Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Já se divím, že s některými stranami stále obchodujeme. Možná mají plný měšec peněz a jak se říká "pecunia non olet" – peníze nesmrdí. Nicméně zase za každou cenu se namočit do kdejakého hochštaplerského kšeftu? Tohle fakt asi není nic pro mě. No, každého věc. Já jsem byl vždycky člověk, který vedle profitu řešil i morálku.

  • Z hlediska faktů naprosto nicneříkající článek mající jediný cíl, pošpinit Zemana a zpochybnit čínské investice.
    Autor v něm neuvedl jedinou skutečnost, která by vedla ke zpochybnění původu peněz. Jen nějaká větička z ČNB, kterou autor obšťastnil přívlastky jako "důvěryhodná, respektovaná a ve věcech finančních dobře informovaná instituce".
    Když se někdo podepíše "Ústav nezávislé žurnalistiky" musím se tomu smát.
  • úplně trapné téma. Copak jste dříve zkoumali, kde se vzaly prachy, za které se tady postavily super hyper markety? Nikdo nikomu neříká, aby se porušťoval nebo počínšťoval. Ono mezi dnešními lidmi to vypadá spíše naopak. Mnoho mladých už ani neumí pořádně česky, stále více se používají anglické výrazy až v nesmyslných spojeních.
    Tyto články teď určitě budou častější. A pisatelé jsou tupci protože neví, čí hru hrají. Na Západě je běžné, že se obchoduje na obě strany. Jenom nám tu budou vnucovat názor, že s Východem je nebezpečné obchodovat a jednat. To proto, aby tam sami pak naklusali a obsadili sami pozice. Tak tomu bylo od počátku 90.let mnohokrát. A smutné je na tom to, že mnozí novináři, od kterých bych čekal určitou míru inteligence a erudice, se nechají do této špinavé hry vtáhnout
  • Porušťování Česka jsme zažili. Že by nás teď čekalo počínšťování? To b znamenalo, že míst azbukou bychom museli psát čínskýma znakama *6* *7* *8* *9*
  • Tenhle chcípající z.m,r.d je schopen jakékoli sviňárny,
  • Nakupují z úroků za Americké dluhy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit