Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skandální rozsudek. Navíc pomíjí základní zásady logiky!
    Ale co můžeme čekat...
    Můj příbuzný byl v Osvětimi, ukazoval mi i to pověstné vytetované číslo - a přesto nechápu, proč by pan Stwora měl být nějak trestán za svoji záslužnou činnost.
  • jestli si dopr*ele myslíte, že žijete v demokracii tak se pletete. Stejně jako komunismus tak ani demokracie nemůže fungovat dokud člověk bude člověkem to znamená že se bude snažit všechno očůrat a ukrást, ačkoli to mnohdy ani nepotřebuje a nenaučí se dodržovat určitá pravidla. I tak je demokracie jen pro ty co si jí mohou koupit.Potom se tento pojem mění na anarchii protože se dá koupit jakýkoli posun pravidel a matinelů. To si račte uvědomit.Z toho vyplývá, že demokracie je nefunkční prázdný pojem.
  • Za lhaní by též měly soudy trestat všechny naše politiky,kteří slibovali kapitalistický ráj a zapoměli lidem říci,že ten bude pouze pro zloděje.Tresty by pak měly být nepodmíněné.
  • Zdá se, že židovská pakáž zkouší, co všechno si může v této zemi dovolit. Svobodu slova máme zaručenou ústavou, ale nesmíme mluvit o holocaustu? Co to vlastně je, ten holocaust? Objevilo se to někdy po 89 roce a bude nám omezovat naše práva?
    Kdo je soudkyně, která potvrdila tento rozsudek? Kdo je člověk, který udal Stworu? Kdo je anonym na telefonu, který znovu udal Stworu na telefonu 158? Je to příprava na jeho uvěznění?
    Kdo za tím stojí? Zidovští grázlové, kteří si tu chtějí diktovat?
    Ať se všichni seberou a jdou do své země, kterou si vydupali a ukradli. Nás tady mistrovat nebudou!
    • Ale budou nás "mistrovat" stejně jako cikáni pod ochranou fízlů placených z našich daní a úplatků *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit