Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tiscali cenzura i tady...?!

  • Je to skoro jedno.
    Před volbami zase média rozpoutají ideologické orgie a masáže všeho druhu. Jeden skandál za druhým. Zase jako fotbalový zápas. Osudové okamžiky!!

    A přitom jsou jenom dvě alternativy. Buď zůstanou u vesel staří zloději nebo je vystřídají jiní.

    Z louže pod okap. Vy se perte, já s dovolením projdu. 

  • Bacha na Reichla. Je to léčka. Je to Havloid. Na demonstraci měl na tribuně několik havloidů. Mohu uvést jejich jména. Na začátku svého vystoupení se vymezil vůči Rusku. Znalý pozorovatel uvedl, že má čich na přítomnost například policistů v civilu mezi demonstranty. Ti tam téměř nebyli, ale bylo jich dosti na nedaleké jiné demonstraci, kde demonstrovalo jen několik desítek osob. Mezi přítomnými demonstranty bylo podezřele málo uniformovaných policistů. Byl tam mezi nimi ovšem spatřen občan v kukle. Policisté se náhle v hojném počtu vyrojili na schodech Národního muzea - kde to už demonstrace nebyla, a natlačovali se na pokojné občany, provokovali. Na schodech neměli civilní osoby kam ustoupit podle výzev policie. Jako to bylo za Palacha ? Je to další habaďůra na lidi. V příštích volbách proto volit raději Paroubka nebo Babiše. A nevěřit demagogickým předvolebním průzkumům Kantaru. Lže se všude.

    S takéobčany z opačného politického nebo intelektuálního břehu nediskutuji a mnohé z nich ani nezačínám číst. To už by bylo smysluplnější učit se přibouchnout otočné dveře.

  • ANO by si mělo dát pauzu. 

    PČR to prostě nestíhá, nemá čas jen ty jejich hnízda a dotace a chcíplé ryby a covidové nákupy a ........je tu taky ruská mafie, krádeže, domácí zabíjačky a spousta věcí kolem Hradu.

    • Diwa

      wallo : Buď tam u toho chastáš nějaký šňaps, nebo to hulení tě dostává do jiné dimenze !!! Asi většina z nás nepochybuje o tom, že i strana ANO má své "mouchy" ! Nicméně nám všem tady vyjmenuj lidi, nebo strany, které jsou tak křišťálově čisté a nemají jediný problém s penězi všeho druhu ! Takové strany a lidi ve vládě prostě nejsou.....bohužel ne všechno se vytáhne ven na světlo světa. Krom toho, nejsem příznivcem ANO a dalších těchto politických stran, ale ANO v životě nesebralo důchodcům peníze, ba naopak a hlavně ANO rozhodně není příznivcem Ukrajinské vlajky ! Na politiku všeobecně můžeme mít všichni tady na diskusi různé názory a určitě máme, ale pokud mohu srovnat tak radši ANO než pakáž fialové barvy, kteří nemají stud sáhnout důchodcům na peníze !!!!

  • cindy

    Kolikpak cinklo miiónků agentuře Median za tuto špínu???

  • dzixy

    Jak se manipuluje s informacemi je vidět na různých průzkumných agenturach. U jedněch vyhrávají "modří" u jiných "červení". Podle potřeb zadavatele. Parametry a skladba recenzentů si určuje zadavatel a potom podle toho i výsledek. Nejlépe je počkat, a volby, HIN ukážou co je co, a kdo je kdo a vítěz.

  • No tak vznikne šestikoalice. Všichni proti Babišovi!!
    Mobilizace a tak - to bude masáž od Seznamu a Fora24.
    Němcová bude štkát na Instagramu, Mareček Bendů poučovat a patologický polointeligent Novotný bude Čechům nadávat do nevděčných zm.dů, které by to chtělo střílet. Tahle elita Babiše jistě porazí. Kde ale zůstane rozum a slušnost? 

    No, máme se na co těšit. 

    • Babiš a ANO by udělali moc dobře, kdyby vůbec nekandidovali. 

      Zajímalo by mě o čem by ten fialový sliz povídal. Něco by slíbili, potom by to zrušili. Tradice jsou tradice. 

      • 1 + 1 = ?

  • Kantar nebo Median,prašť jak uhoď 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit