Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je zajímavé, když protestovalo proti vládě Nečase a Kalouska 100 000 lidí, tak média papouškovala, že je to zpolitizované. Když vytáhne 300 křiklounů s červenou fanglí, tak jsou to hrdinové, kteří chtějí zachránit demokracii a odvolat neslušně mluvícího prezidenta. S tím, že by prezident měl vážit slova souhlasím. Ale rád bych si poslechl, jak se baví ti křiklouni a jestli jsou vzorem slušnosti, ono o jejich inteligenci hovoří i to, že po prezidentovi hází vejce. Jestli je toto ta demokracie, tak tedy fuj, to slušní lidé jistě nechtějí.
  • Kam se hrabou komanči se svou propagandou... Taky je to k smíchu.....Minule jste psali a taky v PL, že vše zorganizovala pražská TOP 09 s agenturami které pracovali pro knížete.( O majitelích agentur docela zábavné čtení, najděte si na netu). Mladí ťuhíci vesměs ještě bez občanky uvítali možnost si zařádit a dostat za to údajně i zaplaceno. Červené karty dodala česká paní z ambasády z USA. PL psaly o zakladateli petice s podpisy na Faceboku, tak jsem na to mrkl a vyklubal se z toho usmrkaný všeuměl, který sotva dokončil školu... ale podpisy jsem nějak nenašel. Nemám rád, když si z nás uplacení novináři dělají kozy. Je jasné že Vám prezident leží v žaludku, má svoje mouchy, ale je to konečně prezident zvolený přímou volbou lidem a ne mililonáři a podvodníky z ODS a TOP.
  • Téma je už trochu vyčpělé, tak malá pohádka nakonec...
    Byl jednou jeden prezident. Protože neměl mnoho pochopení pro jednoduchost a příliš se tím netajil, a protože navzdory módnímu politicko - společenskému trendu zůstával svůj, u jednoduchých a době poplatných nebyl v oblibě. A protože mezi nejvíce postižené obojím výše uvedeným patřili i mnozí novináři, stalo se, co se stát muselo: schytával to od nich hned dvojnásob - v rámci plnění zadání jejich zaměstnavatelů a navrch osobně - za otevřenou kritiku, kterou je častoval. A protože i hodně podprůměrný novinář ví, jak zacházet se slůvky, aby u čtenářů, posluchačů či diváků dosáhnul žádoucího, společným úsilím mediálních slouhů se prezidentův obraz začal měnit k nepoznání podle receptu: tohle se ignoruje, tamto naopak zdůrazní, i když třeba nejde o nic, co by nedělali jiní, a máme obraz hotov.
    A tak se, mimo jiné, u nás doma na náměstí objevila červená karta. Jenže to má háček, milí zlatí demokrati - tou kartou ve skutečnosti vystavujete stop právě demokracii, neboť demokracie je, mimo jiné, i povinnost snášet volbu většiny i tehdy, když se mi velmi nelíbí. A naopak v dané geopolitické konstelaci dáváte zelenou pro nástup další fáze šíření „svobody a demokracie“ v další zemi, která se sice coby kanónenfutr proti Rusku nehodí tolik jako Ukrajina, ale k Rusku a jeho trhům nemá zas tak daleko, takže když z ní nelze víc vytřískat, alespoň ji lze roztřískat - tak či onak nelze prodělat!
    Nabízí se otázka: jakpak se asi bude propagandou zpracovaným užitečným idiotům, hluchoslepým ideologickým dogmatikům či placeným kolaborantům líbit, až jim budou kolem uší hvízdat kulky a kolem nich padat k zemi jejich blízcí? Že je to nepravděpodobné? Pak je nanejvýš vhodné se poohlédnout malinko východněji - do míst, kam transatlantičtí „demokraté“ investovali pět miliard. Nebo si připomenout, jak, a to zcela nadčasově, definoval počínání mocných pošetilců Karel Kryl: „Dějiny, když tvoří se, pro hlavy na míse štkát nesmí se!“
    Takže už zbývá jen poslední otázka: NEzemáci - opravdu hodláte na mísu americkým zájmům přispět z vlastního? *3* *3* *3*
  • To je stovka krát stovka potištěných papírů zvaných USD + barevné papírky + transparenty. Těch 30600 USD stojí am. ambasádu tato řízená "demonstrace" proti presidentovi jiného státu.
    Za puč na Ukrajině, jak sami přiznávají, vycintali 5 miliard. Pak jim nemají chybět dolárky doma. A ovčané USA mlčí přesto, že s životní úrovní padají. Nejen jen oni sami. Šikovně přernášejí něco nákladů na svoje pohůnky, kteří se nechají - EU, některé země vých. Evropy vč. ČR. a další.
  • Obhajcovia práv a známi verejní činitelia Fínska podali na políciu Helsinki pohľadávku voči profesorovi svetovej politiky Helsinskej univerzity Teivo Teivainena, ktorý sa pokúsil zopakovať akciu Pussy Riot pri pravoslávnom Uspenskom chráme.

    Trestný zákonník Fínska zakazuje akýkoľvek druh poníženia viery iného človeka. Zakazuje taktiež nachádzanie sa v maske na verejných miestach a nepovolené mítingy. Ak Generálna prokuratúra Teivainena obviní, hrozí mu strata slobody do 2 rokov.
  • Demokracie znamená vyzdvihovat burana? To jsem dosud nevěděla........ *13*
    • Tak toho Karla a Míru už nevyzdvihuj a bude klid, Zuzi. *1* *1* *1*
    • Zuzana:jj právě proto čekám kdy budeš na nástěnce
    • Ty toho Čapisrale ještě nevíš *1*
  • ilir
    CENZUROVANÁ !!! DEMOKRATICKÁ DISKUZE--NAČ TAM TI ŠOURCI MAJÍ TO OKÝNKO A ZNAKY,KDYŽ JSOU NA DVĚ VĚCI !!!! NA KRAVĚNEC A NA NIC !!!!
    k..va,kdo jim to platí-??-ti odstříknutí zmetci POMAZANÍ VYPATLANCI to kradou z našich daní !!!!
    Ať jim to hradí ten bleck babrák obava ze svýho !!!Co všechno už nebudem z našich daní platit-léčení Kurdů,fašistů z ukrajiny,přestěhování z volyně,průvady teploušů,leseb,živit si vrahy a kriminálníky-důchodci a děti dělníků můžou chcípat,budem si platit multikulti musulmany,vykrmovat si a množit již 600 let se přizpůsobující etnikum,budeme si živit kchárl,kraďousky, komedianty,hopsandy-co ani tak neumí zpívat jako vystrkovat holou řiť bo kozy, ussamany co nám poroučí a další vyžírky.!!!!!
    Jestli se jim nelíbí pravda,byť upřímná našeho presidenta,můžou demokraticky a svobodně táhnou třeba do Sýrie,Libanonu,Avghánu,Pakystánu a dalších demokratických zemí !!!!
    Jinak když na to nemají prašule,ať sedí u vody a krmí racky,ryba bo husy a nedělají bo, rdel po ulicích-NEUKLIDÍ PO SOBĚ JAKO TI 600 LET SE PŘIZPŮSOBUJÍCÍ A NEZAPLATÍ ANI TEN ÚKLID PO NICH...'''
  • Výsledky demokratických svobodných voleb jsou jasné. To, že se to některým nedemokratickým živlům nelíbí, je logické. Tak si alespoň za těch pár stříbrných, které jste si vydělali u Santa Klause za to diivadýlko, užijte v "Mekáči". *1* *1* *1*
  • zelenou kartu panu presidentovi můžete zadat sem: http://www.petice24.com/petice_za_podporu_miloe_zemana
  • tomu na Hradě pořád připomínat že ožhrala který kope za Rusáka není naším presidentem.Jeden krade propisky druhý čistý ožunk - to jsme si teda pomohli.Co ještě tady ten nadělá ostudy!
    • A te před nimi lhal a lhal všem obyvatelů a nechal se prý platit revanšisty. Ten an hradě kope za nás, tak držte huby a utrácejte těch 30 stříbrných, co máte od................................

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit