Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak kvalitní maso, tak kvalitní personál......😛 

    Pívo za 65, oběd málo kde pod 300,-Kč, palec v polívce a ukoptěný kuchtík. Česká gastronomie pláče!

    A samý poctivý podnikatel!!😇

    Zrovna včera jsem se zastavil v restauraci blízko Betlémské kaple. Když jsem zdvořile požádal (bohužel česky) číšníka ještě o jeden cukr do grogu, tak na půl úst(česky huby) utrousil "a do cukřenky by jste to udělat nechtěl?"

    2 grogy - 190,Kč za teplou vodu s nádechem rumové tresti....

    Něco shnilého je v restauracích pražských - a nemusí to být vždycky polské maso......

  • český podnikatelský zloděj je stejný jako polský, evropský ..jsou beztrestní a chamtivost je hlavní motivací , zrušením nucených výseků podnikatelský zloděj  vám klidně prodá cokoliv ,jediné co pomůže jsou přísné tresty vysoké likvidační pokuty zabavení soukromého majetku podnikatelskému zločinci 

  • O České republice se dlouhodobě mluví jako o odpadkovém koši Evropy.. Řada testů ukázala, že v českých obchodech zákazníci nakoupí potraviny s odlišnou kvalitou než nakupující v zahraničí. O tom, že je to stále pravda, se přesvědčil i magazín dTest.

    Zdroj: https://moneymag.cz/magazin/10654-stejny-obal-jine-slozeni-je-cesko-odpadkovy-kos-evropy

     I ze Slováků dělají popelnici Evropy Stejné výrobky na Slovensku a v Rakousku mají jiné složení

    www.vitalia.cz/clanky/i-ze-slovaku-delaji-popelnici-evropy/

    Stejná značka, stejný výrobek, ale jiné složení. Téměř u poloviny testovaných výrobků laboratorní testy potvrdily, že v Rakousku jsou zdánlivě totožné potraviny nadnárodních výrobců kvalitnější než ty, které se prodávají na Slovensku.

  • No co co co co....? Kapitalismus v praxi. Tvrdý zisk za každou cenu bez omezení....kdyby Poláci kuchali a prodávali bezdomovce, věřím tomu, že to v současném režimu za levný peníz někdo koupí a bude prodávat "V AKCI" anebo jako Top minutky.....překvapuje mne, že to ještě dnes někoho překvapuje....🙂

  • Pokud se objektivně prokázala tato skutečnost, tak dělá ten podnik moc dobře.

    Zvážit, jak ukončit činnost, omluvit se pokorně všem, které krmil hnusem z Polska a v klidu se uklidit.

    Pokud je mi známo - u našich sousedů v Německu by si provozovatel takové knajpy balil svých pár švestek a šel prodávat do trafiky.

    U nás se bude podvodník soudit. 


    • Pozn. Pokud se tato skutečnost objektivně prokázala. 

      Za to, co prodává zodpovídá jednoznačně provozovatel. 

  • KIMCID
    😂
  • 5Bo.Ka.8

    Hrozně rád bych věděl kam jde maso,které se prodávalo na NUCENÝCH  VÝSECÍCH ještě po devadesátých létech.Klaus prohlásil "TRH SI VŠE VYŘEŠÍ SÁM",takovouhle hovadinu by neprohlásil ani Lojza Maříků.Proč dosud není aby musel každý dokázat jak nabyl  majetek a kolik z něho zaplatil DAŇ ??    Přední hovězí maso se prodávalo za 17kč a dnes líčka dovoz z Irska za 270kč kdo dokáže odkud opravdu maso JE ? ? Nejvíce masa z Nuceného výseku se prodávalo do hotelů a restaurací (na svatby) to se dělali MILIONKY ! ! ! 

    • Nucené výseky byly zrušeny, nucené jatky byly zprivatizovány a zrušeny nebo převedeny na jatky normální. Maso z nucených porážek se odváží do kafilerie, není určeno k lidské spotřebě.

      Předpokládám, že podobný průběh měla transformace i v Polsku a ony de facto nelegální porážky nemocných zvířat s následnou distribucí jsou potom normální přestupek, případně normální trestný čin.

  • havlopakáž dává lidem dobré rady jak musí nakupovat jen to správné jídlo, číst etikety  a nenakupovat ve slevách , tak si dali v luxusní restauraci super stejk z argentinského býčka za 700 kč ...a dostali šmakuládu z polské nemocné krávy retardi, sushi mají z vltavské chemo plotice ,co podnikatel to zloděj, 

  • dzixy
    Alibistický závěr veterinářů nemožnost dohledat dodavatele ukazuje na laxnost jejich snažení. Každý kdo maso předával dál jej dostal od někoho, a ten někdo zase od někoho, a tak dále, až k viníkovi. Jenže zřejmě inspekci stačilo slyšet slovo "nevím" a udělali závěr.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit