Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zaměstnanců fastfoodů je u nás pár stovek kousků.

    Kdy se, vy komedianti ze SÚIP, podíváte na pracovní podmínky řidičů z povolání, kterých jsou desítky tisíc a jsou nuceni pracovat prakticky pořád?

    I ten největší tupec z kontrolorů musí jednoduchým výpočtem u velké dopravní firmy zjistit, že je to jeden velký podvod.
  • teď jsem tam jedl a žádná kamera v hambáči nebyla *1* *1*
  • Co je americké stojí za houno známá věc
  • Stali se z nas menecenny,otroci,fovl,ziveni ochucovadly,E,same vsude sizeniny,klesli jsme ve sem na nejhorsi pozice...Jsme tu oblbovani,klamani,ozebracovani,samimi sizeninami atd...Venku se dela osm hodin,kvuli zdravi,vikendy volne.rodiny chodi do kostela,cukraren...,odpocivaji..,venku nesmi viset pradlo.Venku je levneji,vic si koupi,maji o moc vyssi platy,co my.Mohou zdraveji zit,maji kvalitnejsi jidlo atpod..,co se deje zde,by tam neproslo..,je tam slusnejsi mentalita,jine chovani...Paraziti zde znicili zem,ekonomiku,vse,lide zivori na jejich nenasitnost penezi a posty,nic lidem skoro nezbylo,bude hur....
  • Příšerné podmínky mají pracovníci i jinde, ne jenom v rychlém občerstvení...
  • jakmile padne všechno pustit z ruky, ale všichni, potom to půjde.
  • Výsledek 25 let kapitalismu JE 80% ŽEBRÁKŮ.
    Německo: od 2015 je uzákoněna minimální hodinová mzda 8,50 €, Lucembursko 8,69 €, Francie 8,03 €, Nizozemsko 7,96 €, Irsko 7,65 €, Belgie 7,48 €, Británie 7,36 €, Řecko 3,86 €, Španělsko 3,78 €, Malta 3,35 €, Slovinsko 3,03 €, Portugalsko 2,62 €, ČESKÁ REPUBLIKA 1,58 € ... Z pohledu reálné minimální hodinové mzdy. V TÉTO ZEMI JE 80% ŽEBRÁKŮ, což je zřejmě světové unikum (a je třeba dodat, že ceny výrobků a služeb jsou stejné a mnohdy u nás vyšší než v těchto zemích!). TAK KDO TADY Z NÁS DĚLÁ BLBCE
    • .........má pravdu ten chlapec......kdo z nás dělá blbce snad všichni víme,nebo né.... ale co s tém???????...................
    • Jenom jdi do hajzlu, kuvo bolševická! Do 1989 bylo u nás 15 milionů komunistických otroků, kteří nesměli otevřít zobák! Moc neprovokuj, abys nedostal do koulí!
      • otroků?no s odstupem 24let bych řekl že raději ten otrok před rokem 1989 než chudák na ulici 2014. *7*
    • Nezbývá mi než s vámi souhlasit a to se pořád zavádějí další a další poplatky.Čekám jen,kdy mi namontují na okno počítadlo a budu platit za větrání bytu i přesto že pocházím z Karvinska a většinou se zde nedá dýchat.Kdy už se konečně zbavíme Kalousků,Bendů a jim podobných pokrytců,lhářů a loupežníků.Vždyť tady dosahují platy minima z minima,za 200 odpracovaných hodin jsou lidé rádi za 10 000 kč čistého i méně.O pracovních podmínkách ani nemluvím.Kde je ta minimální mzda 23 000 Kč?
    • V katolických zemích se v neděli nepracuje, super hyper mají zavřeno, u nás se maká a někde non stop. Ovšem my máme podle nich malou produktivitu práce, proto musíme makat za mizerné mzdy, platíme v bankách poplatky, které v té západní EU neplatí, protože tam si to nedovolí a tak rejžují cizí banky na nás ač jsou u nás x-krát nižší platy, mobilní operátoři opět u nás mají tarify pro nás vyšší než v té západní části, potraviny a jiné zboží je levnější v Německu, i jeden km dálnic je v Německu levnější o třetinu než u nás i při vyšší mzdě, tedy vyšší náklady než u nás. .

      Protože české ovce si to všechno nechají líbit, tak z nás donekonečna budou dělat blbce.

      Telička a jeho firma v době sporu o byty OKD inkasovali od Bakaly desítky miliónů .

      Šmejd Telička, který jako eurokomisař a protekční fracek z komunistické rodinky nám v EU zabezpečil takové podmínky, že po vstupu jsme se stali nekonkurenčními v potravinách a drtí nás Polsko, protože ty neměli Teličku a dojednali si výrazně lepší podmínky než my. Babiš křičí jaký dluh stát má cca 2 biliony a přitom prosazuje Teličku opět jako eurokomisaře, a nevadí mu, že díky Teličkovi, jsme se stali v potravinách nesoběstačnými, dovážíme více než 50%. Stát jen na potravinách ročně zvyšuje tento státní deficit v řádech desítek miliard. Kolik blbů se v ČR najde, aby ANO i s gaunerem Teličkou volilo, místo, aby ho totálně vykroužkovali nebo ANO vůbec nevolili?
    • co kecáš osmdesát procent, to je lež, je to devadesát procent.
  • A nejen fastfoodů. Ale nedivme se, když zde bují kapitalizmus viktoriánské doby, robotárny, sledování, vydírání a zastrašování zaměstnanců. Nu což, to jsou ty světlé zítřky, co nám Václavové slibovali.
    • Oba Václavové byli největší zlo pro naši zemi,jeden už chválabohu prdí do hlíny a druhý půjde doufám brzy za ním i se svým institutem.Klaus je největší gauner novodobých dějin a možná dějin vůbec,nechal rozkrást a rozprodat téměř celou naši zemi.Doufám,že se bude smažit v pekle.
  • nejhloupější národ jsou češi,nechaj jsi vše líbit,,,
    • Nemůžeš soudit všechny podle sebe a své todiny.
    • Tak. Jen hlupák pracuje v takových podmínkách.
      • Kláro,vy zřejmě nic nevíte o samoživitelkách a lidech v regionech s vysokou nezaměstnaností.Vás se asi chudoba netýká,sytý holt hladovému nevěří,vy přesně zapadáte do kategorie našich politiků,kteří o problémech běžných lidí ví kulové,bez urážky.
  • To teprve něco uvidíte, až začne v ČR fungovat AMAZON *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit