Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Něco takového si ten StBák může dovolit jenom v českém Švejkolandu. V civilizované zemi by letěl a měl by nadosmrti zavřené dveře do politiky. Co jste si, ovečky, za koblihu zvolily, to tam máte...bééé
  • „Anton Rakický a Babiš hráli v Petrimexu první housle. V roce 1993 až 1995 byl Petrimex na vrcholu své slávy a jeho obrat se pohyboval v rozmezí 35 až 40 miliard korun. Po rozpadu Československa se v roce 1993 Andrej Babiš prostřednictvím Agrofertu v Čechách zabydluje. Nadále však zůstává i ředitelem 32. obchodní skupiny v bratislavském Petrimexu. V červnu 1994 byl Agrofert Petrimexem přetransformován na akciovou společnost se základním jměním milion korun. V letech 1993 - 1995 Petrimex, jako zakladatel, sanoval veškeré náklady spojené s Agrofertem. Podle některých informací šlo minimálně o 400 milionů slovenských korun.“

    To by naznačovalo, že Andrej Babiš přišel k základnímu kapitálu, který mu umožnil nastartování hvězdné kariéry „vytunelováním“ podniku Petrimex, v němž pracoval jako jeden z ředitelů divize. To ovšem nebylo vůbec jednoduché a ambiciózní Babiš musel překonat řadu překážek, včetně lidí z vedení podniku a odpor ministra hospodářství Duckého, který byl později nalezen mrtev s prostřelenou hlavou.
    • Tímto klasickým tunelem Andrej Babiš vytvořil základ svého majetku, který pak už jen dalšími podobnými operacemi stále zvětšoval. Ovšem vedení chemického gigantu Petrimex si nechtělo tuto „krádež za bílého dne“ nechat jen tak líbit a Babiše dalo k soudu. Nejhorlivějším bojovníkem proti Babišovi byl ministr hospodářství Ducký, který Babišovi vyhrožoval, že ho za tento zločin dostane do tepláků. Kupodivu skončil s prostřelenou hlavou.
  • Majitelka šperkařství Petra Fenclová ve čtvrteční debatě v ČT kritizovala ministra financí Andreje Babiše. Druhý den její obchod vyhledala kontrolorka, která to prý „dostala nakázáno“. Šéf domažlického úřadu se prý o živnostnici dozvěděl z televize, neznal ji, a tak ji chtěl prověřit. Když zjistil, že nepatří do Domažlic, přestal se o ni zajímat.

    Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/kritizovala-babise-prisla-kontrola-d67-/domaci.aspx?c=A150605_193603_domaci_zt
    • Už dávno nevěřím všemu co slyším,jen polovině toho co vidím a už vůbec ničemu co vyplodí naší kouzelní novináři.Aniž bych se zastával Babiše či kohokoliv jiného je mezi rádoby mocnými mnoho intrikánů a darebáků včetně podplacených novinářů takže si dělám úsudek jen z toho o čem mám beze všech pochyb relevantní informace a ne co kde kdo řekne či napíše.idnes není pro mne důvěryhodný zdroj.Tím netvrdím že je to jen kachna.I já mám své zkušenosti i s tiskem takže podplaceným lumpům už nevěřím,lhářům.
      • V době, kdy jsem v hnutí působila, o demokracii nemohla být žádná řeč. Základní heslo Babiše bylo: Já platím, já rozhoduji," popisuje Greplová svůj pohled do struktur ANO 2011.

        "Stačí se podívat na hysterické reakce Andreje Babiše v nesestříhaných televizních pořadech. Velmi rychle je vyveden z míry a věci řeší naprosto nepřijatelnými osobními útoky. K prosazování svých názorů používá z mého pohledu nepřijatelné manipulativní techniky," dodala.
        • Ono stačí jenom to jeho drzé tvrzení, že bude stát řídit jako podnik. Jako svůj podnik, zapomněl asi dodat. Tím chtěl říci, že o všem bude rozhodovat on, co kdo musí nebo naopak nesmí dělat, kolik za to dostane. Ovce dostaly koblihu a tak ho volily...bééé
          • Ty jsi magor který se schovává za přezdívku a navíc krade jiným nicky takže si blábol co chceš debille.
  • At prodá Šincl co získál podvodnou cestou a celá ČSSD at jde říká se tomu anus nebo rektum.
    • tak to že ČSSD je banda podvodníků, korupčníků, tunelářů a prostých zlodějů snad není nic nového (viz její bývalý vexlácko-pinglovský šéf Paroubek). To ale bohužel neznamená, že agent Bureš není ještě horší, naopak. Utěšeně spějeme k běloruskému modelu demokracie...
  • Babiš si po bolševicku vede složky na oponenty a když se mu někdo
    vzepře vytáhne na něj hromadu pomluv a lá jedna drbna říkala aby ho znemožnil.

    Podobně jako finanční kontrola navštívila drobnou podnikatelku den poté co se u Jílkové
    pohádala s Babišem.

    Babiš jsi komunistcké *12*
    • Předlož mi prosím nějaký důkaz a já se na to podívám a rozmáznu to,zatím je to jen tvůj výrok ničím nepodložený,zvaný JPP.Můj mail máš,pošli mi tam protokol o kontrole kterou tady zminuješ BOBE.
      • Od tohoto duševně nevyzrálého individua, které zde jen plevelí diskuze s kradenými nicky a uráží přispěvatele s odlišnými názory, se seriózní odpovědi a věcné diskuze nedočkáte.
        • komunistické *12* *16*
    • A ty místní zloděj nicků, troll a neléčitelný ultrablb, který by měl být ihned deportován do Bohnic, v zájmu ochrany společnosti.

      *15* *15* *15*
      • Komunistická chmaták nicků jsi ty. Jako anonym rozhodně nejsi.
        Hospodský slovník tě vždy prozradí Kremlofile. *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit