Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Macron, Merkelová a spol. neuznají svá fatální pomýlení, zejména v otázkách nesmyslné vítací politiky. Proto i budoucí summity evropských států budou hodně problematické.
  • zahulíme uvidíme

  • "Počkáme a uvidíme" je jediná skutečně reálná strategie panáčků z Bruselu. 

    Nevím, čemu se Kumul a ostatní diví? Že je to věc zemí mimo ČR? Ale dávno ne!!!

    Vaše děti nechodí do školy? Nevidíte co se tam učí? Jaké multikulti kecy jim vhání do hlaviček pod tlakem? Jak v nich budují "politickou korektnost" jak je důsledně vedou k "zaujímání žádoucích postojů?"

    Kam se hrabala třídní výchova za komárů. 

    Podívejte se, co se učí na politilogických katedrách na VŠ, jaké práce jsou výsledkem úvah středoškoláků na různých soutěžích?

    Podívejte se kolik je ziskových neziskovek, kde jako prasata na krmníku tyjí ti, kteří neumí nic jiného, než žvanit......

    My už dávno prohráváme doma - a tak budeme dál čekat, abychom viděli. Raději to nevidět!

    • Ty panáčky a také panenky z KSČ(m) jsme si do Bruselu sami zvolili.

      • josef.chmela

        Ty svoje fóbie tu neustále nemusíš prezentovat, my už tě totiž všichni známe jako pořádně zamindrákovaného kecala. Ty bys byl totiž schopen se vymlouvat na komunisty i kdyby ti tajfun za 100 let zničil barák.

        • Soudruhovi se nelíbí pravda?

          • josef.chmela

            Jsi už trapný a k smíchu.

  • Prej nás mamánek Macron chce vyhodit ze Schengenského prostoru protože nepřijímame uprchlíky.Si dělá erdel , na rozdíl do Francie nám nikdo nestřílí v rokáči a vyhodit by měly spíše Francii.Takže na rozdíl od toho namachrovaného slizounka máme děti a ne pejska a Evropa je Evropanů a Česká republika Českých občanů a ne Francouzů.To je jako když jim mrvíme výplaty ve Francii, ale o tom že by jejich firmy ve východní Evropě platily stejné mzdy o tom ani slovo.

  • Za vším stojí nebývalý příliv islámských uprchlíků a "uprchlíků" a tím  islamizace Evropy. Co se se slimákům nepodařilo vojenskými invazemi, to se jim podaří přes p.nisy a v.giny. Jejich cílem je zcela zjevně vydrancovat Evropu a pak ji poislamáčtit.

    Therese May a její stoupenci to pochopili a chtějí to řešit brexitem, opíraje se o the feeling of the splendid isolation. Jenomže nechápou, že to by možná šlo před sto lety, ale dnes je to z deště pod okap.

    Největší problém je přelidnění Zeměkoule, což vede k narušení přírodní rovnováhy a tím i ohrožení budoucnosti homo sapiens sapiens. S tím také souvisí přílišná benevolence vyspělých zemí vůči etnikům, která sice mají vzhled homo, ale chování živočichů na nižší úrovni vývoje.

    • Proto v GB mlátí Poláky a v Londýně jsou již 25 let čtvrti kde neplatí evropské právo.Ty taky můžou tak akorát držet papuli.Zabít Čecha se může beztrestně ,ale chran buh kdyby to byl třeba Pakistánec.To by bylo zase rasismu .Teda oni si radši troufnou na východoevropany neb mlátit nějakého islamistu tak jim jeho souvěrci podřežou krky a vypálí pub i s hospodským.Svět se opravdu zbláznil židi válčí a chrání rasu a Němci obchodujou a vytváří multikulti socialismus.🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit