Přejít na výpis diskuzí

Podivné gastrotrendy letošního léta: Majočup i alkoholové maršmalouny

1.7.2018 15:00
red 3 příspěvky

Zkusil ji snad každý, kdo si občas pochutná na fast foodu. Není těžké ji vyrobit, přesto omáčku známou také jako "holadský sós" nebo "ruský dresink" uvedli na trh jako úžasnou novinku a vychytávku. Řeč je o majočupu, tedy kečupu smíchaném s majonézou. A není to jediný podivný gastro...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy
    Heinz nevymyslel nic nového. Tato kombinace se používá již léta na grilovačkách, na kterých jsem byl účasten🙂
  • Připadá mi to jako složení letošní naší vlády. Je to majočup promíchaný s alkoholovým maršmelounem. 😀
    • 😀😀😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit