Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • podali trestní oznámení ..., ale za sebe, ne za mě, já jsem jako podnikatel nikdy krást nepotřeboval
  • 27 let tu naši podnikatelé - podnikavci kradou pod záštitou různých vlád. Teď, když jim to někdo trochu znepříjemní, tak je podle nich podněcovatel k nenávisti. Nepotřebuji k tomu Babiše abych nenáviděl naše podnikatele - podnikavce.
    • Veď všici kradnú, ako hovoril hen ten bača, že ÁNO.
  • V našem státě šíří nenávist a to už od počátku volebního období,hlavně dva darmožrouti
    a to alkoholik Kalousek se svými soukmenovci s TOP09 a jeho sekundant Fiala z ODS.
    Jenomže je velmi pravděpodobné,že oboum zbývá už jen pár týdnů a oba i se svýma partajema vyklidí svá "teplá hnízdečka" ve Sněmovně.Všichni slušní občané na ten okamžik
    netrpělivě čekaji.
    • soudruhu BTW, tvoje ženské nicky jsou pravděpodobně důsledkem tvé potlačované homosexuality *3*
      • ... já ráda mužské nicky, vždyť jsem Simča!
    • horší je alkoholik Becherovič a jeho spojenec fašista Bureš
      • ... si dokonalý blbec, se kterým se nikdo nebaví, tedy jenom srovnatelný blbec :)))
  • Ať si žalují stejně vyhraje volby :D
    • Taky se obávám, je zde dost gaunerů, kteří se s ním spolčí, aby si mohli taky nakrást a dost tupců neschopných postarat se sami o sebe. A pak budou po hospodách remcat, jak je na ně ten "babišismus" zlý.
      • Stejná otázka koho bys tam chtěl? Obhaj ho?
        • Já hlavně vím koho volit nebudu.
          To budou především komunisti, toho zla tady napáchali za své vlády víc než dost a jejich existence dokonce porušuje zákon o protiprávnosti komunistického režimu.
          A pak nebudu volit ÁNO, což ani není žádná strana s politickým programem, ale prý jakési "hnutí". V parlamentní demokracii kandidují poslanci za stranu s jistým programem a ne nějaké "hnutí" (mysli či čeho). Jedině co Babiš nabízí je to, že chce "řídit stát jako (svůj) podnik". A to je projev fašistického myšlení. A kam vede fašismus, ať už je hnědý, rudý (komunismus) nebo "babišoidní", to všichni soudní lidé vědí.
          Takže volit budu to nejmenší zlo. Co to bude, to se uvidí.
          • Tak s tím nelze souhlasit. Fašismus vede k pořádku, osobní odpovědnosti, hrdosti a úspěchu. Podívejte se, co dokázal Hitler za 15 let udělat ze zubožené země, která prohrála válku a zmítala se na pokraji občanské války (díky rudým). Jeďte do Berlína a navštivte bývalé letiště Tempelhof - tak vypadá dílo fašistů: ještě po 85letech fascinující. Předdruhoválečné Německo mělo nejlepší techniku, nejrozvinutější průmysl, nejskvělejší kulturu... skvělou kinematografii - proto jsou filmy Leni Riefestahlové, jako je "Triumf vůle", dodneška v trezoru - aby náhodou někoho neinspirovaly. Bolševismus založený na tom, postavit do vedení neschopné, vedl jen k úpadku, destrukci, nihilismu a bídě pro všechny. A to, co dělá Babiš, to je jen obyčejná zlodějna, proti které hubou bojuje a sám ji provozuje v největším, nadnárodním měřítku. Je to jen velmi schopný parazit, nic jiného. S komunismem ani fašismem to nemá co dělat.
          • ... to nikoho nezajíma, blázne :)))
          • ... zase si dělám kozy a vy mi to věříte, samo, že volím komunisty, jako máma s tátou, ti je volí celý život!
  • Tak se to tu začíná pěkně vybarvovat. Každý zloděj, kterého se dotklo EET začíná být podrážděný a podává žaloby na člověka, který mu ty jeho zlodějny de facto zatrhl! Opakem by mělo být pravidlo, že ten, kterému se dokáže nactiutrhání podávání žaloby, by měl být sám postihnutý!! Chci věřit, že ta pakáž na své rejde dojede v okamžiku, kdy Babiš bude premiérem!
    • A jak je to s těmi korunovými dluhopisy, jejich zneužití taky zabrání EET?
      • ... na to ty nemáš, troubo :)))
      • O jakém zneužívání mluvíte? Zákon to umožňoval a využilo to cca 500 firem. Položme si spíš otázku, proč takový zákon tady vůbec byl. Proč Kalousek a spol. umožnili vydávat korunové dluhopisy, které nepodléhaly zdanění, a pak když je Babiš chtěl zpětně zdanit, tak s tím nesouhlasili. Jednoduchá odpověď: Kalousek a spol. umožnili vydávat korunové dluhopisy firmám, kde jsou anonymními akcionáři a firmám svých kamarádičků. Proto je nechtěli zpětně zdanit.
        • skoda že ty dluhopisy nemusel psát růčo a na papír,to by ho to přešlo
  • Všichni víme, jak podnikatelé ať už drobní nebo větší dělají svá "daňová přiznání". Jednoznačně si stojím za názorem, že smyslem EET není likvidovat podnikatele, ale narovnat podnikatelské i nepodnikatelské prostředí. Ten kdo kvůli EET skončí, tak jen proto, že podnikal nečestně (šmelil). Toho, kdo přiznával své příjmy před zavedením EET, se to dotkne pouze v tom, že musí nakoupit systém na evidenci tržeb, což si započítá do svých výdajů a sníží si tak daňový základ. Poctivého podnikatele (a jsou i tací mezi námi) se to dotkne minimálně. Systém před zavedením EET byl nespravedlivý. Zaměstnanci a někteří podnikatelé platí poctivě daně a pak tady je skupina podnikatelů, která šmelí a nepřispívá/"přispívá" málo na chod státu. Přitom i ti, kteří šmelí, využívají státní správu, jezdí po silnicích, využívají zdravotnictví, jejich děti chodí do státních škol atd. Nechápu, proč někteří na chod státu přispívat musí a jiní nemusí. Samozřejmě nejvíce řvou ti nepoctiví šmelináři, kterým se zavedením EET sníží vyšmelené příjmy. Na závěr napíšu tohle: Uráží mě, když v 21.století dostanu v restauraci nebo v obchodě ručně vypsanou "účtenku". Nemá snad majitel na to, aby si pořídil tablet s tiskárnou a k tomu software? Podnikatelé nadávají na Babiše kvůli tomu, že si musí pořídit tablet s tiskárnou a softwarem na evidenci tržeb - to je výsměch! Bydlím a žiju v Německu a nezažil jsem tady, že bych dostal ručně vypisovanou "účtenku". A taky vám řeknu, že mi Češi bychom klidně Němce mohli bez problémů dohnat i předhonit, brzdí nás však šedá ekonomika a vychcanost. Dokud nezměníme naše myšlení, nikdy toho nedosáhneme. Proto volím Babiše a věřím, že jeho vize v lepší Česko bude naplněna. Ostatní politické strany nevolím proto, že měly dostatek času dokázat, jak jsou "schopni" řídit tento stát jako ne-firmu. Vás, co nemáte rádi Babiše dokážu pochopit pouze v případě, že budete volit někoho jiného než KSČM, ČSSD, ODS, TOP09. V opačném případě otevřete oči a vzpomínejte, co se tady dělo v letech 1992-2013. KSČM nevolím z principu viz. 1948-1989.
    • křivák něco rovná jo tak to si roura bez konce *1*
  • Já jsem zaměstnanec a jsem pro eet ať je pořádek. Když musim platit superhrubou mzdu tak ať drobní podnikatelé platí daně. Dobře vím jak to chodí. Kde není eet tak se daně nepřiznávají. Chodil jsem u nás do hospody a účtenku načmáral číšník na kus papíru bez kopie nebo u holiče se střihalo bez účtenky a někde zboží bez účtenky rovnou nabízely atd. Tak si nechte vaše žaloby. Tyhle žalobci budou moc po volbách tak akorát bezmocně bouchat pěstičkama do země a to je ten lepší případ, protože jestli se na české politické vychcánky *12* naštve kvůli aktivitám proti Andreji Babišovi také Pán Bůh tak skončíte nabojišti protože všichni američané chrání Polsko a ruskou armádu na vašem území zastaví Němci.
    • Já si od zavedení EET vozím holiče domů a ještě pozvu kamarády a holič nás ostříhá doma. Ty jsi zaměstnanec protože by jsi se sám neuživil. Mně je úplně jedno zda dostanu nějakou účtenku, co děláš s účtenkou schováš si ji doma na horší časy, že ti ji třeba někdy Babiš proplatí? Babiš je populista, který nemá naprosto žádný přehled, proč lovecký salám s Babišovi firmy je pouze separát co se hodí akorát pro psy a to ty schvaluješ jeho podnikání, kterým ničí tvé zdraví a ještě tě okrádá. Proč Babiš svým prodavačkám a zaměstnancům platí minimální mzdu aby on sám se topil v miliardách to jsi ještě nezjistil? Jdi pracovat pro Babiše za nuznou mzdu a potom uvidíme jak budeš mluvit.
  • Zloději kteří přivedli republiku k dnešnímu zbídačení kviční strachy z Babiše.
    • No určitě protože přichází extra zlodějandrej.
  • Tak nevím jestli každý podnikatel ale kdekoliv kde jsem dělal si vedoucí podnikatelé dávali do odpisu z daně prakticky cokoliv od osobního auta až po potraviny s tím že to "jako" souvisí s jejich podnikatelskou činností :). A asi každý ví jak fungují pracovní agentury které něco jiného vyplatí na ruku (ne na účet) a něco jiného si dají do účetnictví. Dělají jako kdyby to bylo v Čr nějaké tajemství :D.
    • Teda pracovní agentury se rozmohly zejména za vlády socanů a Bureše a všimni si dobře jestli se ten zas sran bureš se někdy opřel do agentur,tak jak se tady zas srala země za slabé koruny tak to tu ještě nebylo,a pracáky schání duše pro agentury a píší čistého a každý trochu vzdělaný člověk ví že čistého se odvíjí kolik máš dětí ,hypo,manželku apod.tak jak může někdo lákat na čistý výdělek a bejt uředníkem na pracáku..To rozhodně neudělali živnostníčci,ale právě lidi jako bureš a spol.tak otevři oči a uvidíš že takový švarc systém proti tomu bylo zrnko písku na Sahaře.30% obyvatelstva je slepá no a stačí kecy přivandrovalců jako bureš a pitomio a už volí.Von jako komunista ví že nejsnašší je se pustit do těch co nejsou moc bohatý a není jich moc pohromadě a vyzdvihovat ty co jsou na někom závislí a závidí a votomtoje.Bureš nic neobjevil pouze cestu k moci okopíroval a dal tomu šmejd marketing a ten funguje.
  • Zástupci podnikatelů se musí postarat o zrušení EET co nejrychleji, ještě před dosažením termínu ročního fungování. Jinak hrozí, že pokud se po roce fungování ukáže, že EET je v plusu a stát byl předtím okrádán o velké prachy, tak potom si už žádná strana netroufne EET zrušit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit