně ukázala, že ji nemáme jen pro okrasu. Bráni-li někdo řádně ohlášenému shromáždění musí počítat s tím, že dostane po právu "naloženo". A zelená Liška - proč tam leze a pak blábolí nesmysly - nebo, že by nástupce Kateřiny Biomasy au-au???
  • Proč by to měl být pochod extrémistů. Extrémisti jsou cikáni, kteří se chovají a žijí jako hovada, nepracujou, kradou, loupí. Vyhradil bych jim ten prasenčák v Letech, když o něj mají takový zájem. Na rozdíl od těch užitečných prasat by ho ale velmi rychle rozkradli a zplundrovali.
  • Tak a hoši do toho a pěkně po celé republice.
  • jen nechápu, proč si nějaký soudruh redaktor myslí, že dělnická strana sociální spravedlnosti je pravicová. Asi se jim nehodí pojem extrémní levice do jejich slovníčku politické koektnosti. To už jsem zažil za komunistů.
    Ti také s oblibou falšovali obsah a název.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit